Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy ragyogóan szép hétre számíthat

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon pozitívan alakul a húsvéti hete. Sok örömre, boldogságra, meglepetésre számíthatnak a horoszkóp szerint. Vajon te köztük vagy?

A húsvéti nagyhét ismét érezhető fordulatokat tartogat mindenkinek. A kommunikáció bolygója átlép a szenvedélyes, lelkes és nagyon közvetlen Kosba, mellyel a társalgások, a kapcsolatok is új szintre lépnek. S bár ezen a héten a Kos Nap kerül szembe a Mérleg Holddal, a következő csillagjegyeknek mégsem lehet okuk panaszra. A bolygók segítik, támogatják őket. 

Ha te is e jegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll az egyikben, a heti horoszkóp szerint a legjobbakban reménykedhetsz, a legjobbakra számíthatsz. Különleges ajtók nyílhatnak meg előtted. Ugye élsz a lehetőségekkel?

A Kos energikus és ellenállhatatlan ezen a héten

Kedves Kos! Továbbra sem lehet okod a búslakodásra, hiszen hihetetlenül energikus és magabiztos vagy. Szóval használd fel ezt a hetet, hogy kihozod magadból a lehető legtöbbet. Ezen a héten nem lesz szükséged mások visszaigazolásra, biztatására sem, hogy tudd, mennyire nagyszerű és szerethető ember vagy. Inkább a te energiádra és pozitív kisugárzásodra van szüksége a többieknek. A szerdai telihold tökéletes lehetőség, hogy elengedj és megszabadulj mindentől, amire nincs szükséged, a Merkúr pedig támogat, hogy következesen és határozottan mondd ki, amit gondolsz. Persze, a konfliktusokat érdemes kerülnöd, miközben csak arra figyelj, amit igazán lényegesnek tartasz.

Ezek a csillagjegyek különleges hétre számíthatnak (fotó: Getty)

Ezek a csillagjegyek különleges hétre számíthatnak (fotó: Getty)

Az Ikrekben felébred a művészi érzék a húsvéti héten

Kedves Ikrek! Engedd el az aggódást mielőbb, s kezdj el végre pozitívan gondolkodni. A Vénusz bolygónak köszönhetően felébred benned a vágy a művészetek, a szépség iránt. Sokkal szebbnek és szerethetőbbnek érzed magad mostantól. Add meg magadnak az esélyt, s bontakoztasd ki a benned élő művészt. Mi lenne, ha tojásokat festenél húsvétra? Lélekemelő élmény lesz, meglátod. Belső gyermeked is egyre boldogabb, amikor örömmel és pozitívan tekintesz az életre, magadra, s a lehetőségeidre. A legjobb és a legtöbb, amire ezen a héten törekedhetsz, hogy a valódi örömeket keresed. Lásd meg a szépet, a jót az életedben! Sokkal több van belőle, mint sejted. 

A Mérleg megmutatja saját magát a világnak

Kedves Mérleg! Számos lehetőséget találhatsz, hogy megmutasd, ki is vagy valójában, s persze számos újdonságot is felfedezhetsz magadban ezen a húsvéti héten. Valójában ehhez csak egyetlen dologra van szükséged: ne arra figyelj, hogy mi nem vagy! A változás persze sosem könnyű folyamat, sőt az esetek többségében fájdalmas és riasztó lehet, de a lehetőséget mindig megkapod. Érdemes élned vele, hiszen magadnak is bizonyíthatod, mennyire bátor vagy. Engedd meg az örömet, az elégedettséget, s hozd ki a lehető legjobbat és legtöbbet magadból. A szerdai telihold támogat a felismerésben és az elengedésben is. Szabadítsd fel a lelkedet, mutasd meg a valódi arcodat!

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top