Horoszkóp

Heti horoszkóp 2020. április 6–12. – Bekavar a hétbe a szerdai telihold

Szerdán a Kos Nap és a Mérleg Hold kerül egymással szembe, sok sértődést, feszültséget, konfliktust generálva. Érdemes mindenre jó előre felkészülni, hogy aztán a húsvéti ünnepek igazán békésen és boldogan telhessenek. Íme a húsvéti nagyhét heti horoszkópja!

Négynapos munkahét és négynapos hosszú hétvége vár most mindenkire. És persze számos érezhető változást is hoz április második hete. A Merkúr bolygó jegyet vált, s innentől egyértelműbb és határozottabb lehet a kommunikáció. A szerdai telihold komoly konfliktusokat, feszültséget jelez, amire érdemes máris felkészülni. S akkor még a csütörtök is tartogat ellentéteket, hogy aztán a húsvéti ünnepekre végre megnyugodjanak a kedélyek… 

S mi minden vár még rád az elkövetkező napokban? A heti horoszkópból megtudhatod a választ. Ezúttal is érdemes a javaslatokat megfogadni és követni.

KOS – heti horoszkóp

Kos jegyűként jót tenne neked, ha napirendet készítenél, és tartanád magad hozzá. A hétfőn a Szűz Hold precizitást és türelmet hoz ehhez. A szerda hajnali telihold miatt rosszul alhatsz, de ne csinálj belőle nagy ügyet! Inkább arra figyelj, hogy ne legyél senkivel sem tüskés! Ezekben a feszült napokban mindenki ingerlékenyebb. Hét közepén megfontoltan költekezz! Nem lenne jó, ha mínuszba mennél. A húsvéti hétvége a lehető legjobban indul a számodra: Merkúr belép a Kosba, és ettől végre gördülékenyebben beszélhetsz.

BIKA – heti horoszkóp

Bika jegyűként a húsvét előtti nagyhét jól indul. Hétfőn és kedden is szuper fényszögek lesznek az égen, amelyek segítenek a koncentrálásban és a kommunikációban egyaránt. Utóbbi mostanában a távmunka miatt fokozottan fontos és nehéz. A hét közepén nézeteltérésed adódhat valakivel, mert az illető szerinted nyersen fogalmaz. Szerinte meg csak konkrétan. Ne engedd, hogy felbosszantson! Pénteken kezdődik a négynapos hosszú hétvége. Mehetnéked lesz, de csak az aktuális szabályoknak megfelelően mozdulj ki otthonról!

IKREK – heti horoszkóp

Ikrek jegyűként ez most négynapos, rövid munkahét lesz, mert péntektől indul a négynapos hosszú hétvége. Kedden szuper fényszögek abban támogatnak, hogy végre felvedd a kapcsolatot azzal az emberrel, akivel már aktuális egy komoly beszélgetés. Ne félj, és ne legyenek óriási elvárásaid! Megkönnyíted mindkettőtök dolgát, ha engeded, hogy történjen az, aminek történnie kell. A húsvéti hétvégéd jól kezdődik, mert bolygód, a Merkúr végre jegyet vált, a Kosba lép, s ezzel befejezi azt a nyomást, ami az elmúlt hetekben szinte összepréselt…

A szerdai telihold mindenre erősen hat (fotó: Getty)

A szerdai telihold mindenre erősen hat (Fotó: Getty)

RÁK – heti horoszkóp

Rák jegyűként az egész hetedet megmérgezheti a szerda hajnali telihold. Tökéletes okod lenne aggódni a munkád és a családod miatt is, de ne tedd! Mostanában mindenkinek nehéz. Tudatosítsd, hogy ez nem maradhat így örökké! Keresd azoknak az embereknek a társaságát, akik erősek és derűsek! Ők jó hatással vannak rád. Nagypéntekre virradóan különleges álmod lehet. Írd le, és fejtsd meg! A húsvéti hétvégéd mozgalmasan indul: rengeteg dolgot tervezel, szeretnél, azonban nem az a cél, hogy összeess a fáradtságtól.…

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Oroszlán jegyűként nem kell négy nap alatt elintézned mindent. Hétfőn készíts menetrendet, és igyekezz betartani az időkereteket! Meglátod, hatékony leszel. A szerda hajnali teliholdtól nem kell félned, bár előfordulhat, hogy rosszul fogsz aludni. Inkább arra ügyelj, hogy a munkatársaiddal jó hangulatú legyen a kommunikáció! Ha valaki ideges, akkor igyekezz lecsillapítani! A négynapos hosszú hétvégéd nagyon jól indul a szuper fényszögeknek köszönhetően. Ha nem találkozhatsz a családoddal, akkor legalább videón hívd fel őket!

SZŰZ – heti horoszkóp

Szűz jegyűként tudod, hogy elvileg ezen a héten van a tavaszi szünet. A négynapos munkahét után négynapos hosszú hétvége jön. Közeleg a húsvét, de neked nem sok ünnepi hangulatod van. Ne csodálkozz! Nem vagy egyedül. Az elmúlt hetek történései mindenkit megviseltek. Koncentrálj mindig az aktuális feladatodra, és ne fuss előre időben! Így több esélyed van a haladásra. A szerda hajnali telihold a pénztárcádra veszélyes. A hosszú hétvégén tegyél félre minden kötelező munkát, s élvezd a szeretteid közelségét, egyél finomságokat!

Jegyet vált a Merkúr a héten. A Halakból a Kosba lép (fotó: Getty)

Jegyet vált a Merkúr a héten. A Halakból a Kosba lép (Fotó: Getty)

MÉRLEG – heti horoszkóp

Mérleg jegyűként nem lesz a kedvenced a szerda hajnali telihold. Minden okod meglesz a sértődésre, de ne tedd, mert megnehezíted a saját dolgodat! A hét közepén lesznek még kellemetlen fényszögek, amelyek az anyagi helyzetedet támadják. Szóval fontold meg, hogy mit és mennyit vásárolsz a húsvéti hosszú hétvégére! Előbb nézd meg, hogy mit halmoztál fel az elmúlt hetekben! Maga a négynapos hétvége kirándulásra csábít. Vedd komolyan az aktuális rendelkezéseket, és ezeknek megfelelően menj sétálni, biciklizni!

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Skorpió jegyűként téged nem a szerda hajnali telihold érint rosszul, hanem a csütörtök hajnali bolygószembenállás. Minden higgadtságodra szükséged lesz, hogy ne menj bele semmilyen felesleges konfliktusba. Most lesz igazán hasznos, hogy előre tudsz róla, hiszen így van esélyed, hogy ne rántsanak magukkal az események. Örülhetsz, hogy péntektől már nem kell dolgoznod, mert kezdődik a négynapos hosszú hétvége. Pénteken elemedben leszel. Sőt olyan hála jár át, ami megmelengeti a szívedet. Ez méltó a húsvéthoz

NYILAS – heti horoszkóp

Nyilas jegyűként a nagyhét elején nehezen találod az egyensúlyt. Folyton kibillensz, hol a munka, hol a család irányába. Ez a billegés nem tesz valami hatékonnyá. Szóval jobb, ha mindig arra koncentrálsz, ami épp előtted van. Ne fuss előre gondolatban, mert éppen akkor billensz ki! Hét közepén az egészségedre vigyázz! Több nehéz fényszög azt szimbolizálja, hogy nem lenne jó, ha lerobbannál épp a négynapos hosszú hétvége előtt. Húsvét eleje duplán energikusan indul a tüzes jegyekben járó bolygóknak köszönhetően…

A húsvéti nagyhét remekül végződik (fotó: Getty)

A húsvéti nagyhét remekül végződik (Fotó: Getty)

BAK – heti horoszkóp

Bak jegyűként hétfőn a föld, kedden a levegő, pénteken a víz, vasárnap a tűzdominancia segít neked, hogy a nagyhét és a húsvét is méltó legyen. Jó, ha tudod, melyik, mit jelent. A föld a józanság és a gyakorlatiasság, a levegő az információ és a kommunikáció, a víz az érzelmek, a tűz a tetterő és aktivitás szimbóluma. Ezek most felszínre törnek, és az elmúlt hetek nyomása miatt felfokozódnak. Szóval maradj nyugodt, és várd az ünnepet! A négynapos hosszú hétvége pénteken indul és hétfőig tart… Pihenj minél többet!

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Vízöntő jegyűként a szerda hajnali telihold a közlekedésben mutat veszélyt. Mivel most nem nagyon mozdulhatsz ki, nem az utakon, hanem a kommunikációban kell óvatosnak lenned. Szóval fontold meg, hogy mihez szólsz hozzá, mit és hogyan kommentálsz! Kalkuláld bele, hogy valaki megbántódik! Lehet, bölcsebb, ha most néma maradsz. A hét közepén egyszerre akarsz tökéletesen helytállni a munkában és otthon, de nem leszel elégedett magaddal. Inkább vidáman készülj a hosszú hétvégére, s díszítsd fel az otthonodat!

HALAK – heti horoszkóp

Halak jegyűként tudj róla, hogy a szerda hajnali telihold léket üthet a pénztárcádon! A húsvéti ünnepek előtt rád törhet a vásárlási láz, pedig az elmúlt hetekben már jócskán feltankoltál. Dugig van a hűtőd és a fagyasztód is. Legyél mértéktartó, és ne vegyél meg újabb felesleges élelmiszereket! Pénteken kezdődik a négynapos hosszú hétvége. Reggel jósló álmod lehet. Próbáld megjegyezni, mert fontos üzenetet jelenthet. Szombaton Merkúr kilép a Halakból, de ne bánkódj miatta! Innentől lényegre törőbben fogalmazol…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top