Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek különleges lehetőséget hoz az áprilisi újhold

Ezeknek a csillagjegyeknek bámulatos lehetőségeket jelez a csütörtöki újhold. A horoszkóp szerint érdemes élniük a ritka alkalommal, hiszen most megalapozhatják az életüket. Te köztük vagy?

A csütörtök hajnali újhold hatását még pénteken is érezheted, amely ezúttal a biztonságra törekvő, gyakorlatias és finom érzékkel rendelkező Bika jelében látható az égbolton. A Bika életében az anyagi javak, a megbízhatóság, a hűség és kitartás kiemelkedően fontos értékek. S az áprilisi újhold ezekben segít előrelépni, megújulni, s felkínálja az újrakezdés lehetőségét is.

Ha a következő három csillagjegy valamelyikében születtél, számodra különösen fontos és hatékony ez a mostani újhold. Élvezd és használd ki az erejét. Ritka alkalom a mostani, hiszen nemcsak az alapokat teremtheted meg a céljaidhoz, hanem az Uránusz bolygó hatására váratlan fordulatokra is számíthatsz…

Csodás lehetőségeket jelez az áprilisi újhold ezeknek a csillagjegyeknek

Csodás lehetőségeket jelez az áprilisi újhold ezeknek a csillagjegyeknek (fotó: Getty)

1. A Bika bármit megvalósíthat, amire csak vágyik

Kedves Bika! Számodra ez a mostani az év legfontosabb újholdja, hiszen olyan nap ez, mintha most kezdődne csak 2020. Talán most még kicsit kételkedsz magadban, s a múltbéli fájdalmas tapasztatok járnak a fejedben, de mindezt legalább ma és holnap engedd el, hogy az újra, a pozitív eseményekre koncentrálhass. Most igazán izgalmas lehetőség nyílik az életedben. A jövődet formálod és alakítod a mai napon. Épp ezért minden problémát engedj el, s a megoldásra, az újdonságra figyelj. Rajtad múlik csak, hogyan élsz a ritka alkalommal…

2. A Szűz csodás lehetőséget kap az újholdnak köszönhetően

Kedves Szűz! Te is tudod, mennyire könnyen éred el a céljaidat, amikor kizárólag a megvalósításra figyelsz. De most az is fontos, hogy ne vessz el a részletekben. Fölösleges mindent lépésről, lépésre megtervezned, azzal is sokat teszel, ha nagy vonalakban átgondolod, elképzeled a céljaidat. A többit az univerzum összehozza neked. Bőven elég, ha látod magad előtt a csodás lehetőségeket, és hogy minden a legnagyobb rendben van veled. Az áprilisi újhold megmutatja, mennyi minden adott az életedben, s mennyi lehetőség bukkan fel előtted. Valójában csak észre kell venned és élni velük.

3. A Bak boldog pillanatokat gyűjt az újhold hatására

Kedves Bak! Alapból is nagyon céltudatos vagy. Mindig tudod, hogy mit akarsz megvalósítani, és mindent meg is teszel a siker érdekében. Az egyik legtudatosabb és motiváltabb csillagjegyként mégsem mindig tudsz szívből örülni mindannak, amit elértél. Az április újhold pontosan ebben támogat téged, hogy végre élvezd ki minden cseppjét, minden pillanatát a sikernek. Megérdemeled az ünneplést, az elismerést. Nyisd meg a szívedet a boldogságnak. Épp ideje megengedni magadnak a felhőtlen örömet, a vidámságot, a lazítást. Ugye, megteszed?

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top