Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek szuper hétre számíthatnak

Ezeknek a csillagjegyeknek nem lehet okuk a szomorkodásra. A bolygók támogatják őket, a horoszkóp szerint nagyon sok örömre, boldogságra számíthatnak ezen a héten. Te is köztük vagy?

Új hét, új lehetőségek. Ezeket a csillagjegyeket különösen támogatják most a bolygók. A csütörtöki egészen különleges újhold pedig egészen különleges lehetőségeket, sok örömet, boldog pillanatokat jelez nekik. 

Ha te is e jegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll az egyikben, a heti horoszkóp szerint a legjobbakra számíthatsz ezen az április végi héten. Különleges ajtók nyílhatnak meg előtted. Ugye élsz a lehetőségekkel? Ne szalaszd el!

A Bika egyre jobban érzi magát ezen a héten

Kedves Bika! Mostantól ideje visszatalálni magadhoz. Vasárnap megkezdődött a te hónapod, hamarosan ünnepelheted a születésnapodat, s egyre jobban és jobban érezheted magad. Már ezen a héten is. Az is igaz, hogy ez a mostani időszak teljesen más, mint bármelyik korábbi évben, de te tudod kezelni, és képes lehetsz még ebből is kihozni a lehető legtöbbet. Nincs okod azért szégyenkezni, mert a jót látod, s nem bosszankodsz, mint a környezeted. Épp ez a legfontosabb! Nagyon erősen hatsz a többiekre, s inspirálhatod, motiválod őket. Az élet ilyen: egyszer fent, egyszer lent. Te most fent vagy, s megérdemled, hogy megél a valódi örömeket!

Ezeknek a csillagjegyeknek sok örömet jelez a horoszkóp a hétre (fotó: Getty)

Ezeknek a csillagjegyeknek sok örömet jelez a horoszkóp a hétre (fotó: Getty)

A Szűz különleges kalandot élhet meg a héten

Kedves Szűz! Hová mennél a szíved szerint? S kikkel találkoznál most, ha tehetnéd? S mi mindent változtatnál meg a fejedben? Ezekre a kérdésekre keresd magadban a választ. Mostantól ugyanis egészen másként tekinthetsz az életedre, sokkal optimistábban láthatod magadat, a helyzetedet, s úgy általában mindent. Ez pedig remek alkalom az újításra is. Az, hogy most otthon töltöd az időd nagyobb részét, még nem jelenti, hogy elpazarolnád az energiádat, a lehetőségeket. Számos módot találhatsz, hogy kibontakoztasd magad, hogy új ötleteket, célokat találj, nem mellesleg kihozhasd a lehető legtöbbet a mostani helyzetből. Szóval nagyon sokat tanulhatsz és fejlődhetsz…   

A Bak sokkal optimistább ezen a héten

Kedves Bak! Ha korábban nehezen jöttek az inspirációk, az ötletek, mostantól ezzel nem lesz gondod. Nagyon izgalmas lehetőségek előtt állsz, amelyhez minden lehetőséget megkapsz. Rajtad múlik csak,  hogyan élsz majd ezekkel. Minden körülmény ellenére is egyre elégedettebbnek érezheted magad, s most közel kerülhetsz a belső gyermeki énedhez is. Talán hajlamos lehettél elhanyagolni magad az elmúlt hetekben, de végre fontos lesz a lelked, a boldogságod. Fedezd fel, mennyi öröm rejlik az életedben. S ne lepődj meg, ha a párodnak is feltűnik ez az optimista szemlélet. Sokkal erősebb a kisugárzásod, s pozitívabban látod a jövődet. Jót tesz neked ez a mostani fordulat… 

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top