Horoszkóp

Heti horoszkóp 2020. április 20–26. – Visszavonhatatlanul megváltozik valami…

Április utolsó hete nagyon különös és ritka változásokat hoz. Mondhatni, mostantól visszavonhatatlanul változik a világ, de apróbb szinte benned is elindulnak ezek a folyamatok. Már semmi sem lesz olyan, mint korábban volt. De ez az élet rendje. Egyetlen valami állandó a világban, s ez a változás... A heti horoszkóp szerint is.

Különleges változással indul a hét, hiszen a Nap a Bika jelében folytatja égi útját, s a gyakorlatias szemléletre helyezi a hangsúlyt. Csütörtökön az áprilisi újhold a reformer és folyton változó Uránusszal együtt áll majd a Bika jelében. S innentől valami végérvényesen átalakul, megújul és változik. Mindenki életében más és más lesz ez… A heti horoszkópból megtudhatod, a te életedben milyen érezhető és fontos változásokat jeleznek a bolygók. Ezúttal is érdemes a javaslatokat megfogadni és követni.

KOS – heti horoszkóp

Kos jegyűként fogadd el, hogy valami visszavonhatatlanul megváltozik ezen a héten. Ideje abbahagynod az elméletek értelmezését, a hangsúly ugyanis átkerül a gyakorlatra és a kivitelezésre. Tűzz ki új konkrét célokat, és kezdd el a megvalósítást! A csütörtök hajnali újhold ebben kitűnő szövetségesed lesz, mert a Bika jelében a praktikusságra viszi a hangsúlyt. Ezt tovább erősíti pénteken és szombaton 1-1 szuper fényszög. De hétvégén más is elkezdődik: tanuláson, továbbképzésen töprengsz. Gondold át, s nézz utána a lehetőségeknek!

BIKA – heti horoszkóp

Bika jegyűként a hét legelején olyan érzésed lesz, mintha várnál valamire, de nem tudod, mire. Hatalmas durranásra készülnek a bolygók a Bika jelében, ami számodra igazán testhez álló feladat. Csütörtökön hajnalban újhold lesz. Az újhold mindig a Nap és a Hold együttállása. Azonban most az Uránusz is csatlakozik hozzájuk, meghatványozza az esélyedet az újításra. Teljesen rajtad múlik, hogy ezt milyen életterületen hasznosítod. Kapkodnod nem kell. A kitalálásra és a részletek kidolgozására ott az egész hétvége.

IKREK – heti horoszkóp

Ikrek jegyűként érzed, hogy van valami a levegőben. S tényleg új szelek fújnak. Igazad van, amit majd a csütörtöki újhold is igazol. Előtte, a hét elején bátor és bevállalós leszel. Arra kell ügyelned, hogy ebből ne legyen agresszív, sürgető kommunikáció. A hét közepén a csütörtök hajnali újhold új folyamatot indít el, de ez még csak valaminek az „ízelítője”. Kicsit később jön el a te időd, amit már a hétvégén érzékelhetsz. Szombaton és vasárnap is lesz 1-1 szuper, levegős fényszög, ami inspirálóan és lelkesítően hat rád…

Visszavonhatatlanul közelítenek a változások (fotó: Getty)

Visszavonhatatlanul közelítenek a változások (Fotó: Getty)

RÁK – heti horoszkóp

Rák jegyűként eléggé anyagias lehet ez a hét. Azt látod, hogy a barátaid, kollégáid és jó néhányan azzal vannak elfoglalva, hogy mennyi pénzük van. Bizonyára igazuk lehet, hiszen sokan elveszítik a munkájukat, bevételüket. Együtt érezhetsz velük, de ne vedd át a félelmeiket! Őrizd meg az optimizmusodat, és bízz benne, hogy hamarosan jóra fordul minden! Ehhez olyan személytől kapsz támogatást, akitől nem is számítasz rá. Április utolsó hétvégéje arra a legjobb, hogy kiszellőztesd a lakásodat, a fejedet és a tüdődet…

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Oroszlán jegyűként lendületesen kezded ezt a hetet. Tele vagy tervekkel, amelyeknek gyorsan a végére akarsz járni. Se időd, se türelmed, se kedved nincs ahhoz, hogy a szükségesnél egy perccel is többet tölts velük. Közben kattog az agyad: átértékeled a jövőt, és garantáltan átkerül a hangsúly valami másra. Meglepődni, mennyire és hogyan. Mindezt a csütörtök hajnali újhold mutatja, amit az Uránusz felturbóz. Ez rossz hatással lehet az alvásodra, de szerencsére nem tart sokáig. Hétvégén bepótolhatod a „lemaradást”, és nagyot alhatsz.

SZŰZ – heti horoszkóp

Szűz jegyűként nagyszerű hét vár rád. Bár a kezdet még nem igazán biztató, mert a kiadásaidat számolod, s ez fejfájást okozhat, de a csütörtök hajnali Bika újhold az Uránusszal együtt állva nagyszerű ötleteket hoz neked. Ezek az Uránusz miatt szokatlanul újak és mások lesznek, mint azok, amik eddig voltak. Szerencsére további szerencsés fényszögek is jönnek pénteken és szombaton. Alig várod, hogy belevághass a megvalósításba. De azért a hétvégén jót tenne valami kikapcsolódás! Menj egy nagyot sétálni!

Különleges fordulatokat jelez az újholddal együtt álló Uránusz (fotó: Getty)

Különleges fordulatokat jelez az újholddal együtt álló Uránusz (Fotó: Getty)

MÉRLEG – heti horoszkóp

Mérleg jegyűként számíts rá, hogy rögtön a hét elején lesz egy olyan ember, vagy ügy, aki, vagy ami teszteli a toleranciádat, és feszegeti a türelmed határait! Ne felejtsd el, te a reakciódért vagy felelős! Azért nem, amit ő tesz, vagy mond. Igaz, hogy a csütörtöki újhold téged nem érint közvetlenül, de ettől még tűzhetsz ki új célokat, és kereshetsz új motivációkat magadnak. Elemedben majd hétvégén leszel, amikor két nap alatt két szuper fényszög is azt szimbolizálja, hogy kezd visszatérni az életkedved és a jókedved.

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Skorpió jegyűként nagyon fontos, a hét elején ne engedd, hogy bárki, vagy bármi elvonja a figyelmedet a feladataidtól! Ha nem tudsz elég szigorú lenni, plusz munkát csinálsz magadnak. A hét közepén valódi meglepetés vár rád: a csütörtök hajnali újhold új találkozást jelez. Vonzó, vagy taszító lesz az illető, esetleg egyszerre mindkettő. Összezavarhat, mert intenzívnek látszik. Adj időt magadnak, s ne reagálj azonnal a találkozásra! Hétvégén engedj el minden problémát, és kapcsolj ki! Engedd a gyermeki kreativitásodat felszínre!

NYILAS – heti horoszkóp

Nyilas jegyűként nem lesz problémád a hét elején a motivációddal. Erőt merítesz abból, hogy gyorsan túl akarsz lenni a feladatokon. Persze kapkodnod nem szabad. A hét közepén új hírek, új felállás jöhet a munkahelyeden. Ne feledd, nem segítesz a helyzeteden, ha morogsz! Fogadd el, próbáld ki, és csak később fogalmazd meg a kritikádat! Közben ügyelj az egészséges táplálkozásra! Egyél lassabban, és minél több nyers zöldséget, gyümölcsöt iktass az étrendedbe! Hétvégén szerelmes hangulat lesz úrrá rajtad…

Az újítás, a változtatás, a megújulás mostantól elkerülhetetlen... (fotó: Getty)

Az újítás, a változtatás, a megújulás mostantól elkerülhetetlen… (Fotó: Getty)

BAK – heti horoszkóp

Bak jegyűként nem fogod bánni a hét elején, hogy otthonról kell dolgoznod. Viszont ha el kell menned otthonról, már nem leszel annyira lelkes. A home office-nak is megvan az előnye és hátránya is. Kérdés, mi lesz később? Mire megszokod az otthoni munkát, tanulást, ismét visszaáll az eredeti rend. Szerencsére a csütörtök hajnali újhold hatását felerősíti az Uránusz, amitől hatványozottan lesz kedved megújulni. Április utolsó hétvégéje szóljon a testi, lelki egészséged megőrzéséről! Vigyázz magadra! Más nem teheti helyetted.

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Vízöntő jegyűként vágysz rá, hogy beálljon valami napirend, ami egyfajta biztonságot jelent. Úgy tűnik, ez most már szépen lassan kezd kialakulni. Ám ezen a héten jön valami új, amit a csütörtök hajnali újhold jelez. A mostani újhold különlegesség, hogy az Uránusszal áll együtt, ami felturbózza a hatását. Vagyis nem úszhatod meg az újítást. Mindez csak akkor viselhet meg, ha mereven ragaszkodsz valamihez. Szóval jobban jársz, ha rugalmas maradsz. A hétvégét kedvelni fogod, mert fellélegezhetsz, és végre derűsebb leszel.

HALAK – heti horoszkóp

Halak jegyűként a hét elején akkor jársz jól, ha mindig csak az aktuális, előtted álló feladatra koncentrálsz. Mert ha előre futsz gondolatban, csökken a hatékonyságod. A hét közepén új hírek jönnek, amit a csütörtöki újhold szimbolizál. Számíts rá, váratlan fordulattal együtt jön az új, amit az Uránusz garantál. Szóval nem fogsz unatkozni, szükség lesz a nyitottságodra és éberségedre. Hétvégén a családoddal kellene lenned. Ha ez nem lehetséges, hívjátok egymást videón, és nevetgéljetek sokat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top