Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. május 16-17.: Álmodozós, érzelmes napok

Ez a hétvége igazán érzelmesnek, álmodozósnak tűnik a bolygók járása szerint. A szerelmi horoszkóp is arra biztat, töltsétek közösen és összebújva az időt...

Május harmadik hétvégéje épp úgy lehet álmosító, mint álmodozásra hajlamosító. Érdemes kipihenni a hét eseményeit, s persze minél több időt tölts a szerelmeddel. Szerelmes, összebújós, érzelmes napok következnek. S mi mindenre számíthatsz? S vajon mire vágyik a párod ezen a hétvégén? Megtudhatod a hétvégi szerelmi horoszkópból. Érdemes a neki írt javaslatokat is elolvasni.

Kos – hétvégi horoszkóp

Furcsa álmosság és fáradtság lesz úrrá rajtad. Nem vagy beteg, inkább csak kis lustálkodásra vágysz. Kérd meg a kedvesedet, hogy engedjen lazítani! Menjen nélküled, és hagyjon téged otthon! Vasárnap délutánra feltöltődsz, és ismét aktívvá válsz.

Bika – hétvégi horoszkóp

Ha ünnepeltek ezen a hétvégén, mindenképpen legyél óvatos az alkohollal! Szombaton este egy bolygó-együttállás szerint gyorsabban becsíphetsz, mint máskor. Szólj előre a párodnak, hogy vigyázzon rád, és hatalmazd fel, hogy közbeléphessen, ha túlzásba esnél! Csak így előzheted meg a bajt…

Ikrek – hétvégi horoszkóp

Az egész hétvégéteket megmérgezheted, ha most is a jövő miatt aggodalmaskodsz. Biztos, hogy zavarosnak látod mindazt, ami előtted áll, többek között a kapcsolatotokat is, de ettől még nem kéne elszomorítani a szerelmedet is. Könnyen azt hiheti, hogy elbizonytalanodtál. Gyorsan nyugtasd meg!

Rák – hétvégi horoszkóp

Nem kell megindokolnod, hogy mitől vagy derűs, sőt derűlátó mostanában. Magyarázkodás helyett ragaszd a kedvesedre ezt a boldogító érzést! Öleld meg sokszor! Most az érintésnek csodálatos hatása van: átmegy, hogy mennyire szereted. És dicsérd őt minél többet! Hidd el, jól fog esni neki!

Oroszlán – hétvégi horoszkóp

Ezen a hétvégén a pénzügyek intenzívebben foglalkoztatnak, mint a szerelem. Ha ezt megérzi a párod, duzzogni kezdhet. Úgy érezheti, hogy nem fontos, illetve másodhegedűs az életedben. Okosan meg kell találnod az egyensúlyt, hogy mindenki megkapja, amire vágyik.

Szűz – hétvégi horoszkóp

Lehet, hogy nem érted pontosan, mit szeretne a kedvesed. Lehet, hogy nincs kedved találgatni. Tehát egyszerűbb, ha megkérdezed tőle. Az aktuális konstellációk szerint így sem biztos, hogy érteni fogod őt. A legjobb az lenne, ha rá bíznád a hétvégi programot…

Ez egy álmodozós hétvége lesz a szerelmi horoszkóp szerint

Ez egy álmodozós hétvége lesz a szerelmi horoszkóp szerint (fotó: Profimedia)

Mérleg – hétvégi horoszkóp

A bezártság, a mozgásszegény hetek legyengíthettek téged. Lassan hozhatod csak helyre a kondíciódat. Ezen a hétvégén elkezdhettek a szerelmeddel együtt edzeni, vagy nehezebb fizikai munkát is végezhetnél. Takaríthattok a pároddal, selejtezhettek, ablakot pucolhattok, kertészkedhettek..

Skorpió – hétvégi horoszkóp

Hihetetlen mennyiségű ötlet pattan ki a fejedből. A kedvesed meg képtelen követni téged. Szerencsére életkedved topon van, így bőven lesz türelmed hozzá. Ne nevesd ki, mert ettől kevesebbnek, bénábbnak fogja érezni magát. Inkább vedd rá, hogy engedje át az irányítást neked!

Nyilas – hétvégi horoszkóp

Mindegy, van-e kedved a családodhoz, vagy sem, ők ezen a hétvégén elintézik, hogy velük is foglalkozz. Ez nem lesz a párod kedvére való. Szóval ne lepődj meg, de két tűz közé kerülhetsz. Dühöngés helyett, oszd be, oszd el az idődet, hogy jusson mindenkire! Magadra is!

Bak – hétvégi horoszkóp

Ne akadályozzon meg az időjárás, hogy kimozdulj otthonról! A kedvesed is szeretne sétálni, kirándulni, biciklizni, görkorizni. Mielőtt elindultok, nézzétek meg az időjárás előrejelzést! Nem lenne jó, ha megáznátok. Ennek tudatában tervezzétek meg az útvonalat!

Vízöntő – hétvégi horoszkóp

Jobban járnál, ha nem rontanád el a hétvégétek azzal, hogy a pénzt számolod. Vegyél erőt magadon, és napold el ezt a témát! Jobban teszed, ha felidéztek régi szokásokat, kedvenc helyeket, ételeket, bármit, ami eszedbe jut. Egy kis nosztalgiázás most kifejezetten jót tenne a kapcsolatotoknak…

Halak – hétvégi horoszkóp

Elvarázsolt hangulatban leszel hétvégén. A párod nem lepődik meg, mert már jól ismer, s pontosan tudja, szükséged van ilyen „lebegős”, álmodozós napokra. Tisztában van vele, hogy nem szabad megzavarni téged ilyenkor. És reménykedik benne, hogy utána leszállsz a földre…

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top