Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2020. szeptember 23–29. – Nőnek a lehetőségek

A szeptemberi növő Hold valójában mindent támogat és növeszt. A lehetőségeket is. S mindenre alkalmas ez a hét? A holdhoroszkópból megtudod.

A csillagászati ősz beköszöntét és az őszi napéjegyenlőséget követően az indián nyár meleg napjai sajnos megvannak számlálva. Könnyen lehet, mostantól egyik napról a másikra változik az időjárás, és drasztikusan csökken a hőmérséklet, ami megviselheti a szervezetedet. Vigyázz magadra, könnyű ilyenkor megfázni…

SZERDA szeptember 23.: A növő Nyilas Hold javasolja, hogy ma süss kenyeret! Biztosan nagyra nő, és nagy sikered lesz vele. Most aktuális a befőzés, tartósítás és a savanyítás. Ezekkel gyorsan és látványosan haladhatsz. Emellett a szellőztetés is jót tesz neked és lakásodnak, az irodának. A kerti munkák közül részesítsd előnyben a fák, bokrok ültetését! A növő Hold segíti a növények erősödését.

CSÜTÖRTÖK szeptember 24.: A Hajnalban a növő Hold átlép a Bakba, ami segít, hogy a lehető legtöbb tápláló anyag juthasson a bőrödbe leginkább pakolások formájában. Érdemes házilag készítened ilyesmit. Két tilalom is érvényes mára: fogászati és patyolattilalom. Ne most vidd tisztítóba a ruháidat…

PÉNTEKszeptember 25.: Pénteken is a Bakban jár a növő Hold. A Bak a fegyelemről és az egészség megőrzéséről szól. Emiatt tanácsos ma gyógyteákkal, ásványi anyagokkal, vitaminokkal erősítened a szervezeted. Ne feledkezz meg az olajos magok jótékony hatásairól sem! Mára három tilalom van: fogászati, patyolat- és kertimunka-tilalom.

Minden növekszik a holdhoroszkóp szerint ezen a héten

Minden növekszik a holdhoroszkóp szerint ezen a héten (Fotó: Getty)

SZOMBAT szeptember 26.: Szombaton a Vízöntőbe lép a Hold, ami nagy változást hoz a hangulatodban és az időjárásban is. A Vízöntő levegős jegy, s szelet hozhat magával. Jó lenne, ha nem fáznál meg. Öltözz rétegesen, és vigyél magaddal esernyőt is. Emellett ma kimondottan jót tenne az agyadnak egy kis szellemi torna. Tanulj, memorizálj, de sudokuzhatsz, ha szereted, vagy keress érdekes előadást a neten!

VASÁRNAPszeptember 27.: Mivel ma is a Vízöntőben jár a Hold, vigyáznod kell továbbra is az egészségedre. És még mindig jót tenne az agyadnak, ha jól megtornáztatnád. Bármilyen kulturális élmény kiváló kikapcsolódás, amihez nem muszáj színházba, moziba menned. Egy jó film a tévében vagy egy izgalmas könyv is megteszi. Válassz kedved szerint!

HÉTFŐszeptember 28.: A Hold hétfőn csak késő délután lép a Halakba. Addig még részesítsd előnyben a szellemi, intellektuális tevékenységeket, és közben ne felejts el szellőztetni! Ahhoz, hogy gondolkodni tudj, szükséged van sok oxigénre. Egy kis jógázás és légzőgyakorlat sem ártana…

KEDDszeptember 29.: A Halak növő Hold aktuálissá tesz mindenféle vízzel kapcsolatos tevékenységet: mosás, hajmosás, felmosás, öntözés, fürdőzés. Mindeközben ne feledkezz meg saját magadról sem! Igyál a szokásosnál is több folyadékot! A hűvösebb idő miatt a teázáshoz több kedved lesz. A gyümölcs- és gyógynövényteák most kifejezetten hasznosak.

Ezekben a jegyekben jár a szeptemberi növő Hold a héten

Ezekben a jegyekben jár a szeptember növő Hold (nlc)

Ezekben a jegyekben jár a szeptember növő Hold (nlc)

Ez is érdekelhet tarot szerelmi jóslat mérleg hava Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top