Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. október 23–25. – Kuckózzatok be együtt

Bármit is csináltok, jussatok dűlőre és aszerint alakítsátok a hétvégi programot! Most juthat idő mindenre, amire kell...

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Semmi sem zavarja az összhangot közöttetek a hosszú hétvégén. Legalábbis az égi folyamatok szerint. Egyetlen „homokszem kerülhet a gépezetbe”: a hajthatatlanság. Egyikőtöknek sem szabad „kötnie az ebet karóhoz”, ha jó hangulatra és harmóniára vágytok

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Tervezzetek közös programot! (Fotó: Pixabay)

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Minden adott egy pompás hétvégéhez. A bolygók egyértelműen kedveznek a szerelemnek, az erotikának és a szenvedélynek. Csupán arra kell figyelned, hogy péntek este ne kapd fel a vizet egy beszóláson! A kedvesed nyersen fogalmazhat, de ezt nem bántó szándékkal teszi.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehetetlen téged a négy fal között tartani. Mindegy, hogy milyen az idő, neked menned kell. A hideg ellen fel lehet öltözni, az eső ellen vihetsz magaddal esernyőt. A szerelmeddel tűzzetek ki úti célt, és kerekedjetek fel! Nem muszáj ott aludnotok. Csinálhattok 3×1 napos kirándulást.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szerencse, hogy pénteken zárva lesznek az üzletek, mert folyik ki a pénz a kezedből. Hallgass a párodra, ha vissza akar fogni! Szerencsére lesz jobb dolgotok a shoppingolásnál. Ne csak hálószobai aktivitásra gondoljatok, hanem társasozásra, családlátogatásra, finomságok főzésére!

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nagyon vártátok mindketten ezt a hosszú hétvégét. Pont emiatt óriási elvárásokkal mentek bele. Mielőtt ebből felesleges feszültségek és/vagy nézeteltérések adódnának, beszéljétek meg, hogy ki, mit szeretne! Cél, hogy mindkettőtök vágyai teljesüljenek. Erre törekedjetek, és jó lesz!

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ki vagy éhezve kulturális élményekre. Szeretnél színházba, moziba, kiállításra, koncertre menni. Kérdés, hogy a párodnak tetszik-e ez a program. Jussatok közös nevezőre! Kár lenne megmérgezni a hosszú hétvégét. Ha másképp nem lehet, akkor otthon csináljatok színházat, mozit, koncertet!

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Elemedben leszel a hosszú hétvégén. Ettől a kedvesed is fel lesz dobva. Szinte mindegy, hogy mit csináltok. Az a lényeg, hogy együtt csináljátok. Takaríthattok, főzhettek, süthettek, összejöhettek barátokkal, kirándulhattok stb. Persze nem ártana előre kitalálni a programot, mert bőségzavara lesz.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hosszú hétvége ajándékkal indul: pénteken hajnalban a Skorpióba lép a Nap. Közeleg a szülinapod. Megtehetitek, hogy elkezdtek ünnepelni. Nem kell vagyonokat költenetek ahhoz, hogy jól érezzétek magatokat. És nem kell „szomszédba mennetek ötletért”, ha fel akarjátok dobni a hétvégéteket.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ellentmondásos folyamatok zajlanak benned: egyik részed begubózna otthon, és összebújna kettecskén, másik részed utazna. A szerelmed vágyai biztosan elmozdítanak valamelyik irányba. Azonban jól tennéd, ha megosztanád vele a benned zajló kettősség érzését…

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bosszankodhatsz. De minek. A hosszú hétvége programjai erősen függenek az anyagi helyzetedtől. Ha nem teheted meg, hogy egy all inclusive szállodába fizesd be magatokat, akkor csináljatok otthon luxuskörülményeket! A bolygók kreatívvá tesznek. Például pezsgőspohárból igyátok a szörpöt!

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Rázós fényszögek miatt péntek este és szombat reggel sértődékennyé válhatsz. Ha ezt megússzátok vita nélkül, akkor sima ügy lesz a hosszú hétvége. Kalkuláljátok be, hogy mindenki számtalan dolgot szeretne. A hosszú hétvége mindössze 3 nap. Ezzel kell okosan gazdálkodnotok.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Akkor lesz fenomenális ez a hosszú hétvégétek, ha jut idő lustálkodásra és aktivitásra egyaránt. Benned erősebb lesz a vágy az előbbire. Vagy az utóbbira? Döntsd el! És mindenképpen egyezzetek meg! Utána „sorszámot húzhat” a család, a kert és a takarítás…

Ez is érdekelhet házasság Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top