Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. október 31. – november 1. – Szerelmes halloween

A halloween, vagy magyarul a mindenszentek tökéletes ürügy arra, hogy a pároddal válasszatok, hogyan akartok ünnepelni.

Jogotok van ahhoz is, hogy bulizzatok, és ahhoz is, hogy csendesen emlékezzetek az elhunyt szeretteitekre.

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szombati telihold fejtörést, sőt fejfájást hozhat neked. Lehet, hogy túlságosan aggódsz a pénz miatt. Oszd meg a félelmeidet a kedveseddel! Ne engedd, hogy ködként rátelepedjen a hétvégétekre! Csak ezután ünnepelhetitek a halloweent.

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. 10. 31.

Teliholdas szerelem (Fotó: Pixabay)

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Közel és távol ez a legrázósabb hétvége. Olyan kritikus állások lesznek az égen, amelyek kritikussá teszik a hangulatot nálatok. A Hold szerint te sértődékeny leszel, ezért szúrhatsz oda. Okosabb lenne ehelyett kitalálnotok valami szokatlan szórakozást…

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

A bolygók szerint kissé nyűgös leszel ezen a hétvégén. A szerelmed nyaggat, hogy faragjatok tököt, díszítsétek fel a lakást, fessétek ki az arcotokat. Kérdés, hogy teljesíted-e a vágyait. Ha igen, akkor közben ne húzd a szádat, hanem tedd oda magad!

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ismeritek egymást annyira, hogy tudjátok, a másik bulizna vagy temetőbe vinne virágot? Elengedhetetlen, hogy tisztázzátok. Ezzel párhuzamosan a családi elvárások is ott vannak. Ekképpen kell megtalálnotok és megtartanotok a törékeny harmóniát…

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem leszel topon ezen a hévégén. A telihold miatt már napok óta nem alszol túl jól. Közben nyomaszt a múlt és a jövő egyszerre. Mindezt csak a párod segítségével tudod letenni. Az ő humora, kedvessége, törődése a legjobb gyógyszer és a legszebb ajándék.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Egész héten ezt a hétvégét vártad. Tele vagy ötlettel: tökfaragás, halloweeni smink, sütőtök krémleves, virágültetés stb. Mindez csak akkor sikerülhet jól, ha partner benne a kedvesed. Finoman vedd rá, hogy csatlakozzon, és érd el, hogy élvezze is!

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bajban vagy, mert egyik részed szórakozna és a halloweent óriási bulivá alakítaná. A másik részed gyertyát gyújtana, és virágot vinne a temetőbe az elhunyt szeretteidért. Ezt a kettősséget a szerelmed józansága tudja feloldani. Hallgass rá! Kövesd őt!

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Már hét eleje óta vonszolod magad. Érzed, hogy a hétvége közeledtével egyre romlik a helyzet. Vizsgáld meg, hogy az elvárások nyomasztanak-e vagy a kimerültség lassan lever a lábadról! Közben ne hanyagold el a párodat, mert megbántódik!

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mielőtt mindenkinek igent mondanál, kérdezd meg a kedvesedet, hogy ő mit tervez, mit szeretne! Nem muszáj mindent együtt csinálnotok. Sőt jót tenne, ha érnének titeket eltérő élmények, amit jó érzés lesz megosztani, és jót nevetni mindenen…

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Rosszul viseled, ha sürgetnek. Főleg hétvégén. Sajnos van olyan konstelláció az égen, ami erre utal. Ezt úgy tudod megelőzni, ha a pároddal előre kitaláljátok, hogy mikor, mit csináltok, hova mentek. És tartsátok magatokat ehhez, mert ez biztonságot ad.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Amennyiben képes vagy előszedni a laza énedet, nem fog semmi felzaklatni a hétvégén. A telihold szerint sokan lesznek ingerlékenyek. Te és a kedvesed maradjatok békések, és közösen döntsétek el, hogy hogyan értelmezitek a halloweent!

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

A telihold misztikussá teszi a halloweent. De veszélyessé is. A közlekedésben kell rendkívül óvatosnak lenned. Nemcsak magadra, hanem másokra is vigyáznod kell. Eközben a párod nagyon várja, hogy vele is törődj, rá is jusson időd. Tedd meg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top