nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2021. január 20–26. – Tápláld minden részedet

A Hold szerint először a testeddel, utána az elméddel, majd a lelkeddel kell törődnöd. A növő Hold arra jó, hogy tápláld a testedet, elmédet, lelkedet. Válogasd meg, hogy mit eszel, mit olvasol, és mire hangolódsz rá! Észre kéne venned, hogy igenis van választásod.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp.

SZERDA – január 20.: A mai napon a Kos Hold játékosságot és vidámságot hoz neked. Ettől a kreativitásod topon lesz. Este a Hold átlép a Bikába, ami arra jó, hogy kényeztesd magad finom falatokkal és/vagy arcpakolással. Óvatosan az édességgel, mert a növő Hold hízásra hajlamosít.

CSÜTÖRTÖK – január 21.: A Bika Hold az esztétikai képességeidet fokozza. Mindent és mindenkit meg akarsz szépíteni. Kezdd az otthonoddal! A karácsonyi és szilveszteri díszítést lecserélheted téli dekorációra. Este magadra is jusson időd! A növő Hold hatékonnyá tesz mindenféle pakolást: most jobban hasznosulnak a hatóanyagok.

PÉNTEK – január 22.: A Bika Hold gyakorlatiassá és szorgalmassá tesz téged. Most olyan tevékenységekben érhetsz el eredményeket, amihez józanságra van szükséged. Ma nem az elmélkedés, hanem a cselekvés ideje van. Fogd meg, és csináld meg! Közben vigyél be minél több vitamint és ásványi anyagot, mert most jobban beépül.

SZOMBAT – január 23.: Reggel a Hold átlép az Ikrekbe. Ez arra tökéletes, hogy beszélgess, eszmét cserélj. Kapcsolódj be minél több társalgásba! Sok érdekes információ birtokába jutsz ezáltal. Tanulásra és vizsgázásra is remek a mai nap. Jobban fog az agyad, és könnyebben megy a kommunikáció.

VASÁRNAP – január 24.: Ma egész nap az Ikrekben jár a Hold, ami a tegnapihoz hasonlóan jó eszmecserére, tanulásra, vizsgázásra. Megnő az igényed a társaságra, társalgásra. Csak arra ügyelj, hogy ezek az emberek derűsek és optimisták legyenek! Szóval legyenek jó hatással rád! Ugyanis pl. a panaszkodás mérgező…

HÉTFŐ – január 25.: Csak este lép ki a Hold az Ikrekből. Vagyis még mindig fontos az elmédet pallérozni. Ha éppen nem tanulsz semmit, akkor olvass, keress értelmes videókat! Szóval tornáztasd az agysejtjeidet! Az is hasznos, ha kíváncsian, nyitottan állsz a többiekhez. Tőlük is lehet tanulni. Este a Rákba lépő Holdtól kissé érzelgőssé, szentimentálissá válhatsz.

KEDD – január 26.: A Rák Hold aktuálissá teszi, hogy törődj a törékeny lelkeddel. Vizsgáld meg, hogy ki van jó hatással rád, és ki az, aki folyton megbánt! Amennyiben nem vagy mazochista, kerüld az utóbbit! Védd a lelkedet a kellemetlen emberektől, ahogy véded magad a fertőzéssel szemben!

Heti holdhoroszkóp 2021. 1. 20.

Tápláld tested, lelked, elméd (Fotó: Pixabay)

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp táblázat 2021. 01. 20-26.

Heti holdhoroszkóp táblázat 2021. 01. 20-26.

 

Ez is érdekelhet indiai nő száriban hálát ad tenyereit összetéve Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top