nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2021. január 26 – február 1. – Sorsunk a kezünkben van

Elsősorban a távoli célok, a magadba és a munkádba, a tehetségedbe vetett hit vezérel ezen a héten. Bármivel foglalkozol is, az alaposság és a felkészültség meghozza a jutalmát.

Az angyalok üzenete szerint olyan energiák mozognak most, amik arra késztetnek, hogy nem adhatjuk fel. Akkor sem, ha tizedjére botlunk el, ha huszadjára kell összeszednünk magunkat. Akkor sem, ha erőnket elfogyóban érezzük. Most van szükség az önmeghaladásra, mert sorsot lehet fordítani. Most van szükség a benned élő angyalok iránti alázatra, hogy ne alázkodj meg a méltatlannal szemben.

Heti angyalhoroszkóp 2021. 1. 26.

Sorsod a kezedben van (Fotó: Pixabay)

Kos

Az angyalok üzenete szerint kedvedre való minden olyan lehetőség, amikor kacérkodhatsz, szerelmes lehetsz vagy mások lelki életébe pillanthatsz be. Szilárdan hiszed, hogy érzelmi kérdésekben megkerülhetetlen vagy. Ez az időszak alkalmas hosszú távú, nagy energiabefektetést követelő és magasrendű célok megvalósítására. A kapcsolatokban eleinte ingerült lehetsz. Főleg, ha valami nem a kedved szerint alakul.

Bika

Az angyalok üzenete szerint most minden jó az öledbe hullik. A magánéleted kedvezően alakul, különösen, ha a megszokott zárkózottságból kilépő, szeretetre méltó arcodat mutatod. Nem csak mutatod, de így is gondolkodsz és élsz is. Új kapcsolatokat kizárólag érzelmi alapon kötsz. Kevésbé vagy megfontolt.

Ikrek

Az angyalok üzenete szerint egyre mélyebbek és örömtelibbek az érzések, melyekkel a párod felé fordulsz. A változás szebbé, harmonikusabbá teszi a kettőtök kapcsolatát. Ez persze pozitívan kihat az egész otthoni légkörre. Munkafronton olyan feladatokat kaphatsz, amelyek gyökeresen megváltoztathatják eddigi életedet. Újra képes leszel bízni abban, hogy van értelme annak, amit csinálsz.

Rák

Az angyalok üzenete szerint munkahelyi románcra számíthatsz. Vonzó vagy, de azzal nem számolsz, hogy felelősséggel is tartozol a tetteidért. Egyedülállóként a barátaidat hagyod cserben a románc kedvéért, családosként pedig otthon kell elszámolnod az időddel. Néhány esetben tapintatlan, türelmetlen, frusztrált lehetsz. A hivatásodhoz tiszta szívvel ragaszkodsz, és mindent megteszel a sikerért.

Oroszlán

Az angyalok üzenete szerint újabb elismerések érhetnek, mint szakterületed specialistája, komoly feladatokat kaphatsz. Jönnek új állásajánlatok is. Hallgasd meg mások véleményét, de a dolgaidban végső soron te dönts! Szerelmi életetekben, ha adódnak is gondok, azok elsősorban anyagi jellegűek lesznek. Jó a szépérzéked, kell minden, ami megtetszik, ami arra utal: imádsz költekezni.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, kitartás, nemsokára jön egy kis lazítás! Bízzátok a gyerekeket nagyszülőkre, és töltsetek el néhány napot kettesben, mint régen! Amennyiben nincs olyan személy, akiben rábíznátok a gyerekek felügyeletét, akkor vigyétek őket is magatokkal! Fontos az új hely, pár napig távol a megszokott közegből, az ismétlődő monotóniából. Új inspirációk, új élmények fogják megszépíteni közös életeteket.

Mérleg

Az angyalok üzenete szerint igen fontos, hogy megtaláld az életedben a harmóniát, az egyensúlyt, az aktív és passzív időszakok, a munka és pihenés között. Amikor csak teheted, lazíts, élvezd az élet adta örömöket! Most végre felhívhatod magadra egy régóta kinézett személy figyelmét. Amennyiben sikerül beszélgetni, ragadd meg az alkalmat és hívd meg valahova! Ugyan beülni most nem lehet sehová, de egy kellemes sétára biztos sikerül elcsalnod.

Skorpió

Az angyalok üzenete szerint neked a legfontosabb a család és az otthon. Ezzel ki is merül ez a téma, hiszen más dolgod nincs is, mint szépen, nyugodtan irányítani a személyes életedet. A munka és az ezzel megkereshető pénz leköti a maradék idődet. Panaszra semmi okod. Szenvedélyesen dolgozol, pluszmunkát is vállalsz. Mindezért több pénz is jár. Érdemes lenne eltervezned, hogy mit kezdesz vele.

Nyilas

Az angyalok üzenete szerint nagy lendülettel, egyre hatékonyabban tevékenykedsz. Ezzel sok embert magad mellé állítasz. Vezetői pozíciót is kaphatsz, és pénzben is az eddigieknél sikeresebb időszak veszi kezdetét. Pároddal – ha van köztetek nézeteltérés – itt az idő a dolgok tisztázására. Egy alapos megbeszéléssel most hosszú távra megalapozhatjátok a békés együttlétet.

Bak

Az angyalok üzenete szerint egyre több a munka, nagy nyomás nehezedik rád a héten. Érdemes valakivel megbeszélni dolgaidat, kicsit sportolni, és másképpen, lehetőleg tudatosan étkezni. Időnként nem árt szakítani a megszokásokkal. Például az esti, hasfeszítő vacsorákkal. A nyugodt hátország, az otthoni harmónia erősíti mindkettőtök életét.

Vízöntő

Az angyalok üzenete szerint néhány rosszindulatú megjegyzés felborzolhatja a kedélyedet. Mielőtt bosszankodsz, nézd meg, kitől is kaptad a bírálatot. Láthatod: felszínes, komolytalan az egész ügy. Szerelemben, magánéletben szerencsés, jó és kellemes szakasz következik. Egyes esetekben zárkózott alaptermészeted annyira feloldódik, hogy megleped nyíltságoddal a hozzád legközelebb állókat is.

Halak

Az angyalok üzenete szerint néhány apróbb változás elbizonytalaníthat, de egyben lehetőséget is ad, hogy megtanuld, hogy az eredmény kizárólag csak tőled függ. Légy nyitott és pozitív! Szerelmi életed eléggé hullámzóan alakul. Hol szenvedélyes lángolás, máskor jeges némaság honol otthonotokban. Üdvös lenne mielőbb egyensúlyba kerülni, különben ki tudja, mit hoz a jövő.

Ez is érdekelhet angyal Megnézem

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top