nlc.hu
Horoszkóp
2021 februári horoszkóp

Havi horoszkóp 2021. februárra

A Mars és a Plútó között létrejövő trigonból arra lehet következtetni, hogy rendkívül nagy energiával rendelkezhetünk, és nincs olyan, amit ne tudnánk elvégezni – a február havi horoszkóp ellát minket jó tanácsokkal.

Kos – februári horoszkóp

A havi horoszkóp szerint még az is lehet, hogy olyan esemény történhet, amely miatt végre megszűnhet a szorongásod, és más színben láthatod a világot és benne a helyedet. Sőt, olyasmi is megeshet, amely miatt a büszkeség majd szétvetheti a kebledet. Ám az örömödet jó lenne, ha inkább magadban tartanád, így kerülheted el, hogy valakiben mélyen csalódj. Pénzügyeid is jól alakulhatnak, lesz mit aprítani a tejbe!

Bika – februári horoszkóp

Minden idegszáladdal a munkára, megélhetésre kellene koncentrálnod. Megeshet, hogy a felettesed olyan dologgal áll elő, amellyel nem értesz egyet, vagy amely miatt úgy érezheted, az életed nehezebb lesz. Ám a kapcsolataid között van olyan, amelynek most, ebben a válságosnak is nevezhető helyzetben nagy hasznát veheted. Olyan esemény is történhet, ami miatt optimista lehetsz.

Havi horoszkóp 2021. február

2021. februári horoszkóp (Fotó: Pixabay)

Ikrek – februári horoszkóp

Most kellene előállni a felettesednél az elképzeléseiddel, mert nyitott fülekre találhatsz nála. Most még a legmerészebb álmod is valóra válhat. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos elképzeléseknek. Ha tanulmányokat folytatsz, nehéz helyzetbe kerülhetsz. Ha egészségi problémád van, a gyógyulás útjára léphetsz. Az oltással kapcsolatos témában olyasmi hangozhat el, amely megnyugtathat. A titkaidra vigyázz, mert napvilágra kerülhetnek.

Rák – februári horoszkóp

Ami nyomja a lelked, arról beszélni kell, mert így kerülheted el, hogy a problémák megbetegítsenek. Megeshet, hogy orvosi vizsgálatra vagy műtéti beavatkozásra kerülhet sor. A házasságokban, régi együttélésekben olyan változás következhet be, amely miatt más színben láthatod a világot. Valakinek a viselkedése előtt döbbenten állhatsz. De az is lehet, hogy egy új helyzetbe nehezebben tudsz belehelyezkedni.

Oroszlán – februári horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben alacsonyan repülhetnek a tányérok. Az is lehet, hogy a társaddal most képtelen vagy kommunikálni, ezért ha nem akarsz szakítani, akkor a fontosabb dolgok megbeszélését halaszd el márciusra. Váratlanul olyan esemény történhet, amely előtt meglepetten állhatsz. Ha most kívánsz állást vagy szakmát változtatni, akkor hajrá! Ne halogasd, lépj a tettek mezejére.

Szűz – februári horoszkóp

Valószínűleg ebben a hónapban ki sem látsz a munkából. Rengeteg feladat szakadhat a nyakadba, és a kollégák között is van olyan, akivel nehezebben tudtok kijönni. Ez is csak rabolja az energiádat. A házasságokban, régi együttélésekben a társadat jól tudod kezelni, és egy kis dicsérettel, a szeretet szavakba öntésével könnyebben elérheted nála mindazt, amit szeretnél. Külfölddel kapcsolatos elképzeléseidet még jegelni kellene.

Mérleg – februári horoszkóp

A szerelmi kapcsolatok szakítópróba elé kerülhetnek. Ha szülő vagy, gyermekeddel most nehezebben tudsz kijönni. Viszont a munkában kellemes meglepetés érhet. Kolléga viselkedése miatt is örömödben fülig érhet a szád. Ha nincs állásod, most olyat találhatsz, amely nagyon is a kedvedre lehet. Kiváló az idő ingatlanügylet bonyolítására, rokonnal is jó kapcsolatot ápolhatsz. Párkapcsolatokban társad anyagi ügyei biztató képet mutathatnak.

Skorpió – februári horoszkóp

Figyelmednek középpontjában a rokonaid vagy ingatlannal kapcsolatos ügyek állhatnak. Még az is lehet, hogy a dolgok úgy alakulhatnak, hogy több időt és energiát tudsz a családodra, a szeretteidre fordítani. De az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel el tudod képzelni a jövődet. Lelked csordultig lehet szeretettel, szerelemmel, odaadással. Fontos dolog úgy alakulhat, ahogyan szeretnéd.

Nyilas – februári horoszkóp

Előfordulhat, hogy olyasmit kell elvégezned, amiben nincs gyakorlatod. De ne aggódj, a dolgok úgy alakulhatnak ebben az új helyzetben, ahogyan szeretnéd és ez megnyugtathat. Pénzügyek terén minden okod meglehet az örömre, mert olyan bevétel is ütheti a markodat, amelyre nem számítottál. A boldogságodat jó lenne, ha nem kürtölnéd világgá, mert több irigy és rosszindulatú személy van most a környezetedben.

Bak – februári horoszkóp

Rendkívüli erővel rendelkezel ebben a hónapban, amikor a regenerációs készséged is kiválónak mondható. Ezért ha betegség alakulna ki, gyorsan a gyógyulás útjára léphetsz. Pénzügyek terén nagyobb odafigyelésre lenne szükség, mert az életnek ezen a területén alakulhat ki nehezebben kezelhető helyzet. Megeshet, hogy olyan téma kerülhet terítékre, amelyben nem halogathatod tovább a döntést.

Vízöntő – februári horoszkóp

Hajlamossá válhatsz a kissé agresszív viselkedésre, és úgy gondolhatod, hogy körülötted forog az egész világ. De az is lehet, hogy a figyelem fókuszába kerülhetsz, és ez az érdeklődés erős hatással van rád és a viselkedésedre. A munkában olyan változások várhatók, amelyek miatt át kell alakítanod az életedet, a hétköznapjaidat. Nagyon jól bánsz most a pénzzel, anyagi ügyeid alakulása jó hatással lehet a kedélyedre is.

Halak – februári horoszkóp

Tele vagy titkokkal, amelyre jó lenne, ha vigyáznál, mert ha napvilágra kerülnek, akkor olyan változás következhet be az életedben, amelynek nem fogsz örülni. Lelked csordultig lehet szeretettel, szerelemmel, varázslatos pillanatokat élhetsz át. Ám kommunikációs problémák is kialakulhatnak, ezért lényeges, hogy világosan és egyértelműen fejezd ki magad. Ha egy mód van rá, ne politizálj. Nagyobb vásárlás során légy körültekintő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top