nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2021. február 1–7. – Elvek, eszmék, ötletek

Indul az év második hónapja. Az első hét az elvek, eszmék és elméletek dominanciájával telik. Vigyázz, hogy ne maradj a fejedben! Kivitelezés nélkül egyetlen ötlet sem ér semmit. Törekedj a kézzel fogható megvalósításra – ezt tanácsolja a heti horoszkóp!

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

Február első hete bizakodásra ad okot. Szinte a semmiből előkerülnek olyan támogatóid, akik segítenek a céljaid megvalósításában. Persze nem ártana, ha tudnák, hogy mi foglalkoztat, mire van szükséged. Ne feledd a mondást! „Néma gyereknek üres a tarisznyája.” A hét közepén óvatosnak kell lenned a pénzzel kapcsolatosan. Hamar mínuszba mész, ha esztelen költekezésbe kezdesz. A hónap első hétvégéje kedvedre való lesz. Feldob a tudat, hogy vannak céljaid, terveid, amelyek motiválóan hatnak rád.

BIKA – heti horoszkóp

Nem ez lesz a kedvenc heted. Próbára teszik a türelmedet és a kitartásodat. A hét legkritikusabb napjának a csütörtök látszik. Egy nap alatt 2 szembenállás és 3 derékszögű fényszög lesz az égen. Mindez a párkapcsolatodat és a karrieredet nehezíti. Szinte mindenki ingerlékeny és sértődékeny lesz. Ha nem akarsz vitát, legyél elnéző és megértő mindenhol, mindenkivel! Vigyázz, mert annyira leköti minden gondolatodat ez a probléma, hogy hétvégén sem tudsz kikapcsolni! Pedig muszáj lenne pihenned.

IKREK – heti horoszkóp

Tele leszel tervekkel, ötletekkel február első hetében. Felvillanyoz a gondolat, hogy céljaid vannak. De ne feledd, hogy mindez semmit sem ér, ha csak beszélsz róla, és nem valósítod meg! Ismered a közmondást? „Dobbal nem lehet verebet fogni.” Vagyis ha kifecseged a terveidet, meghiúsíthatod őket. Szóval ne mondd, inkább csináld! Hét közepén ez egy titok diszkrét kezelésére is vonatkozik. A titok maradjon titok! Ez a hétvégéd a szerelemről fog szólni. Adj esélyt és nyisd ki a szívedet!

Heti horoszkóp 2021. 2. 1.

Ötletek tárháza vagy (Fotó: Pixabay)

RÁK – heti horoszkóp

A hét első felében használd az eszedet! De ne csak elméleti szempontból, hanem gyakorlati szempontból is! Használjuk azt a kifejezést, hogy „józan paraszti ész”. Na, most pont erre van szükséged. Pénteken csodásan fogod érezni magadat. Nem kell ahhoz ürügy, hogy elégedettség töltsön el. Vedd észre, hogy ebben az állapotban könnyebb minden! Igyekezz megtartani ezt! Hétvégén jót tenne neked valami testmozgás, ami lehet sport, takarítás, kirándulás, vagy bármi, függetlenül a hasznosságától…

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Számtalan emberrel kell foglalkoznod. Számtalan ember vár tőled valamit. Számtalan emberhez kell alkalmazkodnod február elején. Ez több, mint fárasztó. Ráadásul mindenki egyfajta csőlátással áll hozzá az aktuális témához. Ne hidd, hogy te kivétel vagy! Téged is fenyeget a „csőlátás” veszélye. Csütörtökön munkahelyi vita pattanhat ki, ami nem könnyen megelőzhető. Egy ideje érik ennek a tisztázása. A hétvégét imádni fogod. Lelkesedésed, gyermeki jókedved felfokozott állapotba emel téged…

SZŰZ – heti horoszkóp

Jól kezdődik a heted és a hónapod: rögtön hétfőn dupla szuper fényszög lesz az égen. Utána maradj ki az elméletgyártásból! Körülötted lesznek olyan emberek, akik ebbe a hibába esnek. Csütörtökön balesetveszélyt mutatnak a bolygók. Legyél nagyon óvatos és körültekintő! A hétvégét add a családodnak! Ha élnek a szüleid, akkor törődj velük! Emellett nem ártana az otthonoddal is foglalkozni. Aktuális egy kis takarítás. És ha van kedved, átrendezheted a szobádat vagy feldíszítheted. Még tart a farsang.

MÉRLEG – heti horoszkóp

Kedvezően indul a heted és a hónapod: hétfőn bolygód, a Vénusz belép a Vízöntőbe, és kihozza belőled azt a kreativitást, ami az utóbbi hetekben nem tudott megnyilvánulni. A folytatás is bizakodásra ad okot: szerdáig 4 szuper fényszög lelkesítően hat rád. Csütörtökön arra kell ügyelned, hogy a nagy lelkesedés ne csapjon át meggondolatlan költekezésbe! Február első hétvégéje kicsábít a természetbe. Ha van kedved, fotózhatsz. Tuti, hogy el fognak varázsolni a tél színei, formái, kristály „csipkéi”…

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Február első hetének kritikus napja a számodra a csütörtök lesz. Sok múlik azon, hogy azt a napot hogyan oldod meg. Biztos lehetsz benne, hogy valaki vagy valakik meg fognak bántani. Dupla bolygószembenállás (Hold-Uránusz, Hold-Mars) sértődésre ad okot. Sajnos, nem hagyhatod figyelmen kívül azt a durva „támadást”, ami téged ér. De ne feledd, hogy méltatlan, ha felveszed a másik stílusát! Hétvégén jót tenne neked egy vidám társaság, vagy legalább egy jó humorú ember közelsége. Keress ilyet!

NYILAS – heti horoszkóp

Egyre fontosabb, hogy meghalld azokat az infókat, amelyek jönnek. Ennek a hétnek az első felében javadra fordíthatod, ha tájékozott vagy. Csütörtökön dupla kellemetlen bolygószembenállás arra figyelmeztet, hogy vigyázz az egészségedre! Tél vége felé közeledve kiürülnek a szervezeted vitaminraktárai. Pótolnod kell, elsősorban nyers zöldségek és gyümölcsök formájában. Február első hétvégéjén meg fogsz hatódni. Olyan gesztust kapsz valakitől, amire nem számítasz. Pont ettől lesz megható…

BAK – heti horoszkóp

Igencsak észnél kell lenned február első hetében. Folyton szükséged lesz az éberségedre. Nem azért, mert támadást kellene kivédened. Inkább azért, hogy ne maradj le semmiről. Nem könnyű eldönteni elsőre, hogy mi válik később értékessé és időtállóvá. Szóval jobban teszed, ha „raktározol”: gyűjts be minden lehetőséget, és később meglátod, hogy melyikkel érdemes foglalkoznod! Ezen a hétvégén ki kell kapcsolódnod, fel kell töltődnöd, ha nem akarsz lebetegedni. Vedd észre, hogy nem kicsi a tét!

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Kitűnően kezdődik a februárod: Vénusz, a szépség, szerelem és Kis szerencse bolygója belép a Vízöntőbe. Innentől szebbnek, szerethetőbbnek és szerencsésebbnek fogod érezni magadat. Ráadásul a hét első 3 napján kitűnő fényszögek hatására minden a kezedre játszik. Sajnos a csütörtöki dupla bolygószembenállás munkahelyi nézeteltérést és/vagy rivalizálást jelez. Tegyél meg mindent, hogy kimaradj ebből! A hétvégét töltsd a hobbiddal! Ha nincs még, akkor keress! Választhatsz sportot, művészetet, barkácsolást!

HALAK – heti horoszkóp

Számtalan ötleted van, ami megvalósításra vár. Ezekhez február első hetében újabbak jönnek. Jobb lenne, ha nem az ötleteket gyűjtögetnéd, hanem a kivitelezésen törnéd a fejedet. Erre a hét legeleje, vagy a legvége a legalkalmasabb. Csütörtökön olyan kellemetlen dupla bolygószembenállás lesz az égen, ami baleset-, és konfliktusveszélyt szimbolizál. Elkerülni, megelőzni könnyebb lenne. Törekedj erre, és nem lesz baj! Hétvégén elkezdheted tervezgetni a közeli és/vagy távoli jövődet…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top