nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2021. február 15–21. – Nehéz fényszögek

6 nehéz és 4 segítő fényszög lesz az égen. Közben a Nap belép a Halakba. Mindezt nyomásként élheted meg, ami megviselheti a lelkedet, kimerítheti az agyadat, és lefáraszthatja a testedet. Ez is indokolja, hogy nem szabad mások problémáit átvenned – figyelmeztet a heti horoszkóp.

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

Heti horoszkóp 2021. 2. 15.

Nehéz, de segítő fényszögek is jönnek (Fotó: Pixabay)

KOS – heti horoszkóp

Végre egy jó kezdet: hétfőn és kedden mindenre bizakodva tekintesz. Miközben hatalmas elánnal veted bele magad a munkába. Majd akadályokba ütközhetsz, ami lelombozhat. Mivel téged motiválni szokott a kihívás, tanácsos az akadályokra kihívásként tekintened. Így rögtön erőforrást találsz a megoldáshoz. Ettől jóval kedvezőbb megvilágításba kerül az aktuális téma. Hétvégén fellélegezhetsz szó szerint és átvitt értelemben egyaránt. A hideg ellenére tehetnél egy nagy sétát, hogy kiszellőztesd a fejedet.

BIKA – heti horoszkóp

A hét elején vihar előtti csendet érzékelhetsz. Gyanúsan simán megy minden. Szerdától jön a „böjt”: 4 nap alatt 6 nehéz fényszög lesz az égen, ami megint munkahelyi nehézségekre utal. Elsősorban a főnököddel való kapcsolatot kell diplomatikusan intézned, nehogy elveszítsd a bizalmát és/vagy a pozíciódat. Ez az egész nem ínyedre való. Pont ezért iszonyatosan lefáraszt. Szóval a hétvégére ne tervezz semmit! Kizárólag pihenést, lazítást, lustálkodást. Tudatosítsd, hogy megérdemled!

IKREK – heti horoszkóp

Minél több feladatot intézz el hét elején! Ugyanis szerdától nehézségekbe ütközhetsz a bolygók szerint. Túl sok munka, túl sok idegeskedés, túl sok stressz megbetegíthet téged. Ennek tudatában lassíts! Mindig csak egy dologra koncentrálj! Ha nem kapkodsz, nem leszel ideges, és nem robbansz le. Amilyen egyszerű, olyan hatásos stratégia. Jutalomképpen a hétvégén olyan fényszögek lesznek az égen, amelyek kifejezetten előnyösen hatnak a testedre, a lelkedre és a gondolataidra. Csinálj légzőgyakorlatot!

Heti horoszkóp 2021. 2. 15.

Mit ígér a heti horoszkóp? (Fotó: Pixabay)

RÁK – heti horoszkóp

A hét elején még nem, de a hét közepén egyre több ingerült emberrel lesz dolgod. Semmiképp se vedd át a problémájukat! Nekik nem lesz könnyebb attól, hogy téged lemerítenek az ő gondjaik. Húzd meg a határokat! Figyelj oda, hogy milyen hírcsatornákat nyitsz ki, mit olvasol, mit nézel, milyen zenét hallgatsz! A pandémia kezdete óta volt időd, hogy ezt felismerd. Ugye tudod, hogy az immunrendszer működik testi, lelki, szellemi szinten. Ennek örömére hétvégén szellőztesd ki a fejedet és a lelkedet is!

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Ezen a héten is számtalan emberhez kell alkalmazkodnod. Azonban ez nem azt jelenti, hogy át kéne venned az ő munkájukat, vagy meg kellene oldanod az ő konfliktusaikat. Sőt ügyelned kell arra, hogy ne bonyolódj bele az ő dolgaikba. Vigyázz, mert károsan hathat a munkád megítélésére! Vagyis nem kicsi a tét. Ne feledd, hogy 4 nap alatt 6 nehéz fényszög lesz az égen! Érdemes lenne a hétvégét a barátaiddal töltened. Ha nem találkozhattok személyesen, akkor videón hívjátok egymást! Akár többen egyszerre…

SZŰZ – heti horoszkóp

Ezen a héten a te szempontodból a legnagyobb horderejű égi esemény a csütörtöki Nap-jegyváltás lesz. A Halakba lépő Nap új, izgalmas találkozásokat „ígér”. Vigyázz, mert valaki elrabolhatja a szívedet! Amennyiben szabad vagy, ez jó hír. De ha van már párod, akkor a féltékenység kivédése lesz majd kihívás. Ugye, tudod, hogy a féltékenység megmételyezheti a kapcsolatodat? A hétvége szóljon a kikapcsolódásról! Mindegy, hogy mit csinálsz. A lényeg, hogy teljesen térjen el a hétköznapi rutintól…

MÉRLEG – heti horoszkóp

Egész héten valami fajta védekezős álláspontot veszel fel. Kezdődik azzal, hogy a hét elején valaki agresszívan nyomul, és meg akar győzni. A hét második felében inkább legyintesz egy álmodra, csakhogy ne érjen csalódás. Ezzel semmi baj nincs. Senkinek sincs joga kritizálni téged. Azonban tudd, hogy ez csupán átmenetileg lehet stratégia! A hétvégét imádni fogod: 2 nap alatt 4 szuper fényszög lesz az égen, ami visszaadja a derűlátásodat, a lelkesedésedet és a kreativitásodat. Ettől szárnyakat kapsz…

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Az egész heted hangulata azon múlik, hogy a hét közepén hogyan reagálsz, illetve reagálsz-e mások provokációjára. Millió ingerült emberrel lesz dolgod, akik közül többen téged okolnak a bajaikért. Ezeket nem veheted magadra, mert kiborulsz. Nem lesz könnyű dolgod, mivel 4 nap alatt 6 nehéz fényszög lesz az égen. Az segíthet, hogy csütörtökön a Nap belép a Halakba. Innentől sokkal jobb passzban leszel. Hétvégén engedd át az irányítást a párodnak vagy a családodnak! Hidd el, jót akarnak neked!

NYILAS – heti horoszkóp

Mázlista vagy, mert kimaradsz abból a nehéz időszakból, amit ezen a héten 6 nehéz fényszög mutat. Ám ne ess abba a hibába, hogy kineveted, kigúnyolod, kiparodizálod azokat, akik pánikolnak, aggódnak! Örülj neki, hogy te megúszod! És inkább segíts! Csütörtökön a Halakba lépő Nap ingatlanügyeidnek kedvez. Akár el akarod adni, akár meg akarod venni, akár fel akarod újítani, egyre közelebb jön a beteljesülés. Szerelmes hétvége vár rád. Ha független vagy, akkor ez csodás esély a nagy találkozásra…

BAK – heti horoszkóp

Anyagi nehézségeket mutat 4 nap alatt 6 nehéz fényszög. Vedd komolyan, és maradj fegyelmezett a pénzzel kapcsolatosan! Szerencsére te alapvetően fegyelmezett ember vagy. Szóval ez nem okozhat neked kihívást. Csütörtökön a Halakba lépő Nap felélénkíti a társasági életedet. Ez egyelőre csak online lehetséges. Ezzel párhuzamosan jó lenne, ha nyitott maradnál az információkra is. Hétvégén gyógyító ereje lehet egy nagy sétának. A másik kitűnő módszer, ha megtanulsz valamilyen légzőgyakorlatot…

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Az egyetlen megoldás ezen a héten, ha semmit nem veszel a szívedre. Sajnos 4 nap alatt 6 nehéz fényszög lesz az égen, ami nagyon megviselhet téged. Úgy érezheted, hogy minden és mindenki összefogott ellened. Holott ez csak egy átmeneti sötét időszak. Csütörtökön a Nap kilép a Vízöntőből. Ezzel vége a születésnapodnak. Ne szomorkodj! Mindig találhatsz ünneplésre okot. A hétvégét kedvelni fogod. 2 nap alatt 4 szuper fényszög lesz az égen, ami fellélegzést jelent. Keress olyan programot, ami kikapcsol!

HALAK – heti horoszkóp

Akkor jársz a legjobban, ha arra fókuszálsz, hogy közeleg a szülinapod. Csütörtökön a Nap belép a Halakba. Ezzel elindul a te hónapod. Emellett eltörpülhet az a feszültség, ami a hét közepén mindenkit megfertőz. Kövess el mindent, hogy te legyél a kivétel! Higgy benne, hogy neked sikerül! Közben együttérezhetsz másokkal, de ne vedd át a problémáikat! A hétvégédet a családod fogja irányítani. Nyugodtan megengedheted nekik. Bízz bennük! Nem akarnak neked rosszat. De ezt te is tudod…

Ez is érdekelhet A holdnaptár sok dolgot befolyásol életünkben Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top