nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2021. április 13–19. – Mindent meg kell próbálni

Bármi, amire szükséged lehet és amire áhítozol, már a tiéd az angyalhoroszkóp szerint. Váltsd valóra vágyaidat azáltal, hogy elképzeled és átérzed, hogy valóra válnak!

Az angyalok azt üzenik, hogy igazán senki nem lehet biztos mindig mindenben. Az ember csak egyet tehet: bátran és teljes erejével cselekszi azt, amiről úgy véli, hogy helyes. A végén kiderülhet, hogy tévedtünk, a fontos mégis csak az, hogy amihez hozzákezdtünk, elvégezzük. Legjobb meggyőződésünk szerint kell cselekednünk az angyalhoroszkóp tanácsa szerint.

Heti angyalhoroszkóp

Szállj szembe a veszéllyel! (Fotó: Pixabay)

Kos

Az angyalok szerint ezen a héten jól érzed magad a bőrödben, mert valószínűleg olyan emberek társaságában töltheted az idődet, akiket szeretsz és akikben megbízol. A negatív emberek általában elkerülnek. Egyszerűen szárnyalsz, minden jól sikerül neked. Ez mind a magánéletedre, mind a hivatásodra egyaránt igaz. Amikor azonban a testvéred vagy valamelyik rokonod valami olyasmit talál ki, amitől teljesen kiborulsz és legszívesebben olyat mondanál, amit magad is megbánnál, akkor nyugodt lehetsz, őrangyalod megakadályoz ebben.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy ez az időszak a megnyugvásról szólhat. Sikerül stabilizálni a friss párkapcsolatokat, a meglévő régi szerelmi viszony pedig új lendületet kaphat, ám ehhez oda kell rá figyelni. A természethez hasonlóan a tavasz ezen a téren is újat és szépet eredményezhet. A mostani kilátások szerint akár a régóta tervezgetett esküvőt is el lehet kezdeni szervezni. Az angyalok arra is figyelmeztetnek, hogy nagy a túlhajszoltság veszélye, a stressz ebben az időszakban különösen érzékenyen érinthet, és testi tüneteket is okozhat.

Ikrek

Az angyalok állítják, hogy optimista hangulatban köszönt rád ez a hét, hatalmas elszántsággal látsz neki terveid megvalósításának. A jelek szerint keményen meg kell dolgoznod a sikerért, de megvan benned a kellő kitartás. Már látszik, hogy beérik munkád gyümölcse, fényes sikert arathatsz. Az elégedettséget tovább növeli, hogy valóban csak magadnak köszönheted az eredményt! A pénzügyeid terén azonban a nyomás csak később enyhül, a helyzet megnyugtatóan még nem rendeződik. Most ezen a téren jól jön a türelem.

Rák

Az angyalok üzenete félreérthetetlen: nagyszerű heted lesz, megélheted a szerelmi kapcsolatod minden szépségét és örömét, és a családtagjaiddal is harmonikusan alakul a viszonyod. Eközben a karrieredre is oda kell figyelned, amelyben beállhat változás, de nyugalom, örülni fogsz az új kihívásoknak. Nem nyűgként, hanem előrelépési lehetőségként éled meg az új feladatokat. A nem megfelelő munkahelyi légkör azonban ronthat a helyzeten. Vigyázz, mert a rátermettségen és a tudáson kívül arra is szükséged lehet, hogy jó kapcsolatot ápolj a többiekkel.

Oroszlán

Az angyalok szerint a következő napok gyors változásokat és nehéz feladatokat hoznak. Bár a munkahelyeden oldódnak a korábbi feszültségek, a gyermekeid vagy a családtagjaid sok fejfájást okoznak neked. A kulcsszó a türelem: ez a hét jelszava! Szerencsére erős jellem vagy és komoly munkával sikerül úrrá lenned a helyzeten. Fontos viszont, hogy a párod mindenben feltétel nélkül támogasson, ha ezt nem kapod meg, akkor ingerült lehetsz. Az angyalok úgy vélik, hogy hamarosan jöhet az enyhülés, boldog időszak köszönt rád, a problémákat magad mögött hagyhatod végre!

Heti horoszkóp

Válaszd a harmóniát! (Fotó: Pixabay)

Szűz

Az angyalok szerint az egyedülállók most társra találhatnak, ráadásul erős kisugárzásod miatt most többen is próbálják elnyerni a szívedet, és nehéz lesz választanod. Ez az időszak alkalmas arra, hogy képes legyél nagy távlatokban gondolkozni, lehet, hogy néhány terved is újragondolod. Most a munkahelyeden rosszul viseled a monotonitást, pedig egyébként ez nem jellemző rád. Bár sok minden megfordulhat a fejedben, semmiképpen se hozz elhamarkodott döntést. Az angyalok azt tanácsolják, hogy már most láss neki a nyári szabadság megtervezésének!

Mérleg

Az angyalok szerint ez a hét igazán jól indulhat számodra, hiszen beérett munkád gyümölcse, és mostanra már sikerült megteremtened a stabilitást a magánéletedben és a munkahelyeden egyaránt. Élvezd ki ezt az időszakot és töltekezzen fel, mert a következő hetek pár konfliktust tartogathatnak. Addig is örülj a munkahelyeden kínálkozó jó lehetőségnek, arra azonban vigyázz, hogy az ebből fakadó izgalmat, feszültséget és túlterheltséget ne a párodon vezesd le! Inkább beszéljetek meg mindent, hisz így megnyugodhatsz, miközben még közelebb is kerülhettek egymáshoz.

Skorpió

Az angyalok szerint most az erősödésen és a további gyarapodáson lesz a hangsúly. Az anyagi világod az utóbbi időben rendeződött, így ezen a héten fontos része lesz az életednek önmagad felfedezése, és arra is rájössz majd, hogy mi is a célod a világban. Új és rendkívül izgalmas lehetőségeket, talán új egy kezdetet is tartogat számodra ez a hét. Hogy pontosan mit, azt magadnak kell majd megfejtened. Mindenesetre légy most a szokásosnál is figyelmesebb, nyitottabb, érdeklődőbb, így meghallhatod a hívó hangokat, amelyek csábításának most nyugodtan engedhetsz.

Nyilas

Az angyalok szerint ezt a hetet nagy lendülettel kezded, siker koronázza az erőfeszítéseidet. Hosszú távú terveidet illetően is komoly eredményeket érsz el, amelyben a szerencsés bolygóállások is segítenek. Most lehetetlen lesz neked nemet mondani: bármit is tervezel, azt keresztülviszed, a magánéletedben és a karrieredben egyaránt. Akkor is kitartasz a céljaid mellett, ha a családtagjaid vagy kollégáid nem támogatják az ötletedet – szerencsére a végeredmény majd téged igazol. Ez az időszak akár gyermekáldást is hozhat.

Bak

Az angyalok szerint a munkahely most nem a legnyugodtabb hely számodra. Ebben az időszakban a legfontosabb, hogy ne vigyél haza gondokat, ne mérgezd meg ezekkel az otthoni hangulatot! A legjobb, amit tehetsz, hogy egy kicsit kivonod magad a zűrzavarból. Ha teheted, szervezz egy hosszú hétvégét magadnak. Az sem baj, ha egyedül vagy, hiszen közben talán elvonulnak a viharfelhők, és lehet egy kis időd magadra is. Talán megkezdődik egy jelentős belső átalakulás, és átértékelhetsz kapcsolatokat is.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy érdekesen indul az új hét a Vízöntő szülötte számára. Te különc vagy, de nem rideg természetű, azonban most túlságosan is hideg fejjel hoznál döntéseket. Az érzelmi kérdésekben ez nehézséget okozhat. Vigyázz, ne szakíts hirtelen, hiszen ezt később megbánhatod. Próbálj meg inkább a karrieredre koncentrálni, ezen a területen jól jön a racionalitásod. Ha így teszel, annak jótékony hatását érezni fogod: idővel megbecsülnek, és talán előnyösebb pozícióhoz, nagyobb fizetéshez is jutsz.

Halak

Az angyalok szerint ez egy igazán szerencsés időszak kezdete számodra. Bár nagyon segítőkész vagy, amit gyakran túlzásba is viszel, most nemcsak mások érdekeit sikerül hatékonyan képviselni, hanem a sajátjaidat is. Ezzel előrelépést jeleznek a csillagok a karrier területén. Ez elégedettséget és sok örömet hoz neked, ráadásul anyagi problémáid is megoldódni látszanak. A párkapcsolatod terén egy kisebb válság vár rád. Talán egy kicsit mellőzve érzed magad, mert párodat túlságosan leköti a karrierje. Szerencsére egykettőre helyreáll a béke, és a krízis csak tovább erősíti a szövetségeteket.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top