nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2021. április 20–26. – Ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak

Tégy meg mindent azért, hogy ne csak másokat láss mosolyogni, hanem te magad is boldog lehess az angyalhoroszkóp tanácsa szerint!

Az angyalok szerint egészen idáig minden porcikáddal azon görcsöltél, hogy másoknak megfelelj, hogy mindenki arcára elégedett mosolyt varázsolj. Ez azonban roppant fárasztó kihívás, amely időnként komoly megpróbáltatások árán sikerül és ez rengeteg energiát kivesz belőled. Épp ezért ez az a pont, amikor mérlegelned kell, mi a prioritási sorrend: hogy végkimerülésig azért izzadj, hogy mindenkinek megfelelj, vagy lejjebb adsz az effajta törekvésekből és ehelyett magadra is koncentrálsz egy kicsit az angyalhoroszkóp tanácsa szerint.

Heti angyalhoroszkóp

Szárnyalj! (Fotó: Pixabay)

Kos

Az angyalok szerint úgy alakul a heted, hogy egy számodra fajsúlyos dolgot nem sikerül véghezvinned, mert valaki akaratán kívül bizonytalanságot ébreszt benned és elhiteti veled, hogy nem vagy alkalmas a feladatra. Később te is belátod, hogy talán nem volt a legjobb ötlet kívülállókra hallgatni, így nem is sikerülhet elérned a céljaid. Önmagadnak okozol ezzel csalódást, mert azt gondolod, hogy ennyire befolyásolható vagy. Ha azonban őszintén hiszel abban, amit csinálsz, állj ki a saját elveidért, ne hagyd, hogy az orrodnál fogva vezessenek.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy időnként hajlamos vagy abba a hibába esni, hogy túl görcsösen ragaszkodsz bizonyos dolgokhoz, nem tudsz elengedni olyan helyzeteket sem, amelyekből már tulajdonképp semmit nem lehet kihozni. Meg kell tanulnod lazábban venni az életet, azt, hogy nem érdemes olyasmibe kapaszkodni, amely csak nehezéket és terhet jelent számodra, hisz ezek azok a dolgok, amelyek visszahúznak és nem engednek továbblépni. Rázd le a láncaid és inkább a jövőbe tekints, semmint a múltban leragadva, fél méterre lemaradva kullogj a többiek után!

Ikrek

Az angyalok szerint hosszú idő után úgy tűnik, jó úton haladsz a siker felé, minden sínre került, a szerelmi életed is úgy alakul, ahogy szeretnéd, egyszerűen nem csúszhat hiba ebbe az idilli állapotba. Mielőtt azonban elszállnál a rózsaszín felhőbe, igyekezz a Föld nevű bolygón maradni, hisz a saját boldogságod rajtad is múlik, tegyél meg minden tőled telhetőt, dolgozz a sikerért! Minden egyes nap légy hálás azért, amit csinálhatsz, és hogy az életszínvonalad a várakozásaidnak megfelelően emelkedik. Egy kapcsolat pedig két emberen múlik, így neked is bele kell adnod apait-anyait abba, hogy ebből a szerelemből végül tündérmese lehessen!

Rák

Az angyalok szerint akad valaki a környezetedben, aki nemtetszésének olyan formában ad hangot, amely sérti az értékrended. Mivel a hangszín és a stílus kilométerekkel meghaladja a toleranciaküszöböd, igyekezz határozottan, ám intelligens stílusban, finomított hangerővel megértetni az illetővel, hogy nem vagy a vitához alkalmas partner, nem tudsz ugyanis olyan mélyre süllyedni, hogy hozzá hasonló stílust engedj meg magadnak. Ne ítélj azonban elsőre, talán rossz napja van, nem biztos, hogy akarattal reagált úgy, ahogy. Ha semmiképp nem látsz változást, igyekezz magad mögött hagyni az illetőt, hisz számos más, értékes emberrel vagy körülvéve, nem vagy tehát arra szorulva, hogy eltűrd az alpári hangnemet.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten parázs vitába kerülsz valakivel, számon kérne ugyanis valamit rajtad, amihez semmi köze és ez téged rettentően felháborít. Mivel nem tartozol senkinek elszámolni valóval, épp ezért nem is érdemes emiatt felhúznod magad és esetleg hirtelen dühödben olyasmit mondani, amely mérgezheti a kapcsolatotokat. Sokkal bölcsebben teszed, ha megőrzöd a hidegvéred és higgadtan elmagyarázod az illetőnek, hogy ugyan nem hinnéd, hogy be kellene számolnod neki bármiről is, de ha már itt tartotok, szívesen elmeséled azt, amire kíváncsi, persze csak bizonyos keretek között. Tartsd azonban szem előtt, hogy nem kell a legbensőbb titkaid is kibeszélned csak azért, mert valakit hajt a kíváncsiság. Légy határozott és húzz meg egy bizonyos határvonalat!

Szűz

Az angyalok szerint rendkívüli görcsösséggel vágysz valamire, ennek érdekében olyasfajta illúziókat kezdesz felépíteni, amelyek elhitetnek veled valamit, ami nem biztos, hogy a realitással összeegyeztethető. Sokszor nehéz elfogadnod, ha valami elérhetetlen számodra, ám azt érdemes megtanulnod, hogy sokkal jobb, ha még azelőtt engedsz el bizonyos dolgokat, mielőtt nagyon beleélhetnéd magad. Próbálj racionálisabban látni különböző helyzeteket, nem biztos ugyanis, hogy célravezető, ha nem mindig állsz két lábbal a földön. Álmodozni jó dolog, az embernek mindig szüksége is van rájuk, de tudni kell belátni, ha valami csak hatalmas áldozatok árán érhető el vagy az elérhetetlen kategóriába sorolható. Na, azokra nem érdemes az időd pazarolnod!

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy váratlan akadályokba ütközöl a héten, ami miatt veszélybe kerül az általad elvárt minőségi eredmény elérése is. Ne rettenj meg egy kisebb bukkanótól, hisz a gátfutók sem állnak meg, ha közelebb kerülnek a gáthoz. Tekints úgy a helyzetre, mint egy kihívásra, amelyet mihamarabb ésszel és okos taktikával kell tudnod megoldani ahhoz, hogy végül büszkén és elismeréssel tekinthess az elért eredményre. Amennyiben azonnal nyúlcipőt húzol és futásnak eredsz, hosszú időre rányomja majd a bélyegét a bátorságodra, megsokszorosítva a kishitűséged is.

Skorpió

Az angyalok szerint úgy érzed, mostanra kezd kijönni rajtad az elmúlt hetek alatti eszeveszett rohanás, egyszerűen olyan kimerült vagy, hogy egyhuzamban tudnál aludni akár egy egész hetet is. Ne vállalj nagyobb volumenű dolgokat, foglalkozz egy kicsit a testi-lelki épüléssel is, egy jó kis masszázs csodákra képes, érdemes a töltődésnek olyasfajta passzív formáját választani, amely elegendő energiával lát el a hét hátralevő részére is. Ne hagyd, hogy bárki bármi terhet pakoljon a hátadra, eddig te voltál ugyanis az, aki topon volt, itt az ideje tehát átadnod egy kicsit a stafétabotot másoknak is! Dőlj hátra és tedd fel a lábad, hisz megérdemled!

Heti angyalhoroszkóp

Angyaltánc (Fotó: Pixabay)

Nyilas

Az angyalok szerint nem úgy haladnak a dolgaid, ahogy azt szeretnéd, emiatt eléggé frusztráltnak érzed magad a héten, nincs már meg benned az a lelkesedés, ami annak előtte volt. Amennyiben elég fontos azonban számodra az a cél, amelyet kitűztél magad elé, érdemes elgondolkodnod és mérlegelned, hogy min kellene változtatnod ahhoz, hogy sikeressé válhass, és olyan tempóban haladhasson minden, általad megkezdett folyamat, ahogyan azt elvárod. Ha most azt mondod, hogy elég volt és hátat fordítasz a dolognak, valószínűleg hosszú ideig bánni fogod azt, hogy nem volt benned elegendő kitartás. Épp ezért, ha szükségét látod, inkább pihentesd a folyamatot egy rövid ideig, hogy aztán inspirációtól szinte repülve, motivációtól duzzadva ismét belevethesd magad, ezúttal sikerrel!

Bak

Az angyalok szerint olyasmin töröd a fejed, ami kicsit kimozdít az egyhangúságból és új lendületet ad végre. Emiatt egészen extrém kalandok is eszedbe jutnak, ám arra érdemes figyelned, hogy a realitások talaján próbálj gondolkodni. Nincs azzal probléma, ha kicsit feljebb tolod a határaidat, ha kimozdulsz a komfortzónádból, ám mivel most az a célod, hogy maradandó élményt szerezz, mindenképp olyasmit kellene kipróbálnod, amellyel eredményt érhetsz el és boldog lehetsz. Nem kell a kihívásnak feltétlenül olyan volumenűnek lennie, amely számodra elérhetetlen, de élvezd, amit csinálsz!

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten rendkívül súlyos teherként nehezedett rád egy, a múltadban történt kellemetlen esemény, melyből akkor kétségbeesésedben kimenekültél, le sem sikerült zárnod. Ezúttal azonban az Élet kényszerített rá, hogy ismét elővedd és foglalkozz vele, hisz olyan szituáció adódott, ami ezen, múltban történt eseménynek a jelenbeli következménye. Ez esetben ne ess kétségbe, nem kell világgá kürtölnöd a dolgot, csupán tegyél meg mindent azért, hogy mihamarabb pont kerülhessen a végére és ne lehessen hatással sem a jelenlegi, sem a jövőbeli életedre! Jobb, ha a saját lelkiismereted miatt is lezárod az ügyet!

Halak

Az angyalok szerint kezd minden puzzle-darab a helyére kerülni, úgy érzed, végre sínen vannak a folyamatban lévő dolgaid. Épp ezért a héten megengedhetsz magadnak egy kis pihenést, keress olyan elfoglaltságot, amelyhez nem kell túl nagy energiákat megmozgatnod, hisz nem az a cél, hogy leadd őket, sokkal inkább az, hogy feltöltődj. Menj el sétálni a barátnőiddel, olvass egy jó könyvet, vagy nézz meg a szerelmeddel egy romantikus filmet a tévében! Időnként szükséged van arra, hogy elvonatkoztass a jelenlegi feladatoktól és kicsit más dolgokkal is foglalkozz, mert ezek adnak lendületet a továbbiakban!

Ezt olvastad már?

Megérdemled a szeretetet

Ez is érdekelhet boldog nő mezőn Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top