nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2021. május 25–31. – Ne félj váltani

Úgy érzed, megrekedtél, nem nagyon érzel már motivációt a jelenlegi tevékenységedhez az angyalhoroszkóp szerint. Mivel azonban fiatal vagy még ahhoz, hogy ebben a helyzetben maradva végleg kiégj a motiválatlanság és a monotonitás miatt, ülj le, gondold végig, mik a céljaid vagy mit szeretnél elérni az életben.

Az angyalok szerint a héten remélhetőleg sok kellemes dolog kerül a felszínre. Általában becsülöd azokat, akik intellektuálisan magas fokon állnak. Jelenleg egy-egy ilyen kapcsolatban te lehetsz az irányító az angyalhoroszkóp szerint, ugyanakkor nagyon intelligensen figyelsz arra, hogy a másik fél is jól érezze magát.

Heti angyalhoroszkóp

Angyali dallamok (Fotó: Pixabay)

Kos

Az angyalok szerint a héten valaki rendkívül segítőkészen fordul feléd, mindenáron a rendelkezésedre szeretne állni, bármiben. Nem biztos azonban, hogy el kell fogadnod, ha nem vagy feltétlenül rászorulva, hisz bár most még nem látszik, nem a legjobb szándékkal igyekszik ott lenni körülötted. Légy óvatos, mert vannak, akik csak érdekből segítenek és ezek a személyek később fogják majd a „számlát” benyújtani, amikor nem is számítasz rá! A hét nagyon sok munkával és ezzel együtt feszültséggel, leterheltséggel indul. Néhány nap alatt azonban feloldódik ez a gubanc, és elkezded élvezni az élet apróbb, nagyobb örömeit. Ha egyedülálló vagy, nem riadsz vissza semmilyen kalandtól. Szórakoztató vagy és bárkit elvarázsolsz.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten nagyon intenzíven dolgozol, semmi nem hagy kizökkenteni, hisz minél előbb végezni szeretnél, mielőbb túl lenni a rád bízott feladaton. A nagy kapkodásban és oda nem figyelésben azonban egyre nagyobb az esélyed, hogy hibázz, amelynek kijavítása le fogja lassítani a munkafolyamatot és annál lassabban jön majd az eredmény is. Érdemesebb tehát kicsit nagyobb odafigyeléssel, a részletekbe belemerülve dolgoznod, mert ugyan lehet, hogy tovább tart majd, de később annál hatékonyabb leszel és nagyobb elismerést vívhatsz ki a feletteseidtől.

Ikrek

Az angyalok szerint nagyon zavar egy bizonyos dolog, bizonytalan vagy, hogy beszélj-e róla valakinek vagy inkább magad oldd meg a helyzetet. Amennyiben nem találsz a környezetedben olyan személyt, akivel szívesen megosztod  a dolgot és aki használható tanácsot ad, inkább vonulj el egy kis időre a világ elől, gondold végig aprólékos részletességgel az egészet A-tól Z-ig és úgy dönts, hogy abból ne gyere ki később veszteséggel. Érzelmileg hol fent, hol lent vagy. Nehéz követni a változásaidat. Az biztos, hogy nagyon vágyódsz egy megbízható és romantikus társra.

Rák

Az angyalok szerint egy kellemetlenül kínos szituáció adódik, amiben te is könyékig benne vagy. Próbáld tisztázni a helyzetet a héten, mielőtt még nagyobb galiba lesz belőle és annál nehezebb lesz kimásznod a kalamajkából! A helyzet nem reménytelen, azért vállald azonban csupán a felelősséget, amit te követtél el és tégy meg mindent, hogy kijavíthasd ezen botlásod! Minden jó valamire, most megtanultad, hogy mit ne kövess el legközelebb! Anyagi ügyeidet sikerrel rendezheted. Olyan könnyebb, egyszerűbb feladatokat kaphatsz a munkahelyeden, melyeket a kisujjadból kirázhatsz.

Oroszlán

Az angyalok szerint szüntelenül és fáradhatatlanul azon dolgozol a héten, hogy valakin mindenáron segíts, mert úgy látod, hogy kezd elveszni a dolgok sűrűjében. Ő azonban folyton kitér előled, semmiképp nem szeretné megragadni a segítő jobbot. Ez egy jel számodra, hogy nem kell nyomulnod, nem kell meggyőznöd, hogy ragadja meg a kezed, hogy nem kell mindenáron segítened azon, akin nem lehet. Van neked is elég teendőd, ne pazarold olyanokra, akiknek nincs rá szükségük vagy nem kérnek belőle!

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy a munkahelyeden túl nagy feladatot bíztak rád, amelyről menet közben kellett belátnod, meghaladja jelen képességeid. Ettől rosszul érzed magad, hisz többet néztél ki magadból. Ne csüggedj azonban, magadhoz képest a legjobb formádat hoztad, a maximumot nyújtottad, nincs okod csalódottságra. Legközelebb majd jobban sikerül, a hegymászóknak sem kell elsőre csúcsot támadniuk. Felmérted a tudásod, az erőd, megtanultál tartalékolni, így most már kellő tapasztalatod van a következő megmérettetéshez! Csak így tovább!

Heti angyalhoroszkóp

Angyali pillanat (Fotó: Pixabay)

Mérleg

Az angyalok szerint egészen idáig titkoltad mindenki előtt a nagy bejelentenivalód, ám most, hogy biztossá vált a dolog, bátran és nagyon büszkén vállalod fel a környezetben, amit nem kis elismeréssel nyugtáznak. Valóban büszke lehetsz magadra, nem hiába hullajtottál sok-sok verítéket, nem hiába került oly sok energiádba. Most semmi és senki nem szegheti kedved! Ünnepelj! Energikus vagy és most még következetes is. Több kérdésben sikerül megtalálnod a legkedvezőbb megoldást. Összességében ez egy remek hét lesz.

Skorpió

Az angyalok szerint teljesen beleveszel ezen a héten is a munkába, annyira túlvállaltad magad, hogy nem nagyon látod a fényt az alagút végén. Emiatt nem jut időd semmi és senki másra, de ezt megértik körülötted. Fontos neked, amit csinálsz és szerencsére támogatnak is ebben. Ha azonban lejjebb adtál a feladatokból, szakíts időt azokra, akik fontosak neked és megértően melletted álltak akkor is, amikor te a zavarosban halásztál. Fontos, hogy ugyanolyan alapos és körültekintő maradj, mint mindig. Pesszimizmusra nincs okod. Nyugodtan hagyatkozz a megérzéseidre, hiszen azok jelenleg nagyon jól működnek.

Nyilas

Az angyalok szerint nagyon nehéz munkával bízhatnak meg ezen a héten, amelyhez nem érzed magad elég erősnek sem fizikailag, sem mentálisan. Épp ezért nem tudod, hogyan utasítsd vissza, hogy ne tűnj munkakerülőnek. Talán ha észérvekkel megpróbálod meggyőzni a főnököd, hogy erre a feladatra bizony más, erősebb, edzettebb, tapasztaltabb személyt bízzon meg, nem kerülsz a végén kellemetlen helyzetbe és nem kell olyanért felelősséget vállalnod, amihez már az elején sem volt egy csepp közöd sem. Jobb az elején tisztázni magad.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy olyasféle, kellemes meglepetés ér a héten, amire abszolút nem számítottál. Nagy örömmel tölt el, hisz kifejezetten jól esik úgy meglepődni, hogy valami előrevisz és feltölt egy kicsit. Használd ki a pillanatot, hozd ki belőle a legtöbbet, mert ha elodázod, ki tudja, mikor botlasz bele ismét! Látod? Nem minden fekete vagy fehér! Fantasztikus energiatartalékaid vannak. Ez a hét igazi szellemi és fizikai kihívásokat tartogat számodra. Megbirkózol vele, és jöhet a lazítás.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy olyan titokba avatnak be, amelyről nem biztos, hogy tudni akartál volna annak előtte. Ám mivel erről senki nem kérdezett meg, csupán rád bízta, ebben az esetben sajnos kutyakötelességed megtartani magadnak. Noha nem hagy nyugodni a dolog, legszívesebben elmondanád valakinek, de mivel igen nehéz természetű ügyről van szó, óvatosnak kell lenned. Amennyiben ugyanis kiderül, hogy te voltál az, aki kifecsegte, roppant nagy csalódást fogsz okozni annak, aki megosztotta veled az elején. Ne mássz bele olyan dagonyába, amibe menthetetlenül benne ragadhatsz. Egyszerűen csak lépj tovább!

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy olyan szituációba keveredhetsz most, ahol mindenki rád hárítja a felelősséget, neked kell kimondani a végső szót és pontot tenni az ügy végére. Nem szívesen vállalod magadra, mert attól tartasz, erőteljesen csökken majd a népszerűségi indexed, de most nem hagynak hezitálni. Épp ezért töröld ki a fejedben lévő rossz érzéseket, állj két lábbal, erősen a talajon és mindenki érezni fogja rajtad, nincs apelláta. Ha így hozta az élet, ezzel kell megbirkóznod. Unatkozni egy percet sem fogsz. Amit a munkahelyeden tapasztalsz, különleges formában épülhet be az otthoni életedbe.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top