nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik könnyen feladják

Ez a 4 csillagjegy mindent félbehagy – nem erősségük a kitartás

Van, aki szívós, és soha nem adja fel, függetlenül attól, ki mit mond neki. Másoknál pedig akkor is hamar elfogy a lendület, ha egy egész szurkolócsapat áll mögöttük. Könnyen feladós csillagjegyek következnek.
Nem kitartó csillagjegyek

Ahhoz, hogy megbirkózzunk a mindennapi életünk kihívásaival, és ne essünk pánikba, mentálisan erősnek és stabilnak kell lennünk. Ezek a csillagjegyek eleinte akár meg is téveszthetnek, mert kifejezetten elszántnak mutatkoznak egy-egy új kihívás, feladat előtt, de aztán jön a mélyrepülés: az első adandó alkalommal, amikor egy kis nehézséggel szembetalálják magukat, már bele is fáradnak a feladatba. Te közéjük tartozol?

Rák

A Rák az érzelmek embere, nem túlzunk, ha azt mondjuk, teljes mértékben az érzelmei uralják. Ez azért sem szerencsés, mert éteri magasságokból egészen mélyre képes süllyedni egyik pillanatról a másikra.

A nagy érzelmi hullámzások pedig jóformán ellehetetlenítik azt, hogy egy dolog mellett hosszú távon is kitartson. Sokszor kiszámíthatatlan, és az, amit tegnap komolyan gondolt, ma már könnyedén a múlt homályába veszhet.

Mérleg

A Mérleg az egyensúly megtestesítője, így azt is gondolhatnánk, hogy ha valamibe egyszer belefog, akkor azt biztosan végig is viszi. A Mérleg valóban képes arra, hogy elkötelezze magát egy nehezebb feladat megoldása mellett is, de ha a lelki egyensúlya felborul, sutba vág mindent.

Ilyenkor nem érdekli, nem motiválja semmi, és az sem izgatja, hogy ha valamit félbehagy. Helyette inkább a szorongásával küzd, ami olyannyira akadályozza a koncentrálásban, hogy teljesen elmerül a problémájában.

Skorpió

A Skorpió hasonlít a Rákhoz: amikor megsérül – vagy legalábbis úgy érzi, támadást intéztek felé –, érzelmileg a padlóra kerül, és nem törődik semmivel, senkivel. A Skorpió intenzíven éli meg az érzéseit, így egészen mélyre képes zuhanni az önsajnálatban, miközben az élet szabályosan megáll körülötte.

Ha érzelmileg sértve érzi magát, a Skorpió csak nagyon nehezen talál vissza a körforgásba, addig pedig nem sok mindenre számíthatunk tőle. Ez akkor is így van, ha már jó előre lebeszéltünk vele egy programot.

Halak

A Halak intuitív, érzékeny és álmodozó csillagjegy. Amikor megváltozik a hangulata, érzelmileg ő is nagyon instabil tud lenni, és bezárkózik. Legyen az egy találkozó, vagy egy olyan segítség, amit megígért neked – jó eséllyel lemondja, ha nincs megfelelő hangulatban. A többi jegyhez képest azonban könnyebben fel tud állni a padlóról, ha a szabadidejében a művészetek felé fordul. 

via

Még több ezotéria és horoszkóp!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top