nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2021. június 29. – július 5. – Azokkal a dolgokkal foglalkozz, amelyekből eredményt tudsz felmutatni!

Mindent megteszel azért, hogy másokat boldoggá tegyél az angyalhoroszkóp szerint.

Be kell azonban látnod, nagyon felemészti az energiáidat az, hogy foggal-körömmel kapaszkodsz felfelé, ahelyett, hogy azt csinálnád, ami téged boldoggá tesz.

Az angyalok szerint olyasmi miatt aggódsz, amelyet semmilyen eszközzel nem tudsz irányítani, ennek ellenére mégsem tudod kiverni a fejedből. Jelen pillanatban azonban teljesen felesleges ezen rágódnod, sokkal inkább arra kellene koncentrálnod, amely rajtad múlik és saját akaratoddal tudod befolyásolni az angyalhoroszkóp tanácsa szerint.

Heti angyalhoroszkóp

Alkoss! (Fotó: Pixabay)

Kos

Az angyalok szerint túl hamar beleélted magad valamibe, amibe nem kellett volna. Nem biztos, hogy a terveidnek megfelelően alakulnak a dolgok, mert túl gyorsan dőltél hátra, a kelleténél előbb gondoltad azt, hogy ez a siker bizony már a tiéd. Most azonban szedd össze magad, amíg nem késő, és javítsd ki, ami korrekcióra szorul, mert ha most nem cselekszel gyorsan, még azelőtt fogsz elhasalni, hogy a dolog végére érnél! Tudod, hogy ingyen semmit, így a sikert sem adják, de ez a hét megmutatja, kitartó munkával az anyagi gyarapodás sem marad el. Néhány esetben a megszokottnál is csökönyösebb leszel.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy nagy várakozással tekintesz azokra a dolgokra, amelyeken régóta dolgozol. A sok befektetett energiával és idővel szerencsére egyenesen arányos lesz az eredmény is. Ezúttal bőven megtérül minden, amit rááldoztál és ez motiválhat a jövőre nézve is. Nagy adag önbizalmat, egyre jobb szervezőkészséget, szerető családtagokat, barátokat adnak. Koncentrálj az otthonodra, érezd jól magad, hívj vendégeket a hétvégén. Nemcsak finom ételeket készítesz, hanem a dekoráció is rendhagyó lesz.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy a korábbi tapasztalataidból kiindulva pontosan tudod, hogy nem ajánlott idő előtt elbíznod magad, egészen addig szerénynek kell maradnod, amíg el nem jön az általad elvárt eredmény. Addig pedig legyen benned kitartás, gyakorolj alázatot és szenteld az összes idődet annak, hogy a gondosan felépített munkafolyamatot végigcsináld, s akkor sikerül pontot tenni a dolog végére. Méltán lehetsz büszke magadra és joggal zsebelheted be az összes elismerést! A plusz jó hír pedig az, hogy még pénz is áll a házhoz. Ilyenkor nincs mit tenni, el lehet hinni, hogy jó passzban vagy.

Rák

Az angyalok szerint ezen a héten lemerülni látszol, fogytán vannak az energiatartalékaid és ezt a szervezeted is megérzi. Fontos a munka, első a kötelesség, de figyelj a saját egészségedre is! Az összes feladatod várhat, ha azt érzed, hogy pihenésre van szükséged. Légy önző a saját érdekedben, csinálj olyat, amiből táplálkozni tudsz, ami feltölt, hogy aztán újult erővel kezdhess el ismét sokkal hatékonyabban működni. Kiemelkedő az intuíciód, így ha nem is elsőre, de előbb-utóbb felfedezed a helyes utat. Otthonodban, családdal, pároddal erősen érvényesíted az akaratodat. Helyesebb lenne a higgadt kommunikáció. Ne szégyelld, ha kérni kell valamit.

Oroszlán

Az angyalok szerint, amibe korábban belekezdtél és befektettél, most végre jövedelmezni látszik. Pont jókor jött, mivel kezdted a tartalékaid felélni a héten. Most azonban bánj okosan a pénzzel, mert ha az első pillanatban elherdálod, nem biztos, hogy elegendő lesz a következő fizetésig. Készíts költségvetést, úgy kalkulálj, hogy mindenre jusson és ha lehet, maradjon is belőle, hogy legyen mihez nyúlnod, ha a szükség úgy hozza. Gazdálkodj okosan! Megfontoltságod és bölcsességed arra késztet másokat, hogy kérjék és meghallgassák a véleményedet. Barátok is szívesen csatlakoznak hozzád. A hét érdekes meglepetése, hogy régen nem látott ismerősök újra felbukkannak.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten megérik benned az elhatározás és kész vagy továbblépni, mert úgy érzed, ez a talaj már terméketlenné vált, s nem érdemes ebbe bármit is elültetni és a végtelenségig várni, hátha egyszer kinő belőle valami. Amennyiben így látod a helyzetet, felesleges az időt vesztegetni, indulj el egy új irányba. Ma még lehet, hogy nem tudod, merre menj, de meglátod, hamarosan megtalálod a célodat és azt rövidesen el is fogod érni. Lényeglátásod, gyors reakciód akkor is jó irányba visz, ha nehezebb helyzetet kell megoldanod.

Mérleg

Az angyalok szerint sok érdekes élmény, változás vár a héten rád. Elsősorban az uralmi helyzetben álló Vénuszt használd ki. Anyagilag és lelkileg is rengeteg pozitívumot ígér. Fokozódik a vonzerőd. Egyedülállók számára ismerkedést, hódítást, párkapcsolatban harmonikus időszakot hoz. Végre elértél egy olyan szintet, hogy nyugodtan hátradőlhetsz, hiszen időben végeztél, nem kis eredményt produkáltál, amellyel mások elismerését is sikerül kivívnod. Most aztán lehet aratni, mert szép termést hoztak az elültetett magok! Add át magad ennek az élménynek, élvezd ki minden pillanatát.

Skorpió

Az angyalok szerint a megszokottnál lassabban telnek a napjaid a héten. Gátolva érzed magad. Segítségedre lehet, ha néha magadba mélyedsz. A meditáció vagy egy könnyű séta jót tesz. Nem az a fontos, hogy mindig te legyél a legjobban értesült. Túl sok mindenkinek akarsz megfelelni, túl görcsösen kergeted a sikert, nem hagysz másokat érvényesülni, így pedig előbb-utóbb túl sok lesz mindenből és a fejedre szakad az egész. Vállalj kevesebbet, hogy minél hatékonyabban tudj dolgozni, s engedj teret a többieknek is, mert csapatban sokkal messzebb juttok, mintha egymagad próbálnál a természet erőivel megküzdeni. A Jupiter, Plútó és Neptunusz szerencsés kapcsolatba kerül egymással. Ezek lassú égitestek. Hosszú távon biztosítják az intellektuális és egzisztenciális békét.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy olyan feladatot bíznak rád, amely elsőre túl nagy falatnak tűnik, de ha alaposan megvizsgálod a dolgot, rájössz, ez egy izgalmas kihívás. Úgy próbáld felfogni, hogy a rád váró munka kiemel majd a hétköznapi szürkeségből és újabb színt vihet az életedbe, s a továbbiakban motiválni fog. Ez egy alkalom arra, hogy kitűnj kissé a tömegből. Hozd ki ebből a legjobbat. Gazdag képzelőerővel, kreativitással és kezdeményezőkészséggel most magadra irányíthatod a figyelmet. Ugyanakkor nagylelkűségből is jelest kapsz. Szakmai és magánéletedre is a nyugalom, megfontoltság jellemző. Tartsd szem előtt, hogy a tervezés, megfontoltság mindig meghozza a maga gyümölcsét.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy fordulóponthoz érkezett az életed. Bármennyire is nehezedre esik, el kell döntened, merre tartasz, mik a céljaid és hogyan kellene továbblépned ahhoz, hogy sikeres és eredményes legyél abban, amit csinálsz. Amennyiben úgy ítéled meg, hogy a jelenlegi tevékenységed nem az épülésedre szolgál, ne erőltesd, mert nagyon gyorsan ki fogsz égni és hasznos dolgot már nemigen fogsz tudni kihozni a helyzetből. Ebben az esetben inkább lépj tovább, s keress más célokat. A hét közepén egyre többen figyelnek rád. Nő a vonzerőd. Kellemes megjelenéssel, ízléses öltözködéssel sokat profitálhatsz. A családdal és a pároddal szemben néha túl akaratos leszel a héten, de ez nem vezet sehová. Hallgasd meg őket is.

Napi horoszkóp

Öröm, boldogság (Fotó: Pixabay)

Vízöntő

Az angyalok szerint ez a hét különleges találkozást tartogat a számodra, mert egy olyan személyt sodor az utadba az élet, akinek a feltűnése valóban sorsszerű. Könnyen lehet, ez a meglátni és megszeretni pillanata. Csak tartsd nyitva a szemed, mert különben nem fogod észrevenni a lehetőséget, amit meg kell ragadnod! Fontos időszak előtt állsz. Megtalálhatod az új otthonod is, vagy a régiben teszel rendet. Mindenesetre otthon témában minőségi előrelépés várható az életedben a héten. Szeretnéd gyorsítani a tempódat, de ez nem mindig sikerül. Ne erőltess semmit. Gondolj arra, ha egyszerre túl sokat akarsz, elsodor az ár. Tűzz ki reális célokat.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten kapcsolatok építésében jeleskedsz. Esetleg kisebb hétvégi utazás is szóba jöhet. A legnagyobb vágyaid is teljesülhetnek, ha nyitva tartod a szemed. Ismered a mondást: az okos a más hibáiból tanul. Neked annyira fejlett az intuíciód, hogy képes vagy megérezni, ha egy helyzet nem egészen tiszta. Baráti beszélgetések, a feladatok közös boncolgatása sokat segíthet. Ne ess azonban kétségbe, hisz ez most egyáltalán nem segít, egyszerűen legyél magabiztos és talpraesett! Ha hiszel magadban, teljesen biztosan tudni fogod, hogyan kell hatékony eszközhöz nyúlnod a siker érdekében. Így is eredményes leszel, csupán csak magadban kell bíznod!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top