nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2021. július 14–20. – Változékony Hold

Tombol a nyár. Ne panaszkodj a hőségre! Most van itt az ideje a kánikulának. Ezt erősíti a növő Hold is a holdhoroszkóp szerint, ami hol föld jegyben, hol levegő jegyben, hol vizes jegyben, hol tüzes jegyben jár.

A Hold a változékonyság szimbóluma is. Így nem meglepő az időjárás változékonysága sem…

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

Heti holdhoroszkóp

Változékony Hold (Fotó: Pixabay)

SZERDA – július 14.: A Szűz Hold még mindig nő. A mai nap a tegnapi tökéletes hasonmása. Vagyis nem maradtál le a kertészkedésről, tőosztásról, tésztagyúrásról, kézimunkáról. Sok lehetőség közül válogathatsz kedved szerint. Semmiképp se tegyél magadnak szemrehányást, ha nem fér bele minden a mai napba!

CSÜTÖRTÖK – július 15.: Majd csak délután vált jegyet a Hold. Szóval délelőtt még aktuális a kertészkedés, tőosztás, tésztagyúrás, kézimunka. Délután a Mérlegbe lépő Hold szépérzéket hoz magával. De nem csak a látható dolgok lehetnek szépek. Egy hang is megszépítheti a napodat. Hallgass zenét, menj koncertre, táncolj kedved szerint!

PÉNTEK – július 16.: Ahogy tegnap délután, úgy ma is Mérlegben jár a Hold, ami továbbra is aktuálissá teszi a szépítkezést. A növő Hold hatékonnyá teszi a hatóanyagok beépülését, pl. ha pakolást használsz. Kényeztesd magad tápláló arc és/vagy testpakolásokkal! Emellett ma is hallgathatnál zenét. És bátran táncra perdülhetsz…

SZOMBAT – július 17.: Nem maradtál le semmiről, ha tegnap nem volt időd szépítkezni. Ugyanis egész nap a Mérlegben jár a növő Hold, és továbbra is hatékonnyá teszi a hatóanyagok beépülését. Vegyél vagy csinálj otthon arc és/vagy testpakolást! Olvass utána, hogy mi kedvez leginkább a bőrödnek!

VASÁRNAP – július 18.: A Skorpió Hold merevségre hajlamosít ma. Érzelmekben és elvekben egyaránt. Ha meg akarod őrizni a rugalmasságodat és a hajlékonyságodat, akkor igyál a szokottnál is több folyadékot! Vizet vagy ízesítetlen gyógyteát! Kerüld a cukros és alkoholos italokat! 

HÉTFŐ – július 19.: Nem csak a Skorpió Hold miatt érzed érzelgősnek a napodat. Szabályos háromszöget rajzolnak az égre a vizes jegyekben járó bolygók: Nap-Hold-Neptunusz. Szóval ma minden vizes ügyet hatékonyan intézhetsz: mosást, felmosást, locsolást, öntözést, hajmosást, mosogatást, függönymosást, szobanövények lezuhanyozását stb.

KEDD – július 20.: Ma már a tüzes Nyilasban jár a Hold. Ettől nem bírsz egy helyben maradni. Tervezhetsz aktív programot mára. A sport nem rossz ötlet. De csak olyasmire vállalkozz, ami fellelkesít! Ne erőltess semmit, mert abból sérülés lesz! És ne felejts el bemelegíteni, majd a végén nyújtani!

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 07. 14-20.

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 07. 14-20.

 

Heti holdhoroszkóp

Nyisd ki a szemed és a szíved! (Fotó: Unsplash)

Ez is érdekelhet boldog buddha szobor Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top