nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. augusztus 20-22. – Tegyétek harmonikussá a hosszú hétvégét!

Nem örülhettek felhőtlenül a hosszú hétvégének a szerelmi horoszkóp szerint, mert több bolygó szembenállás is lesz az égen, ami próbára teszi a szerelmetek harmóniáját. A vihar, zápor, zivatar nem csak a nyári strandidőt veszélyezteti…

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Harmóniában (fotó: Pixabay)

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hétvégi bolygó szembenállások kizárólag abban az esetben érintik a kapcsolatotokat kellemetlenül, ha gyerekesen reagáltok egymás kérdéseire, kéréseire. Elég, ha te békésen viselkedsz. Ezzel könnyedén megelőzheted a konfliktusokat.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

A családoddal és a karriereddel kapcsolatos gondjaid megmérgezhetik azt a hosszú hétvégét, amit annyira vártál. Semmiképp se engedd, hogy a párkapcsolatod, ill. a közös programok lássák kárát! Inkább adjátok át magatokat a lazításnak!

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Félreértésekből hatalmas összetűzések lehetnek, ha belekötsz szavakba és/vagy belemész apró-cseprő szócsatákba. A kedvesed nem a vitapartnered. Szóval ne provokáld! Csak így érheted el, hogy a kapcsolatotokba ne rondítson bele a vita.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

A legjobb az lenne, ha a pénztárcádat odaadnád a párodnak, hogy most ő intézze a bevásárlást. Ezzel felszabadulhatnál az alól a nyomás alól, ami az anyagiakat övezi. És így van esélyetek egy szép, meghitt, szerelmes hétvégére…

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hosszú hétvége nézeteltéréssel kezdődik és nézeteltéréssel zárul. Legalábbis az égi folyamatok szerint. Ezt csak úgy tudod megelőzni, ha nem sértődsz meg, és nem sérted meg a szerelmedet. Ez most kizárólag rajtad múlik. Nem a másikon.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Most jön ki rajtad az a fáradtság, ami az elmúlt napok, hetek alatt felgyülemlett benned. Szólj a párodnak, hogy ne szervezzen óriási kirándulásokat, falmászást, raftingot, mert neked pihenésre, sőt lustálkodásra van szükséged!

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

A barátaitok vagy a gyerekek duzzogását semmiképp se vedd át! Nem tehetsz arról, hogy valami nem az ő akaratuk szerint alakul. Vedd észre, hogy nem neked kell megoldanod azt! Inkább fókuszálj a szerelmedre, és járj a kedvében!

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Már megint a család: a hosszú hétvégére annyi feladatot adnak, hogy képtelenségnek tűnik az, hogy kettesben legyetek. Pedig nem tehetitek meg, hogy mind a három napon másokkal foglalkoztok. Tessék időt szakítani önmagatokra és egymásra!

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Őrület lesz az utakon a hosszú hétvégén. Ennek tudatában keressetek egérutat, olyan útvonalat, ahol nem kell a dugóban ülnötök! Máskülönben a drága időtök tötyörgéssel és bosszankodással telik. Ez pedig luxus lenne…

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Minden esélyetek megvan arra, hogy csodálatos hétvégét töltsetek együtt. A feszült konstellációkat megúszhatjátok, ha nem másokkal, hanem egymással foglalkoztok. Előre beszéljétek meg, hogy ez a hosszú hétvége kizárólag kettőtöké!

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hiper érzékeny leszel szinte egész hétvégén. Bármin és mindenen képes leszel felhúzni az orrodat. Nem tehetsz arról, hogy most ilyen erősen szenzibilissé válsz. A kedvesed megért, ha tudatod vele, hogy nem ő az oka ennek.

Havi horoszkóp

Párban (fotó: Pixabay)

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mindketten tele vagytok ötletekkel a hosszú hétvégi programok kapcsán. Vigyázz, mert ezek eltérőek lehetnek. Jobb lenne, ha egyeztetnétek, és összehangolnátok az elképzeléseiteket. Nehogy feszültség támadjon! Kár lenne…
 

Ez is érdekelhet szerelmespár Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top