nlc.hu
Horoszkóp

Az újhold energiája mindenkinek változást hoz

Így hat rád a szeptember 6-i újhold a horoszkóp szerint

Az újhold a megújulás, fejlődési lehetőségek energiáját hozza. Rád is hatással lesz, addig is nézz magadba, miben várod a változást.

A hold minden állása, így az újhold is sajátos hatással van az emberi lélekre és a szervezetre is. Bár újholdkor az energiaszinted kissé alacsonyabb lehet, mégis érdemes belevágni új dolgokba, vagy elköteleződni valami új dolog mellett. Újhold idején hatékonyabban tudjuk megvizsgálni az életünk minden területét, és elengedni mindazt, ami visszafog a fejlődéstől.

ugró nő a tengerparton

Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

A munkában segít a hold állása. Új szempontokból leszel képes vizsgálni a jelenlegi feladataidat, és ez segít a bonyolult projektek befejezésében, bármekkora kihívásnak tűntek eddig.

Bika (április 20. – május 20.)

A szexuális életedre és a kreativitásodra lesz jó hatással az újhold. Ragadd meg ezt az energiát, jól jön majd, ahogy haladsz a borúsabb őszi napok felé.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Az otthonod, a családi életed kerül fókuszba csillagok állása szerint. Rendezd a magánéleti gondokat, vagy most vágj bele felújításba, költözésbe.

Rák (június 22. – július 22.)

Neked a kommunikáció terén lesz hasznos az újhold. Minden lezáratlan vitát, megoldatlan ügyet új szintre emelhetsz. Írj, hívj olyanokat, akik felé ezt halasztod, és hirdesd most a vállalkozásodat.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Imádni fogod a mostani újholdat, hiszen a luxus, az anyagiak fontos neked. Jó hatással lesz a bevételeidre, fogadd el az új munkát, vagy befektetési lehetőséget.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Valld be, hogy jól jön egy kis pihenő! Kemény dolgozol, koncentrálsz. Ha most leállsz egy kicsit, az nem ront a helyzeten, sőt, a hold erejétől erősebb leszel, mint valaha.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Relaxálj, és vizualizálj. Ez nem semmittevés, sőt! Ahhoz, hogy megoldd az életed problémáit, tisztán kell látnod. A relaxáció, és az álmodozva gondolkodás most pont ezt hozza meg.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Nem vagy oda az új emberekért, megvan a belső bizalmi köröd. De most mégis érkezik néhány új kapcsolat, ne söpörd félre. Fontosak lesznek az életed következő szakaszában.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Elképesztően energikus vagy, rengeteg terv cikázik a fejedben. Bár minden jól halad, most gondold át, hova érdemes helyezni a hangsúlyt. Ha mindent egyszerre csinálsz, mégis hosszabb idő lesz célba jutni.

Bak (december 22. – január 19.)

Rengeteg kihívással állsz szemben. Tudod, hogy nem jelent gondot teljesítened, de mielőtt belevágsz, foglalkozz a szeretteiddel. Később nem lesz rá ennyi időd.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Hangolódj a számodra fontos emberekre, és most könnyedén rendbe hozhatod velük a gondokat. A szexualitásodra remek hatással lesz a hold, fordítsd előnyödre a párkapcsolatban.

Halak (február 19. – március 20.)

Álmodozó szólójátékosnak ismernek, de az újhold erre lesz kiváló hatással. Remekül tudsz most együttműködni magánélet és munka terén, új távlatok nyílnak a karrieredben.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top