nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2021. szeptember 8-14. – Az öröm pillanatai

Attól, hogy már nem papucsban jársz, még élvezheted a jó időt. Ne gyászold a nyarat! Inkább élvezd a kora őszt! A holdhoroszkóp szerint a növő Hold segít, hogy találj örömöt a jelenben.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

Heti holdhoroszkóp

Öröm (fotó: Pixabay)

SZERDA – szeptember 8.: Kora reggel a Mérlegbe lépő Hold egy egészen más affinitást hoz neked. Jobban fogsz vágyni társaságra és/vagy kulturális programokra. Ne fogd vissza magad! Munka után mehetsz barátokkal koncertre, utcabálba, színházba, stb. Számtalan lehetőség közül válogathatsz.

CSÜTÖRTÖK – szeptember 9.: A levegős Mérleg kedvez a kommunikációnak, a tanulásnak, az utazásnak és a diplomáciának. Ragadj meg minden alkalmat ilyesmire! És ne felejts el szellőztetni. Ezen kívül legyél minél többet a szabadban! Ebédelhetsz a parkban, vacsorázhatsz az erkélyen vagy a teraszon.

PÉNTEK – szeptember 10.: Reggel a Skorpióba lépő Hold aktuálissá teszi a mosást, locsolást, öntözést. A növények vizes napokon a legszomjasabbak. Emellett a gyógyítás, a spirituális témák is intenzívvé válnak. Jól tennéd, ha használnád a megérzéseidet, és olyan irányba fordulnál, amit az intuíciód súg.

SZOMBAT – szeptember 11.: Ma a Skorpió Hold felfokozza az érzelmeket. Főleg az erotikus vágyat. Ne szégyelld, ne fojtsd el, ne legyél prűd! A vizes Hold aktuálissá teszi a mosást és a locsolást. Semmi sem kötelező. A régiek megfigyelése nem légből kapott. Érdemes megfogadni a tanácsaikat.

VASÁRNAP – szeptember 12.: Délelőtt a Hold belép a tüzes Nyilasba, és lelkesítő lendületet hoz magával. Tuti, hogy nem fogsz bírni magaddal: mozognod kell. Válassz aktív programot! Ha futni mész, dugd a füledbe a headsettet, és hallgass valami jó zenét! De közben figyelj az útra! Nehogy baj legyen! És ne felejtsd el a bemelegítést és a végén a nyújtást!

HÉTFŐ – szeptember 13.: A mai a tegnapi tökéletes mása. Munka, iskola után ma is keress lelkesítő, aktív sportot! Tudj róla, hogy ha ma sütsz kenyeret, akkor nagy sikered lesz. Most aktuális a befőzés, tartósítás és a savanyítás. Ezekkel gyorsan és látványosan haladhatsz. Emellett jó lenne, ha egy nagyot szellőztetnél.

KEDD – szeptember 14.: Délelőtt még a Nyilas Hold érvényesül, ami továbbra is aktivitásra ösztönöz. Majd délután a Bakba lépve lelassít téged és másokat is. Érdemes ma kicsit kertészkedned. Részesítsd előnyben a fák, bokrok ültetését! A növő Hold segíti a növények erősödését.

Heti holdhoroszkóp

Holdcsónak (fotó: Pixabay)

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 09. 08-14.

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 09. 08-14.

Ez is érdekelhet ókori görög bölcs szobra Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top