nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. szeptember 18-19. – Veletek vannak az égiek

Veletek vannak az égiek a szerelmi horoszkóp szerint: mindkét napon lesznek isteni fényszögek az égen. Ezek garantálják, hogy jól érezzétek magatokat és egymást. Szóval maximálisan tőletek függ, hogy mi mindent hoztok ki ebből a két isteni napból…

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kézenfogva (fotó: Pixabay)

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Amennyire pörögsz még szombaton, annyira lelassulsz vasárnap. Ennek ismeretében alakítsd a hétvégédet! És ne felejts el szólni a párodnak, hogy így számoljon veled. Vagyis vasárnapra lazítós, lustálkodós programot érdemes terveznetek.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Van valami évfordulótok? Vagy bármilyen ünneplésre okot adó dátum mostanában? Gondolkodj, mert úgy tűnik, hogy a kedvesed várja, hogy felköszöntsd. Ha nem jut eszedbe semmi, akkor kérdezd meg őt, hogy minek örülne!

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

A fellegekben jársz ezen a hétvégén. Szeretnéd ezt a csodás érzést átadni a szerelmednek. Lehetsz merész: találj ki olyan meglepetést, amire nem számít, amitől elakad a lélegzete! Ezzel „megfűszerezheted” a hétvégéteket.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem lesz okod a panaszra szombaton. De a vasárnap lesz a te napod. Végtelen szeretetet és szerelmet érzel. Pont ezért nem érted, ha a másik morcos és/vagy fáradt. Maradj elnéző, türelmes és gyengéd! Ahogy a szeretet…

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mi lenne, ha ezen a hétvégén azt csinálnád, amit a párod szeretne? Meglepődne? Mindig te dominálsz? A programok eldöntésében és az ágyban is? Itt az ideje valami mást kipróbálni. Meglátod, izgalmas lesz…

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Titkolózik a kedvesed. Lehet, hogy meglepetést szeretne szerezni neked. Persze te mindent észreveszel. Pedig jó lenne, ha hagynád, hogy örömet okozhasson pl. a születésnapodra. Akkor is, ha már elmúlt a születésnapod.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Az égiek, a bolygók óvják a kapcsolatotokat: mindkét napon olyan fényszögek lesznek az égen, amelyek összhangot, szerelmet, gyengédséget, összebújást ígérnek. A többi csupán kettőtökön múlik. Élvezzétek, használjátok ki!

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vénusz a szépség és a szerelem bolygója, ami a Skorpióban járva vasárnap olyan édes fényszöget fog kapni, amitől elolvadsz. Ez lehet egy bók a szerelmedtől, vagy egy finom gesztus. Jól ismered. Tudod, hogy ez tőle milyen nagy dolog…

Napi horoszkóp

Hallgass a szívedre! (fotó: Pixabay)

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bármiből bármikor lehet vita, ha csak egyikőtök ingerült. Fordítva nem igaz, hogy jó sül ki abból, ha csak egyikőtök van jó passzban. Ezen a hétvégén figyeld meg ezeket a folyamatokat, és ne hagyd, hogy vita pattanjon ki!

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Jót tenne a kapcsolatotoknak egy kis környezetváltozás. Ennek szellemében tanácsos lenne kimozdulnotok. Olyan helyet válasszatok, ahol még egyikőtök sem volt. Ja, és nem kell horribilis összegeket kiadnotok…

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton kirobbanóan jó passzban leszel. Fel kéne emelned magad mellé a felhőcskédre a kedvesedet. Ismered már annyira, hogy tudd, mitől jön izgalomba. Nem csak erotikus értelemben. Bár az sem árt a kapcsolatotoknak.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

A vasárnapod isteni lesz isteni fényszögeknek köszönhetően. Szerencsére szombaton sem leszel letörve. Már estétől bujkál benned a „kisördög”, aki folyton csínytevésen, csábításon töri a fejét. Semmiképp se fojtsd vissza!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top