nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2021. szeptember 21–27. – Úgy élj, hogy megtaláld a belső békéd!

Teremts egyensúlyt a héten testben és lélekben egyaránt. Semmiképpen se kapkodj, és tartsd be mindig az adott szavad az angyalhoroszkóp tanácsa szerint!

Az angyalok szerint időnként jobb megfigyelni, mérlegelni, és csak utána beszélni. Feltehetően tele leszel munkával. Fáraszt ugyan, de az angyalhoroszkóp tanácsa szerint gondolj arra, mennyi dicséretet és eredményt zsebelhetsz be magadnak.

Heti angyalhoroszkóp

Keresd a belső békéd! (Fotó: Pixabay)

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy olyasmi történik veled, ami nagy boldogságot okoz, nem is mered elhinni, hogy ez veled is megtörténhet. Hódításokból nem lesz hiány ezen a héten. Az energiádat elsősorban arra fordítod, hogy szép és vonzó legyél. A szenvedély átszövi életed minden pillanatát. A hangulatod azonban időnként változékony lehet, ezt is a belső túlfűtöttség okozza. Bármennyire is hihetetlennek tűnik azonban, nyugodtan kinyithatod a szemed, hisz ez a valóság, amely kizárólag a te kezed munkáját dicséri. Megérdemled az eredménnyel járó elismerést, hisz fáradságos munkával dolgoztál meg ezért. Hívd meg a barátaid egy italra a hétvégén és koccintsatok a sikereidre!

Bika

Az angyalok szerint új terveid vannak, de amint azt a lehetséges érdeklődőknek felvázolod, szinte azonnal falakba ütközöl. Nem nagyon lelkesednek ugyanis az ötleteidért, mert nem látják bennük a perspektívát. Egy összeszedett és logikus magyarázattal azonban van még esélyed arra, hogy meggyőzd őket. Ne add fel, kitartással és egy kis rátermettséggel el fogod nyerni a bizalmukat, ami később sikerre viheti a projektet! A héten koncentrálj a pénzügyeidre is. Illúziók bűvöletébe kerülhetsz, amelyek gátat szabnak a józanságodnak. Szerencsére gyorsan sutba dobod a túlzott nagyvonalúságot.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten legyőzhetetlennek érzed majd magad, úgy gondolod, hogy akár egy hegyet is el tudnál hordani a hátadon. A szupererőd azonban igyekezz arra használni, hogy önmagad hasznossá téve segíts másoknak, akik elakadtak a sok tennivalóval, de hagyj időt arra is, hogy a sok felgyülemlett energiát le tudd vezetni egy olyan programmal, amit te is élvezel. Hagyj ezekből a bizonyos erőkből tartalékot, mert a következő napokban szükséged lehet rá! A hétvégi partin az érzelmeid is felforrósodhatnak. Akivel közös az érdeklődésed, az akár hosszabb távon is melletted maradhat.

Rák

Az angyalok szerint akad valaki a környezetedben, aki mindenáron meg szeretné mondani, hogyan és miként éld az életed ahhoz, hogy mindenképp boldog legyél. Először rendkívül indulatosan reagálsz a kéretlen életvezetési tanácsokra, ám rá kell jönnöd, ez sehova nem vezet majd, épp ezért érdemes higgadtabban elbeszélgetned vele. Határozottan és világosan add a tudtára, miért szeretnéd a saját életedben te meghatározni, hogy melyik utat választod. Pezseg körülötted az élet. Szerelem, kedvesség, jó ízlés, esztétikai és kulináris élvezetek kísérik az utadat. Te pedig csak kapkodod a fejed. Legszívesebben valamennyi lehetőséget kiaknáznád. Azért légy óvatos, és ne hanyagold el a kötelességeidet!

Oroszlán

Az angyalok szerint az a fajta ember vagy, aki önfeláldozásáról és önzetlen segítőkészségéről híres a környezetében. Ezúttal is bebizonyosodik, hogy jókor vagy jó helyen, hisz olyan segítséget nyújtasz, amelyet nem sokan tennének meg másokért. A szeretteid roppant hálásak neked, mindenképp viszonozni szeretnék, amit értük teszel, téged azonban soha nem az érdekek vezérelnek. Egyedülálló önzetlenséged mellett ne feledkezz meg magadról sem, hisz a te boldogságod legalább olyan fontos, mint másoké! Elsősorban a párkapcsolatodban sikerül eredményt elérned, bár néha vitatkoznod kell, hogy megkapd azt, ami megillet. Tartsd be a játékszabályokat!

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten egy hosszú, nehéz vívódás után végre sikerült döntést hoznod egy bizonyos helyzetben, rendkívülien megnyugtat a tudat, hogy nem kell minden másodperced azzal töltened, hogy felsorakoztatod magadban a pro és kontra érveket. Döntésednek megfelelően most már nyugodtan vághatsz bele abba a kalandba, amely eddig félelemmel és kételyekkel töltött el. Nyugtasd meg a környezeted is, hogy minden kockázattal számoltál, mindennek vállalni fogod a következményét. Csordultig tele a szíved és a lelked. Ezt a hatalmas érzelmi energiát nemcsak a kapcsolataidban, hanem más, egyéb kreatív területen is hasznosíthatod.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten a sok bizonytalanság olyannyira frusztrál, hogy kezdesz emiatt besokallni. Épp ezért eljött a pillanat, amikor határozottnak kell lenned és lezárnod bizonyos dolgokat az életedben. Adj lejjebb a gondokból, aminek lehet, annak tegyél pontot a végére! Sokkal nyugodtabban fogsz tudni aludni utána! A hétvégén óriási energiát fektetsz egy baráti rendezvénybe. Időnként annyira kiborulsz, hogy ingerülten kiabálsz a környezetedben élőkkel. Szerencsére senki nem sértődik meg, és az élet megy tovább. Anyagi vonalon gyarapodás várható, de arra figyelj, hogy mindig a tisztességes utat válaszd.

Skorpió

Az angyalok szerint akaratodon kívül felszálltál egy érzelmi hullámvasútra, ennek köszönhetően elég intenzív hetet élsz meg, furcsa szélsőségekkel. Az élet néha produkál kissé bizarr módon túlfűtött helyzeteket, amelyeket tudni kell kezelni, ám semmi baj, ha elsőre ez nem megy, ne szégyelld magad miatta. Túl rövid pórázon tartod a párodat. Igyekszik kibúvókat találni, hogy egy kis levegőhöz jusson. Lazíthatsz a köteléken, hiszen te vagy számára az igazi. Nincs miért izgulnod. Rengeteg lesz a munkád, feltehetően külön feladatot is vállalsz, hogy összejöjjön a pénz egy őszi pihenésre.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Csók (Fotó: Pixabay)

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy szerencsésnek mondhatod magad a párkapcsolatodban a héten is. A párod szeretettel, szerelemmel vesz körül, ráadásul most anyagilag is jobb helyzetben van, mint te. Most derül ki, hogy valóban jóban-rosszban egymás mellett álltok. A hétvégén vendégségbe hívhatnak. Általában te vagy a társaság húzóereje, híresen nagy szórakoztató hírében állsz, különös ismertetőjeled a túlfűtött exhibicionizmus. Nem esik nehezedre az sem, hogy a véleményedet hangosan, akár sok ember előtt is kimondd, emiatt azonban időnként kellemetlen helyzetbe kerülsz. Mások ugyanis nem mindig értenek egyet veled, s ezért neheztelhetnek rád.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy nagy változás előtt állsz. Talán az egész életed, egzisztenciád megújulhat. Elégedetlen vagy azzal, amit eddig elértél. Most elérkezettnek látod az időt, hogy valami egészen mást tegyél. Szerencsés az, aki a váltáshoz családi segítséget is kap, de ha egyedülálló vagy, sem kell haboznod. Különösen a munka, a hivatás területén érdemes nyitott szemmel járni. A héten kedves meglepetésben lesz részed, de egyelőre fogalmad sincs, kitől érkezik. Ez teljesen felvillanyoz, mindenáron szeretnéd felderíteni a feladó kilétét. Nem kell azonban sokáig várnod, gyorsan fény derül a rejtélyre, a közvetlen környezetedből próbált olyasvalaki örömet szerezni, akinek elég közel állsz a szívéhez. Viszonozd a kedvességet, amennyiben látsz perspektívát a kapcsolatotokban.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy rengeteget dolgozol, mégsem érzed az eredményét. Koncentrálj a külföldi kapcsolataidra, figyelj a más országokból érkező trendekre. Jelenleg fogékony vagy az újdonságokra. Elképzelhető, hogy egy új szerelem is motivál most. Kifejezetten annak a híve vagy, hogy mindent jól és előre kiszámított módon lehet csak csinálni, az élet egy matekpélda és amennyiben rendelkezel a megoldókulccsal, mindenképp tiéd a siker. Fel kell azonban készülnöd azokra a helyzetekre, amikor váratlan események befolyásolják az útirányt, ne akarj mindenáron, görcsösen ragaszkodni az elveidhez, időnként engedj abból a feszített értékrendszerből, amely meghatározza az életed. Ha kellő lazasággal kezelsz bizonyos helyzeteket, neked is sokkal több élményt fog majd okozni!

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten vesd latba minden rábeszélőképességed. Az ékesszólás nem kenyered, most mégis azzal érheted el a legtöbbet. Számíthatsz néhány régi barátra is. Nem szereted, ha irányítanak, de egy-két okos ember véleménye, meglátása előrevihet. Várhatóan egy munka jó pénzt hozhat. Megállás nélkül hajtod magad, nagyon teljesítmény- és eredményorientált vagy, semmi másnak nem engedsz teret, amíg hibátlanul be nem fejeztél egy feladatsort. Nem kell mindenáron, mindent feláldozva hajtanod a célod elérése érdekében, időnként lazíts és add át magad az események sodrásának. Mielőtt végleg kimerülnél, igyekezz a hétvégén kicsit kikapcsolni és megtalálni a feltöltődési lehetőségeket.
 

Ez is érdekelhet ufó tehén Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top