nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. október 9–10. – Kettőtökön múlik a hétvége hangulata

Ahogy az időjárásban, úgy a kapcsolatotokban is várható eső = könnyek, napsütés = mosoly, szél = eszmecsere. Hogy melyik milyen hangulatú lesz, illetve hogy melyik fog dominálni, az kizárólag kettőtökön múlik a szerelmi horoszkóp szerint…

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Szerelmes szívek (Fotó: Pixabay)

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem fogtok unatkozni ezen a hétvégén. Több témában kell döntenetek. És muszáj közelítenetek az álláspontotokat. Erre vasárnap jobb esélyt mutatnak a bolygók. De ne feledjétek, hogy mindenhez, így ehhez is ketten kelletek!

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombat reggel arra ébredni, hogy a kedvesed átölel, és egyértelműen kimutatja, hogy kíván, a legjobb hétvégi kezdet. Engedjetek teret az intimitásnak! Ezek után semmi sem állhat közétek. Enélkül rohamosan eltávolodnátok egymástól.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szombat este számodra tipikusan randizós időszak. Beszéljetek meg egy találkát, ahova külön érkezzetek! Egy kis készülődés, várakozás, izgalom frissítően hat a kapcsolatotokra. Nézzetek egymásra úgy, mint legelőször!

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Te nem szoktad szégyellni a könnyeidet. Jól tudod, hogy a könnyek az érzelmek gyöngyszemei. Ha vannak érzelmek, akkor vannak könnycseppek is. Hogy ezek most a meghatottság vagy a megbántottság könnycseppjei lesznek, az kérdés…

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Megoldható, hogy jusson időtök a családra és egymásra is. Úgy tűnik, hogy a szüleitek nagyon várnak titeket. De kettesben is kell lennetek. Vasárnap mehetnétek sportolni együtt. Ez felér egy randevúval…

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Fújhat a szél, eshet az eső, a ti kapcsolatotokat nem kezdheti ki semmi. Sok viharon, zivataron túl vagytok már. Ez a hétvége meg sem kottyan nektek. Beszélgessetek erről! Ezzel megerősíthetitek a szövetségeteket és a szeretetet.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne fogd vissza magad! Muszáj kimondanod azt, amit szeretnél, amit érzel, amit gondolsz, mert a párod így fogja tudni, hogy mi zajlik benned. És így tud gyengéden támogatni, kényeztetni. Pont úgy, ahogy szükséged van rá.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton lubickolni fogsz szó szerint és átvitt értelemben egyaránt. A szerelmed anno ebbe a stílusba szeretett bele. Ilyenkor mennyei a mosolyod, ragyog a szemed és csilingel a nevetésed. Vagyis ellenállhatatlanul vonzó vagy.

Napi horoszkóp

Energiák lengenek körül (Fotó: Pixabay)

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Olaj a tűzre, ha a párod rád akar erőltetni olyasmit, amit előzetesen nem beszélt meg veled. Rosszul viseled, ha hétvégén is meg kell felelned mások elvárásainak. Jogos, hogy szeretnél lazítani és élvezni a nyugalmat.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ez egy tipikusan bekuckózós hétvége. Megtehetitek, hogy nem mentek sehova, hanem főztök valami finom melegételt, és filmet néztek. Persze ha muszáj, akkor intézzétek el a kötelező köröket, és utána bújjatok össze!

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

A kedvesed hangja mindig megsimogatja a lelkedet. Ezen a hétvégén sokat beszélgessetek! Ha kimondjátok, ami foglalkoztat titeket, esélyt sem kap a konfliktus. Este súgjatok egymás fülébe erotikus szavakat!

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szombat reggel érzéki hangulatban indul. Ne ugorjatok ki az ágyból! Legyen időtök ölelni egymást! Utána ráértek teljesíteni a kötelességeket. Így egészen más hangulat fogja belengeni az egész hétvégéteket…
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top