nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2021. november 15–21. – Kihívásokkal teli hét vár

Az év utolsó holdfogyatkozása pénteken lesz, de Európából nem látható. Akkor beszélünk holdfogyatkozásról, amikor teliholdas napon a Nap fényét kitakarja a Föld. Most ez csak részlegesen történik meg. Az asztrológiában ez cseppet sem kedvező folyamat jelzője: veszteség a görcsös ragaszkodás miatt.

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

Szokatlanul anyagiassá válhatsz ezen a héten. Mostanában a kelleténél többet aggódsz a pénz miatt. A szerdai Mars–Uránusz, a csütörtöki dupla bolygószembenállás és a pénteki részleges holdfogyatkozásos telihold sem tesz jót neked. Elengedhetetlen, hogy abbahagyd az anyagiakon való folytonos agyalást. Fegyelmezd meg a gondolataidat! Máskülönben olyan veszteség ér, ami optimizmussal elkerülhető lenne. A hétvégéd akkor lesz a legszebb, ha keresel egy vonzó úti célt, és elutazol. Felfrissülve fogsz hazatérni.

Heti horoszkóp

Mindent megoldasz (Fotó: Pixabay)

BIKA – heti horoszkóp

Ez lesz az év egyik legrázósabb hete a számodra. Nem a pénteki részleges holdfogyatkozásos telihold lesz a legnagyobb kihívás. Hanem már a szerdai Mars –Uránusz szembenállás. Sajnálatos módon ezt már hétfőtől érezni fogd. Vagyis rögtön a hét legelejétől fel kell vértezned magad a provokáló, irritáló emberek ellen. Semmi jóra ne számíts! Szemtelenek és tiszteletlenek lesznek veled. Azonban kár felkapnod a vizet. Jobb, ha megőrzöd a higgadtságodat. Hétvégén megkönnyebbülhetsz, ha nem engedtél a provokációnak.

IKREK – heti horoszkóp

Alattomos folyamatok munkálnak ezen a héten. Ezek mindegyike az egészségedet áshatja alá. Vedd komolyan, és nagyon vigyázz magadra! Kerüld a zsúfolt, levegőtlen helyeket! Hordj maszkot! Öltözz melegen és vízállóan! Egyél nyers zöldségeket és gyümölcsöt! Igyál sok meleg gyógyteát! A szerda és a péntek lesznek a legkritikusabb napok. Nem csak az egészséged szempontjából, hanem az emberek ingerlékenysége miatt is. Majd jön a hétvége, amikor szó szerint és átvitt értelemben egyaránt fellélegezhetsz.

RÁK – heti horoszkóp

Bírd ki, és ne folyj bele olyan konfliktusokba, amikben nem vagy közvetlenül érintett! Ezen áll vagy bukik a heted hangulata. Iszonyatosan ingerültek lesznek az emberek a környezetedben. De ha észnél vagy, akkor te kimaradsz a legrosszabból. Úgy lehetsz észnél, hogy minden helyzetben felteszed a kérdést magadnak, hogy „Mennyiben szól ez rólam?”. Ne lepődj meg, többnyire az lesz a válasz, hogy „Semennyire”. Hétvégén kifejezetten jó híreket kapsz a pénzeddel kapcsolatosan, ami felvillanyoz, és segít derűsnek maradni.

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Tarthatatlanná válhat a helyzet a munkahelyeden. A főnököd vagy a megrendelőd, illetve az egész hierarchia feletted kötekedik. Pontosabban te így éled meg. Az égi folyamatok szerint az egyetlen megoldás, ha nem veszel semmit személyes sértésnek. Ez tűnik a legnagyobb feladatnak hétfőn, szerdán, csütörtökön, pénteken és vasárnap. Szerencsére olyan erő és tudatosság van veled, ami ezen is átsegít. Hétvégén ünnepelhetsz, és megjutalmazhatod magadat. Megérdemelsz egy kis kényeztetést, mert jól reagáltál…

SZŰZ – heti horoszkóp

Ha tanulsz, vizsgázol, tárgyalsz, utazol, akkor legyél nagyon óvatos! Semmit se erőltess! Sőt bölcs lenne, ha elhalasztanád ezeket. Különösen akkor, ha nagy tétje van. Brutális bolygóállások lesznek az égen. Tuti, hogy mindenki a pénteki részleges holdfogyatkozással lesz elfoglalva. Holott sokkal durvábbnak ígérkezik a szerdai Mars–Uránusz szembenállás. Szerencsére csak áttételesen érint mindez téged. A hétvégén folyamatosan a jövő fog izgatni. Nem árt, ha átgondolod, hogy a következő hetekben mi legyen…

MÉRLEG – heti horoszkóp

Kritikus napok elé nézel. A hét során szinte folyamatosan azzal kell megküzdened, hogy vajon be tudod-e osztani a pénzt, ki tudsz-e jönni a fizetésedből, beleférsz-e a keretbe. Olyan súlyos konstellációk lesznek az égen, amelyek szerint drasztikusan csökkentened kell a kiadásaidat. Az a cél, hogy ne kelljen kölcsönkérned, és ezáltal ne menj mínuszba. Ha ügyes vagy, hétvégén lelkesítő eredményeket érsz el. Egészen biztos, hogy mázsás súlyú kövek fognak legördülni rólad, és végre fellélegezhetsz.

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Ne számíts könnyű hétre! Hétfőn, szerdán, csütörtökön, pénteken és vasárnap is nehezített pályán kell küzdened. Pedig jobb lenne, ha nem küzdenél, hanem külső és belső harmóniára törekednél. Szerdán egy Mars–Uránusz szembenállás váratlan felismerést hozhat. Majd a pénteki részleges holdfogyatkozásos telihold szakítás veszélyét jelzi. Nem sok esélyed van: ha valaki meg akar sértődni, akkor meg fog sértődni. Hétvégén mindezt szélnek kell eresztened. Mintha papírsárkányt eregetnél, és elvágnád a zsinórt.

NYILAS – heti horoszkóp

A munkád és az egészséged élvezzen prioritást ezen a héten! Nincs mese: mindkettőre szükséged van ahhoz, hogy kiegyensúlyozott maradhass. Katasztrofális konstellációk lesznek az égen, amelyek megnehezítik a dolgodat. Ha szereted a kihívásokat, akkor ezt élvezni fogod. De ha eleged van a folyamatos tusakodásból, akkor fáradtságra hivatkozva feladnád. Ne feledd, hogy ez is elmúlik! És jön a hétvége, ami szerelmes hangulatot hoz magával. A hideg és a sötét ellenére valaki megmelengeti a szívedet…

BAK – heti horoszkóp

A saját érdekedben maradj ki ezen a héten minden konfliktusból. Hiába látszik reménytelennek a helyzet, kellő öntudatossággal el tudod érni, hogy ne vonódj be. A legnehezebb hétfőn, szerdán, csütörtökön, pénteken és vasárnap lesz. Olyan barátaid, kollégáid keverednek bajba, akiket kedvelsz, és szeretnél segíteni nekik. De ha ennek az az ára, hogy magukkal rántanak, akkor ne tedd! A hétvégéd akkor lesz eredményes, ha szánsz időt az otthonod rendbe hozatalára. Persze nem kell két napon keresztül takarítanod.

Napi horoszkóp

A feladatra koncentrálj! (Fotó: Pixabay)

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Lehetetlennek tűnik, hogy ezen a héten képes legyél helyt állni a magánéletben és a hivatásban is. Folyton elégedetlenségbe ütközöl. Azzal szembesítenek, hogy nem teszed oda magad, nem vagy elég elkötelezett, nem hozod ki a maximumot magadból. Ettől elkezded önmagadat szapulni, ami végképp rossz irány. A szerdai Mars – Uránusz szembenállás és a pénteki részleges holdfogyatkozásos telihold is arra int, hogy vigyázz az egészségedre. Vedd komolyan, és kapcsolj kímélő üzemmódba! Hétvégén egy nagy séta sokat segíthet…

HALAK – heti horoszkóp

A te szempontodból a csütörtök lesz a hét csúcspontja. Egy Skorpió Merkúr – Halak Neptunusz trigon igazolja, hogy pontosak a megérzéseid. Kérdés, hogy tudsz-e, mersz-e erről beszélni. Szerdán és pénteken szükség lesz a lélekjelenlétedre az utakon és a kommunikációban egyaránt. Szinte kizárólag ideges emberekkel futsz össze. Ne vedd át a feszültségüket! Maradj ki a csatáikból! A hétvégét szánd a családodra, a szüleidre és az otthonodra! Velük tudsz a leginkább feltöltődni. Hiszen az életed fontos részei…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top