nlc.hu
Horoszkóp

A Nyilas aszcendens

Szélsőséges, inspiráló, szókimondó – llyennek látnak mások, ha Nyilas az aszcendensed

Életvidám, optimista és ragyogó személyiség vagy, aki mindenben értelmet keres, képes inspirálni másokat és soha nem fél kimondani az igazságot.

Az állatövi jegyek mindennap, átlagosan kétóránként váltják egymást a keleti horizonton: az aszcendens vagy felkelő jegy az a jegy, mely a születésed pillanatában volt épp emelkedőben. Leginkább azt határozza meg, milyen arcot mutatsz a külvilág felé, milyennek látnak téged mások. 

Mi az aszcendensed?

Ahhoz, hogy megtudd, mi az aszcendensed, a születésed éve, hónapja, napja és helye mellett annak pontos óráját és percét is ismerned kell. Ha ezek megvannak, kattints például erre az ingyenes kalkulátorra, mely az adatok alapján pillanatok alatt kiszámítja, mi az aszcendensed.

Félig tele a pohár

  • Ha Nyilas aszcendenssel rendelkezel, számodra mindig legalább félig tele van a pohár. Életvidámnak, ragyogónak látnak az emberek, csak úgy árad belőled az optimizmus. A jelmondatod: kitűzni a célt, elérni a célt, aztán kitűzni egy újabbat.
  • Mániákusan keresed a kihívásokat és nem utolsósorban a küldetésedet. Az új élmények, tapasztalatok gyűjtése motivál leginkább. Folyamatosan igyekszel tágítani a látókörödet, mind fizikai, mind mentális, mind pedig spirituális értelemben. Minden helyzetre úgy tekintesz, mint egy lehetőségre a tanulásra, fejlődésre. Tele vagy bizakodással és hittel. Igyekszel mindenben értelmet találni, mindennek megfejteni a jelentését. Bármi történjék is, azt hajlamos vagy egy nagyobb, összefüggő egész részének tekinteni. Azt vallod, hogy semmi nem történik hiába, még a negatív tapasztalatok által is gazdagodunk.
Nyilas

Illusztráció: Getty Images

  • Fokozottan igényled a szabadságot és elviselhetetlennek tartod, ha korlátok közé szorítanak. Akkor vagy a leginkább kreatív és produktív, ha a magad útját járhatod és a saját szabályaid szerint játszhatsz. Kiapadhatatlan lelkesedésed és kalandvágyad azonban néha meggondolatlanságba, vakmerőségbe csap át. Hajlamos vagy a szélsőségekre, lételemed a határok feszegetése és meg vagy győződve a saját legyőzhetetlenségedről. Az utolsó pillanatban, vagy olykor még akkor sem veszed észre, ha túl messzire merészkedtél, ezzel pedig bizony könnyen bajba, veszélybe sodorhatod magad.
  • Képes vagy másokat is inspirálni és felemelni. Széles látókörű vagy, és azt vallod, mindenki teljesedjen ki és élje a saját életét. Ha pedig lehetőséged nyílik rá, hogy valakinek ebben segíts, örömmel és hatékonyan teszed.
  • Rendkívül őszinte ember vagy és a tisztességet mindig szem előtt tartod. Te vagy az, aki gyakran olyasmiket is kimond, amiket mások nem mernek vagy nem képesek. Emiatt egyesek túlságosan nyersnek, akár bárdolatlannak tarthatnak, ám számodra az igazság és a nyíltság van annyira fontos, hogy ez ne zavarjon, sőt.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top