nlc.hu
Horoszkóp

Hamar unatkozni kezd a kalandvágyó Nyilas

Ismerd meg a Nyilas 7 legfőbb gyengeségét

Ő a legszabadabb és legboldogabb csillagjegy, akit mindig energikusnak, derűsnek láthattál. Akármit mutat magából, az ő személyiségének is vannak árnyoldalai.

A Nyilas csillagjegyről (november 22. – december 21.) köztudott, hogy szenvedélyes és kalandvágyó. Ezt elsősorban a tűz elemnek köszönheti, hiszen a Kos és az Oroszlán mellett ő a harmadik csillagjegy, akit ez az őselem ural.
Folyamatosan izgalomra vágyik, így amikor hajtja a vére, könnyen türelmetlenné, vaddá és figyelmetlenné válhat, és úgy tűnhet: semmi más nem érdekli, csak a saját öröme. Ismerd meg jobban a Nyilast, tudd meg, miért ilyen.

kiránduló nő Golden Gate

Legszívesebben ezer dolgot csinálna egyszerre a kalandvágyó Nyilas / Fotó: Unsplash

1. Nyersen őszinte

Az őszinteség egy nagyon jó tulajdonság, ugye? De sajnos, ha valaki, mint a Nyilas, nem érzékeli, mikor bánt meg vele valakit, akkor valójában durvaságnak, vagy egyenesen bunkóságnak hat. A Nyilas nem bír mellébeszélni, de szerencsés esetben megtanul finomítani a mondandóján.

2. Rendkívül figyelmetlen

Persze nem bántani akar, még ha sikerül is. Egyszerűen szeszélyes, nem képes kordában tartani a szabadságvágyát, és ha hirtelen tovább kell állnia, nem számol mások érzéseivel. Állandóan a nagy kalandra készül, de túl spontán: ne gondold, hogy tervezni fogja az életét.

3. Imádja a kockázatot

Mások ereiben már megfagy a vér, de a Nyilas nem retten meg a kockázattól. Legyen szó anyagiakról, bátorságpróbáról, néha szó szerint élet-halál múlik rajta, amit ő véghez visz. Imádja, amikor tombol benne az adrenalin, pedig mindig tudja, mit csinál: csak kívülről tűnhet botrányosnak, főleg a biztonsági játékosok számára.

4. Nehezen néz szembe az elköteleződéssel

A legfüggetlenebb állatövi jegy, fizikailag szenved minden kötelezettségtől. Egy kapcsolatban akkor tud megállapodni, ha megtalálja a tökéletes párját, aki nem próbálja őt szabályok közé szorítani. De még ekkor is nehéz lehet neki, hogy hosszú távú bérleti szerződést, lakáskölcsönt vegyen fel – ezektől kirázza a hideg.

5. Néha mérgezően pozitív

Hogy lehet-e a pozitív gondolkodás mérgező? Persze, ha valaki nem hajlandó észrevenni a megoldandó problémákat! A Nyilas néha sajnos épp ilyen. Annyira jól akarja magát érezni, hogy elmenekül a gondok elől, azok pedig csak szépen növekednek, amik aztán lassan mérgezik őt és a környezetét is.

6. Eltúlozza a dolgokat

Mivel a magabiztos, nagy dumás Nyilasban is dolgozik némi önbizalomhiány, muszáj folyton bizonygatnia. Állandóan elismerést akar, figyelmet, és ezt sokszor úgy szerzi meg, hogy jócskán eltúlozza a történeteit. Vele minden durvábban és többször esik meg, illetve a vitákat is képes hatalmasra felfújni: csak jöjjenek, hallgassák őt minél többen.

7. Könnyen rátör az unalom

Állandó ingerekre, stimulációra van szüksége. Nem tud megpihenni, nem képes relaxálni, nem áll meg az agya egy perc szünetre sem. Hamar megunja, amit csinál, de sajnos ugyanilyen hamar un rá helyekre, emberekre is.

(via Bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top