nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2021. december 29- – 2022. január 4. – Újholddal indul az új évünk

A Hold is ünnepel: az újévi újhold igazi ajándék, ami kitűnő lehetőség arra, hogy belevágj valami újba. Mivel a Nap és a Hold a Bak jelében áll együtt, a holdhoroszkóp szerint elengedhetetlen, hogy ez ne csak elmélet legyen, hanem konkrét cselekvés!

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?
 

SZERDA – december 29.: Az év vége vészesen közeleg. A Skorpió Hold mély lelki folyamatokat indíthat el benned. A Skorpió ún. vizes jegy, ami könnyeket is jelenthet. Ne szégyelld, ha sírva fakadsz! Nem biztos, hogy ennek szomorúság az oka. Lehetnek örömkönnyek vagy meghatottság is.

CSÜTÖRTÖK – december 30.: Ma is folytatódik a tegnapi, lelkedet felzaklató folyamat. Sírás helyett kezdd el összeszedni, hogy mi minden történt 2021-ben! Ha leírva látod, kézzelfoghatóbbá és konkrétabbá válik. Ezek után könnyebb hálát érezned. Emellett ne feledd, hogy a növényeid szomjasak! Locsold meg őket!

PÉNTEK – december 31.: Éjfél után kicsivel a Hold átlép a Nyilasba, ami magasztos stílust szimbolizál. Szívesen olvasol szent szövegeket vagy nézel bibliai filmeket. A Nyilas tűz jegy. Ennek szellemében gyújthatsz gyertyát, de semmiképp se hagyd őrizetlenül! És éjjel ne ess túlzásba se evéssel, se ivással! Az alkohol most gyorsabban megárthat, mint máskor.

Hold újév 2022

BÚÉK (Fotó: Pixabay)

SZOMBAT – január 1.: Az új év első napján a Nyilas Hold továbbra is magasztos hangulatot hoz, amitől emelkedettebben nézel rá az előtted álló évre. Tele leszel lelkesedéssel és energiával. Ezt valami értelmes, építő jellegű dologba kellene belevezetned. Pl. a sport egy jó ötlet. De legyél óvatos! Melegíts be, és a végén ne felejts el nyújtani!

VASÁRNAP – január 2.: Este 19:34-kor lesz újhold a Bak jelében, amit a szilveszteri tivornyázástól függően tudsz köszönteni. Gyújts halványzöld gyertyát, és kívánj valamit! Nyisd ki a szemedet és a szívedet az újra! Minden, amire most rászánod magad, elkezd manifesztálódni. (Az újholdról lejjebb, a táblázat alatt olvashatsz részletesebben.)

HÉTFŐ – január 3.: Újhold másnapján, az újév első munkanapján a Bak Hold fegyelmet és hatékonyságot hoz neked. Még érezheted a tegnapi újhold hatását. Vagyis nem késtél le sem az újításról, sem a kívánság megfogalmazásáról. Tudd, hogy nincsen korlát: annyit újíthatsz, és annyit kívánhatsz, amennyit csak akarsz. A Bak Hold ad ehhez kellő józanságot.

KEDD – január 4.: A növő Hold új lehetőségeket “fúj be az ablakon”. De ne csak ezért nyisd ki! Egy nagyobb szellőztetés aktuális. Ugyanis a Vízöntő jegy a neve ellenére levegős jegy.

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 12. 29- 2022. 01. 04.

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 12. 29- 2022. 01. 04.

ÚJÉVI ÚJHOLD

Újévi ajándékot hoz neked a január 2-i újhold. Nem csak az újévtől rendkívüli ez az újhold. Hanem attól is, hogy – bár az újhold a Nap és Hold együttállása, de – most nem csak a Nap és a Hold áll együtt, hanem ott lesz a közelben a Vénusz és a Plútó is. Vagyis összesen négy bolygó együttállásával ajándékoz meg téged az újhold.
Ez a nagy bolygótömörülés a Bak jelében lesz. Vagyis elsődleges értékek: megbízhatóság, kitartás, komolyság, elszántság, tervszerűség, fegyelem, ambíció és körültekintés. Soha jobbkor nem vizsgálhatod meg, hogy benned megvannak-e ezek az erények.

Újhold napján gyújts halványzöld gyertyát, és tervezd meg, miben szeretnél/tudsz újítani 2022-ben! Írj listát zöld színű tollal! Fogd fel az egészet úgy, mintha a bolygók főpincérjének adnád le a rendelésedet!

Zöld gyertya ég

Gyújts zöld gyertyát! (Fotó: Pixabay)

Amennyiben Bak szülött vagy, akkor ma, a születésnapod közelében muszáj egy pillanatra megállnod, és kitalálnod, hogy melyik életterületen a legsürgetőbb az újítás. Az újhold segít. Az év folyamán most érezheted a legintenzívebben, hogy az újhold milyen üdvös. Akkor is élvezheted az újhold kedvező hatását, ha a Bika vagy a Szűz jelében születtél.

Az újhold 2-án 19:34-kor lesz, de még 3-án egész nap is érdemes meggyújtanod a zöld gyertyát, mert 3-án még 2 bolygóegyüttállás lesz: Hold-Vénusz és Hold-Plútó. És ne felejts el kívánni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top