nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. december 31-2022. január 2. – Itt a megújulás esélye

2021 utolsó hétvégéje a megújulás esélyét hozza nektek. Kérdés, hogy tudtok-e, akartok-e újítani. Mindegy, hogy milyen régóta ismeritek egymást. Frissítésre, megújulásra szüksége van a kapcsolatoknak…

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Csillagszóró szív a szívhez

A megújulás új tüzet gyújt a kapcsolatotokban (fotó: Pixabay)

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szilveszterkor fel leszel dobódva. A kedvesed imádja, amikor ilyen vidám és játékos vagy. Amennyiben társaságban töltitek az éjszakát, indulás előtt össze kéne bújnotok. Az erotika nem szégyen. Csak nem tartozik a többiekre. Majd a vasárnapi újhold újításra késztet titeket. Fontos, hogy egyetértsetek…

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szilveszter tökéletes ürügy arra, hogy megint sokat költs. Hallgass a párodra, és kapcsolj takarékos üzemmódra! Mielőtt felvásárolnál mindent, nézz körül otthon, hogy mi maradt karácsonyról! Az óév búcsúztatása után az újév újholddal indul, ami új megvilágításba helyez néhány régi ügyet…

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Az óév utolsó és az újév első napján újból beleszeretsz a kedvesedbe. A Nyilas Hold olyan szenvedélyt hoz neked, ami a kapcsolatotok kezdetén volt jellemző. Ez nem az emlékekről szól, hiszen az, ami anno volt, sosem térhet vissza. Inkább a tűz feltámadásáról. Ez pont jókor jön, mert így nem laposodhat el a szerelmetek.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Az évet felemás hangulatban zárod. Lesz benned egyfajta nosztalgiázás és újításra való vágy is. Ettől összezavarodhatsz. Nem tudod, hogy mi van veled. A párod szívesen segít, ha elárulod, hogy mi bánt. Ő ért hozzá, hogyan varázsoljon mosolyt az arcodra. Bátran bízd rá magad. Most és az újév minden napján…

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

A belső gyermeked játszani akar. Örülj neki, hogy te képes vagy mindenből játékot csinálni! Ettől lesz a szilveszteretek igazán vidám hangulatú. Dobd be a merész ötleteidet, és közösen döntsétek el, hogy mi fér bele! Semmiképp se erőltess a másikra olyasmit, ami miatt fanyalog! Szóval figyelned kell a reakcióit.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szíved szerint otthon maradnál. Míg a párodnak mehetnéke lehet. Ezt összeegyeztetni komoly kihívás. De az év utolsó napját biztosan nem akarjátok marakodással és duzzogással tölteni. Nem ez az első és nem az utolsó kérdés, amiben kompromisszumra kell jutnotok. A vasárnapi újhold segít. Csak ne legyen késő!

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Utazásra vágysz. Szeretnél kimozdulni a négy fal közül. Ha lehetséges, boldog leszel. De ha most nem jön össze, akkor öltözzetek fel melegen és menjetek sétálni. Szilveszter éjjel vegyetek papírtrombitát és hangosan fújjátok! Ezzel elűzitek a rosszat a kapcsolatotokból: a féltékenységet, a haragot, a sértődést, stb.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

A párod egy váratlan ötlettel állhat elő, ami téged kibillenthet. A fejedben volt egy elképzelés, ami most dugába dőlni látszik. Pedig nem kellene katasztrófának felfognod. Szólj neki, hogy adjon időt, és győzzön meg, hogy az ő verziója mitől jobb neked, ill. mindkettőtöknek! Utána add át magad! Vezethessen ő!

2022 szerelmespár

Mit üzen a szerelmi horoszkóp 2022-re? (fotó: Pixabay)

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Fantasztikusan jó hangulatban búcsúztatod az óévet, és köszöntöd az újévet. Minden a kezedre játszik. Mindeközben be kell várnod a kedvesedet. Neki nem megy olyan gyorsan. Ez pont olyan, mint a szex: csak együtt juthattok el a csúcsra. Máskülönben felemás eredmény lesz a vége. Hangoljátok össze ezt is!

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szilveszter nem fog lelkesíteni. Téged jobban foglalkoztat, hogy mi vár rátok az újévben. Érzed, hogy meg kell újulnia a kapcsolatotoknak, mert az unalom és/vagy a végzetes eltávolodás fenyeget. A vasárnapi újhold a Bakban pont jókor jön, mert segít, hogy elmozduljatok a holtpontról…

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

 

Kétségek között vergődsz: nem tudod, hogy mi a jobb, ha a barátokkal szilvesztereztek vagy ha kettesben. Nem kéne egyedül döntened. Bölcsebb lenne, ha rábíznád magad a párodra. Benne nincsen olyan bizonytalanság, mint benned. Hidd el, hogy ő tudja, mi tenne jót neked, ill. nektek!

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ez a szilveszter is feleslegesen van felfújva. Igyekezzetek a lehető legegyszerűbb módon bulizni! Ne csináljatok nagy felhajtást! Vicces lenne elővenni régi dekorációt, régi ruhákat, amiket jelmezként használhattok. Ehhez retró zene és retró kaja passzol. Pl. főtt tojásos szendvics, lencsefőzelék, stb.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top