nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2022. január 3–9. – Fokozatosan vedd fel a ritmust!

Az újév első hete majdnem unalmasnak mondható. Nem lesz semmi extra esemény az égen, és itt, a Földön sem a heti horoszkóp szerint. Ne lepődj meg, ha lassan térsz vissza a megszokott ritmusodba! Pont úgy, ahogy a többiek, és összességében a világ körülötted…

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

Rögtön az év első hétfőjén fejest kell ugranod a munkába. A bolygók szerint nem lesz időd akklimatizálódni. Erőt ad neked, hogy nem vagy egyedül: a kollégáid, sőt a főnököd is hasonló cipőben járnak. Keddtől a csapatszellem és a szolidaritás lelkesítően hat rád. Kiderül, hogy milyen remek emberekkel vagy körbevéve. Kérhetsz segítséget és/vagy te segíthetsz. A hét második felében eluralkodik rajtad a fáradtság, és úgy várod a hétvégét, mint valami ünnepet. Jogosan. Hiszen visszanyered az optimizmusodat.

Télapós bögréből ivó lány

Frissítő kortyok (Fotó: Pixabay)

BIKA – heti horoszkóp

Nem fogod megerőltetőnek érezni azt, hogy hétfőn munkába kell állnod. Sőt motivál, hogy újból hasznosnak érezheted magad. Kedden legyél óvatos, és ne erőltess semmit! Az aktuális konstellációk szerint próbára lesz téve a rugalmasságod. Garantált, hogy valami nem az elképzeléseid szerint alakul. Akár több dolog is. Ezen kár felhúznod magad. Csütörtöktől nem szabad engedned, hogy egy barátod vagy kollégád eltérítsen az eredeti terveidtől. Akkor se, ha ő jót akar! Hétvégére válassz aktív kikapcsolódást!

IKREK – heti horoszkóp

Azzal indul az újév első hete, hogy a pénzedet számolgatod. Szeretnél tisztán látni és tervezni, de nem nagyon fog sikerülni. Jobb lenne, ha nem stresszelnél. Keddtől elmennek a sötét felhők a fejed fölül, és sokkal bizakodóbb leszel a pénzzel kapcsolatosan. Szerencsére nem csak a pénzzel kapcsolatosan. A hét második felében okosan tennéd, ha nem álmodoznál, hanem odafigyelnél arra, amit csinálsz. Máskülönben bajba keveredhetsz. Jó, hogy a hétvégéd derűsnek, mozgalmasnak és inspirálónak ígérkezik…

RÁK – heti horoszkóp

Nem lehet megjósolni, hogy hogyan fogod viselni, hogy több emberhez kell alkalmazkodnod hétfőn. Te alapvetően türelmes és toleráns vagy. Azonban te is lehetsz gyenge. Ilyenkor csak arra vágysz, hogy ne kelljen jó pofát vágni senkihez és semmihez. Csütörtöktől találsz újra magadra. Addig törekedj arra, hogy ne bánts meg senkit! Ez sikerülni fog, ha nem másokat okolsz a saját problémáidért. Hétvégén tele leszel tervekkel. Holott nem az a cél, hogy túlterheld magad. Lassíts, és csak azt vállald be, ami jólesik!

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Szeretnél a többiekhez hasonlóan lelkesen mesélni a mögötted álló ünnepekről, de nem megy. Még meg kell emésztened a sok finomságot és a sok élményt. Tiszteletben kell tartanod a saját ritmusodat. Ennek tudatában lassan vedd fel a munka fonalát! Ezen a héten ne várj magadtól túl nagy teljesítményt! Naponta többször szellőztess, és igyál sok folyadékot! De ne cukros üdítőt, hanem vizet vagy gyógyteát! Hétvégén szinte varázsütésre visszakapod azt a fordulatszámot, ami neked ismerősen komfortos.

SZŰZ – heti horoszkóp

Nem kell dicsekedned azzal, hogy te jó passzban vágsz bele az újév első hetébe. Készen állsz arra, hogy megmutasd, milyen profi vagy. A hét közepén ne szállj vitába szemellenzős emberekkel! Vedd észre, hogy felesleges szélmalomharc lenne! A hétvége előtt erősödik benned a vágy, hogy valaki megöleljen, és szerelmes szavakat súgjon a füledbe. Ne várj! Tedd meg te, és visszakapod! Ettől a hétvégéd felpezsdülhet. Remek konstellációk szerint itt az ideje randevúzni. Akár egy újjal, akár a régivel…

MÉRLEG – heti horoszkóp

Az egész hetet ki kellene venned szabadságnak. Semmi kedved, erőd és motivációd nincs. Nem akarod bebizonyítani, hogy jó vagy abban, amit csinálsz. A versenyszellem nyoma sincs benned. Pedig ezt várja el a környezeted. És nyaggatnak, kritizálnak, cikiznek, hogy milyen puhány vagy. Semmiképp se húzd fel magad ezen! Ne feledd, hogy nem nekik kell megfelelned! Hétvégére túljutsz az egészen, és ismét képes leszel a saját tempódban, a saját terveidet megfogalmazni, pontosítani, és követni a célig…

SKORPIÓ – heti horoszkóp

A hét egyetlen kritikus napja a kedd lesz. Ekkor vértezd fel magad ostoba, merev, hajmeresztő nézetek ellen! Biztos lehetsz benne, hogy több olyan emberbe és/vagy helyzetbe fogsz beleütközni, aki/ami meggyőzhetetlen lesz. Miattuk felesleges bosszankodnod. Szerencsére csütörtöktől kifejezetten kedves fényszögek szabályosan megsimogatnak téged. Kaphatsz egy megható gesztust olyan embertől, akitől cseppet sem számítottál ilyesmire. Hétvégén óvatosan mozogj! Nem lenne jó, ha le-, megsérülnél.

NYILAS – heti horoszkóp

Szeretnél minél előbb túl lenni ezen a héten. Unatkozol. Nem találsz érdemleges kihívást. Senki és semmi nem dob fel. Jó lenne, ha nem az evésbe menekülnél. Az ünnepek alatt felszedett kilóktól sosem fogsz megszabadulni, ha továbbra is tolod magadba a finom falatokat. Persze az étvágyad ilyenkor a legerősebb. Okosan kicselezheted a farkaséhséget: igyál sok vizet, egyél mindenhez zöldsalátát, és cukormentes fehérjeturmixszal csapd be magadat! A Kos Holdnak köszönhetően hétvégére ismét topon leszel…

BAK – heti horoszkóp

A vasárnapi újhold még mindig újítási lázban tart téged. Okosan tennéd, ha folytatnád azt a listát, amin elkezdted összeírni, hogy 2022-ben min kell változtatnod. A hétfői nap tökéletes a lista bővítésére. Keddtől le kell küzdened először a saját, majd mások merevségéből fakadó beszűkülést. Nem hálás feladat ez. De te pont a fegyelmezettséged és tudatosságod miatt alkalmas vagy erre. A hétvége előtt ragadj meg minden alkalmat arra, hogy egyeztess! Hétvégén pedig legyél te a békítő, mediátor családon belül!

Havas szív

Havas szív (Fotó: Pixabay)

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Amennyiben vita nélkül átvészeled a keddi napot, minden simán fog menni egész héten. A keddi nap azért látszik rázósnak, mert te és a másik fél is hajlamos lesz ragaszkodni a saját elképzeléseihez. Ha nem közelednek a nézőpontok, akkor egyiknek, vagy mindkettőnek elfogy a türelme, és garantált az összetűzés. A hét második felében érdemes lenne a megérzéseidre hallgatnod. Az intuíciód a legjobb verziót fogja „megsúgni” neked. Azután egy nagyobb sétát vagy kirándulást ütemezhetnél be hétvégére…

HALAK – heti horoszkóp

A csütörtök és péntek lesznek a te napjaid. Előtte és utána sem lesz okod panaszra. De ez a két nap csodás érzéseket, élményeket és megérzéseket hoz neked. Mindig, de most különösen fontos, hogy figyelj az intuíciódra. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy el kellene veszítened a kapcsolatodat a valósággal. Sőt: elengedhetetlen, hogy a józanság szűrőjén engedd át a megérzéseidet. Hétvégén meg kell fontolnod, hogy mire adsz ki pénzt! Nem azért kell spórolnod, mert nincs, hanem azért, hogy maradjon.

Ezt olvastad már?

Nagy egészséghoroszkóp 2022

Ez is érdekelhet Orvosok egészség 2022 Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top