nlc.hu
Horoszkóp

Havi horoszkóp 2022. február

Havi horoszkóp 2022. februárra

A Merkúr és a Plútó együttállásából arra következtethetünk, hogy óriási erővel rendelkezhetnek a szavaink. Amit kimondunk, az meg is valósul, ezért a havi horoszkóp tanácsa szerint figyeljünk a kommunikációnkra.

Olvasd el, mit várható a közeljövőben a havi horoszkóp szerint!

Hello február felirat

Itt a február (fotó: Unsplash)

Kos – februári horoszkóp

Olyan változások következhetnek be, amelyek miatt örömödben fülig érhet a szád. Talán olyan esemény is történhet, amely miatt úgy érezheted, van igazság a földön. Ha vannak régóta dédelgetett terveid, akkor ezeket most kellene előadni, mert még az is megvalósulhat, amelyre talán gondolni sem mertél eddig. Lényeges, hogy a szabályokat betartsd, mert bírságveszélyes ez az időszak. Egészséged megőrzésére ne sajnáld a pénzt.

Bika – februári horoszkóp

Nem lesz okod panaszra, mert az élet több területén alakulhatnak a kedved szerint a dolgok. Annak ellenére, hogy nem szereted a változásokat, most talán te lehetsz az, aki arra vágyakozol, hogy bizonyos dolgok ne menjenek a régi kerékvágásban. És a kívánságodat a teremtő most valóra válthatja. Sőt, olyan esemény is történhet, amely miatt más színben láthatod a jövődet, és úszhatsz a boldogságban. Egy kapcsolatnak nagy hasznát veheted.

Ikrek – februári horoszkóp

Még az is lehet, hogy olyan dologba bonyolódhatsz, amelyet titokban kell tartani. Ha már egy ilyenben benne vagy, akkor élvezheted a kialakult helyzetet. Az egzisztenciádban is olyan változások következhetnek be, amelyek miatt szerencsésnek érezheted magad. Olyan dolog juthat a tudomásodra, hogy talán még a szavad is elakadhat, és elgondolkodhatsz azon, hogy minek van értelme, és minek nincs. Kedvez az idő pénzzel kapcsolatos ügy bonyolításának.

Rák – februári horoszkóp

Olyan események történhetnek, amelyek miatt jól érezheted magad a bőrödben. Annyira jól tudod képviselni a saját érdekeidet, hogy talán homokot is el tudnál adni a sivatagban. A környezetedben is több az olyan személy, akikkel könnyedén meg tudod értetni magadat. A párkapcsolatokban sok dolog van, ami a kedvedre lehet. A megérzéseid soha nem voltak talán annyira pontosak, mint most. Hallgass arra, amit az ösztönöd súg, és élvezheted a helyzeteket.

Hattyú a vízen

Tájkép hattyúval (Fotó: Unsplash)

Oroszlán – februári horoszkóp

Szinte semmi sem esik most a nehezedre. Olyan dolgokban is jó eredményt érhetsz el, amelyben eddig kudarcot vallottál, vagy amelybe nem mertél bocsátkozni. A sors olyan lehetőséget sodorhat az utadba, amelyek miatt örömödben a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. Egészségedre, testi épségedre jobban ügyelj, és ne sajnáld a pénzt kiadni az életnek erre a területére. Most kellene bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatban ügyet intézni.

Szűz – februári horoszkóp

Még az is lehet, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Ha ez már megtörtént, akkor továbbra is a szemeden maradhat a romantika rózsaszínű szemüvege. Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel jól kijöhetsz, talán a féltés mellett büszkeséget is érezhetsz. Rendkívüli kreativitás lehet most rád a jellemző, az ötleteid egy részét meg is tudod valósítani. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van, ha tanulmányokat folytatsz, sikeres lehetsz.

Mérleg – februári horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben a társaddal olyan esemény történhet, amely nagyon jó hatással lehet kettőtök viszonyára. Megeshet, hogy többször juthat eszedbe a múlt, amely miatt még az is lehet, hogy elérzékenyülhetsz. De az is, hogy tanulhatsz a múltban történtekből, és ezért nem követsz el hibákat. A munkában szerencsés változásra van kilátás, kollégával remekül meg tudod értetni magad. Váratlan esemény miatt csodálkozás hatására leeshet az állad.

Skorpió – februári horoszkóp

Kedvez az idő megbeszéléseknek, szerződések kötésének, többet lehetsz úton, és olyan sikereket érhetsz el, amelyekre vágyakoztál. A házasságokban, régi együttélésekben a társadnak az életében olyan változások következhetnek be, amelyek jó hatással lehetnek a közös életetekre. Megeshet, hogy most hozhat össze a sors egy olyan személlyel, akivel annyira egy húron pendülhettek, hogy talán egymás mondatait is be tudjátok fejezni. Pénzügyeid jól alakulhatnak.

Nyilas – februári horoszkóp

Megtapasztalhatod, hogy nem igaz a mondás, miszerint a pénz nem boldogít. Ugyan nem fogsz térdig gázolni a húszezresekben, de a remek bevételek hatására a kedélyállapotod pompásnak mondható. A sikeres anyagi helyzetnek köszönhetően élvezheted a függetlenséget, hogy általában azt és úgy tehetsz, amit és ahogyan akarsz. Rokonokkal jól kijöhetsz, és ha egészségi gondod van, a gyógyulás útjára léphetsz. Ha beavatkozásra kerülne sor, ne izgulj, jó kezekben leszel.

Hóvirágok

Hóvirágok (Fotó: Pixabay)

Bak – februári horoszkóp

A szerelem édes angyalkája telepedhet a válladra. Ha már szerelmes vagy, akkor most továbbra is úszhatsz a mámorban. Mivel az élet több területén érhetsz el sikereket, ezért boldognak és kiegyensúlyozottnak érezheted magad. Valakinek vagy valaminek a hatására elgondolkodhatsz azon, hogyan és miként kellene változtatni az életeden. Valakivel olyan jól kijöhetsz, hogy talán egymás gondolatát is ki tudjátok találni. Pénzedre, értéktárgyaidra jobban vigyázz!

Vízöntő – februári horoszkóp

Olyan helyzet jöhet létre, amikor nem lesz könnyű becsületesnek és tisztességesnek lenni. Különösen, hogy a sors olyan lehetőséget kínálhat, amelyről most úgy látszik, hogy később ez miatt nem kell tartani a hátad. Vagy nem fogsz lebukni. Ám a látszat most csal, ezért ne térj le a becsületes útról. Élvezheted a gondolat teremtő erejét is, mert amire vágysz, azt a sors most megvalósíthatja. Kedvez az idő ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügyeknek.

Halak – februári horoszkóp

Még az is lehet, hogy olyan esemény történhet, amelyet el sem mersz hinni, hogy mindez a sok jó veled esik meg. A kapcsolataidnak talán soha nem vetted olyan nagy hasznát, mint ebben a hónapban. Pénz is úgy vonzódhat hozzád, mint mágnes a vashoz. Olyan dolgot is végezhetsz, amelyhez nagy kedvet érzel, és amelyben sikert sikerre halmozhatsz. Megeshet, hogy akivel eddig nem tudtál kijönni, azzal most eláshatjátok a csatabárdot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top