nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2022. február 5-6.

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2022. február 5-6. – Örüljetek egymás sikereinek

Sajnos február első hétvégéjén a bolygók „rivalizálnak egymással” az égen. Ha jót akartok magatoknak, akkor ti semmiképp se utánozzátok őket a szerelmi horoszkóp szerint. A legegyszerűbb, ha irigykedés helyett örültök egymás sikereinek. Most ilyen téren „vizsgáztok”…

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Minden okod meglenne a vitára ezen a hétvégén. Bármit csinál a párod, te támadásnak veszed. Próbáld meg emlékeztetni magadat arra, hogy ő nem az ellenséged, és nem akar, nem akarhat rosszat neked! Mondd is ki hangosan!

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Fáradékony és nyűgös leszel február első hétvégéjén. Ráfoghatod a hidegre, a télre, a sötétre. De valójában hiányzik egy kis kaland, izgalom, bizsergés a kapcsolatotokból. Közösen kellene kitalálnotok, hogy hogyan dobjátok fel a hangulatotokat…

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Igencsak költséges lenne, ha mindent megvennél, amire vágysz. A kedvesed tisztában van azzal, hogy alig várod, ő rábólintson. De nem teszi, mert ő józanabb nálad. Hallgass rá, és közben ne duzzogj! Ő veled van, nem ellened.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szerelmedet problémák nyomasztják. Nem könnyű őt felvidítani. Hiába dobod be a szokásos „trükkjeidet”. Most okosabb lenne, ha egyszer szólnál neki, hogy szívesen segítesz, ha megmondja, hogyan. És utána békén kell hagynod.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Csók (fotó: Pixabay)

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

A kritikus konstellációk ellenére te jól érzed magad a bőrödben. Pont ezért nem érted, hogy a másiknak mi a baja. Ez a fajta érzéketlenség a párodat ingerelheti. Ne csodálkozz! Inkább maradj derűs, és bízz benne, hogy átragad rá a jókedved!

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Attól, hogy te nem rivalizálsz a kedveseddel, ő még megteheti. Ne vonj le végzetes következtetéseket! Inkább csillapítsd le őt! Nyugtasd meg, hogy tőled nem kell tartania. Persze idő kell ahhoz, hogy feloldódjanak az averziói…

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem ez lesz a kedvenc hétvégéd. A szerelmed tele van gondokkal, és nem akar téged terhelni azzal, amit meg kell oldania. Igazad van, ha nem hagyod, hogy egyedül küszködjön. Ragaszkodj ahhoz, hogy segítesz neki! Fordítva is így működne.

Szerelmespár ölelés

Együtt boldogan (fotó: Pixabay)

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem válhat unalmassá az egészség megőrzésének témája. Egyedül érezheted magad ezzel a nézeteddel. A párod nem akar több vitamint beszedni, és hallani sem akar egyéb alternatív módszerekről. Tartsd tiszteletben, és kicsit hagyd békén!

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

A pénz nem állhat kettőtök közé. Ezt te is jól tudod. Mégis előfordulhat, hogy a gondjaid megterhelik a kapcsolatotokat. Beszélj őszintén, de ne erről szóljon az egész hétvégétek! Keressetek valami izgalmas programot, és kapcsolódjatok ki együtt!

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

A családod megint megtesz mindent, hogy ne legyen időtök kettesben lenni. Ez idegesíthet téged. Ügyesen és gyorsan tedd meg azt, amit kérnek! Utána csak egymással törődjetek! A hétvége pont erről szól, ill. erről kellene szólnia…

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

 

Szíved szerint elbújnál a világ elől. Nem vágysz senkire és semmire. De ez alól a szerelmed kivételt képez. Ő társad lehet az „elbújásban”. Izgató kettesben „bujkálni”. Próbáljátok ki, és élvezzétek! A módját nektek kell kitalálni…

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

A rivalizálás nem a te stílusod. Nem is érted, ha valaki versengeni akar veled. Különösen abban az esetben, ha ez pont a kedvesed. Ledöbbenhetsz, mert nem érted, hogy ez mire jó. Adj hangot az értetlenségednek, és ezzel véget vethetsz az egésznek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top