nlc.hu
Horoszkóp

Dühös csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek gyakran kapnak dührohamot – jobb, ha vigyázol velük!

Vannak, akiknek a hátán fát lehetne vágni, olyan türelmesek, amíg másokat nagyon könnyű felbosszantani. Csillagjegyek, akik, ha egyszer dühbe gurulnak, jobb, ha mindenki menekül, amerre lát!

A személyiségünket sok minden befolyásolja, többek között az is, hogy milyen csillagzat alatt születtünk. A csillagjegyünk arra is hatással van, hogy miként kezeljük a stresszes helyzeteket, és hogy milyen a vérmérsékletünk. A következő csillagjegyek egészen biztos, hogy nem álltak sorba, amikor a türelmet és a nagy levegőt osztogatták.

Dühös nő

Nem kell sok ahhoz, hogy dühbe guruljanak
(Fotó: Getty Images)

Kos

A Kos alapból nem az a csillagjegy, aki arról lenne híres, hogy szelíd és nyugodt, sőt, kifejezetten tüzes és impulzív. Képtelen elrejteni az érzéseit, legyen az jó, vagy éppen rossz – pont így van az indulataival és a dühével is. Vagyis, ha egy Kos mérges rád, vagy egyszerűen idegesíted valamiért, azt egészen biztosan tudni fogod, és a környezeted is.

Bika

A Bikáról tudott, hogy rendkívül makacs és forrófejű. Könnyen fel lehet idegesíteni, és olyankor egy vulkánhoz hasonlít: iszonyatos erővel tör fel belőle a düh, aminek hangot is ad, néha agresszív is lehet. De az is igaz, hogy amilyen gyorsan jöttek, olyan gyorsan el is szállnak a Bika indulatai. Nem róla mintázták meg a nyugalom szobrát, ez egészen biztos.

Szűz

A perfekcionista Szűz magas elvárásokat támaszt saját magával és az emberekkel szemben is. Nála alap, hogy mindig mindenből a lehető legtöbbet, legjobbat hozza ki. De ha valamiért nem sikerül a terve, a Szűz felháborodik, és hajlamos egyik pillanatról a másikra elveszíteni az uralmát: ilyenkor nem ura sem a szavainak, sem a tetteinek.

Skorpió

A Skorpió heves vérmérsékletű és nagyon öntörvényű. Ha valaha az életben találkoztál már Skorpió csillagjegyű emberrel, és összetűzésbe keveredtél vele, egészen biztos, hogy egy életre megjegyezted azt, mennyire fájdalmasat képes csípni. A Skorpió pontosan tudja, hogy mit és hogyan akar, de ha nem sikerül a terve, akkor jön a fekete leves. Nem gurul dühbe hamar, de ha egyszer besokall, akkor ott kő kövön nem marad.

via

Ismerd meg még jobban a csillagjegyeket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top