nlc.hu
Horoszkóp

Március havi horoszkóp

Havi horoszkóp 2022. márciusra – Hallgass a megérzéseidre!

A Nap és a Neptunusz együttállásából arra következtethetünk, hogy a megérzéseink talán sohasem voltak annyira erősek, mint ebben a hónapban. Aki hallgat az ösztöneire, az elkerülheti a nagyobb nehézségeket is a havi horoszkóp szerint.

Olvasd el, mit várható a közeljövőben a havi horoszkóp szerint!

Kos – márciusi horoszkóp

Minden idegszáladdal a pénzre kellene koncentrálni, mert a sors az életnek ezen a területén hozhat változásokat. Megeshet, hogy olyan összeg is ütheti a markodat, amelyre nem számítottál. Nagyon fontos, hogy az anyagiak legyenek most tabu téma, mert talán még a legjobb barát is irigykedhet, amely miatt csalódás járhatja át minden porcikádat. A házasságokban, régi együttélésekben úgy érezheted, mintha lőporos hordón ülnél, amely bármelyik pillanatban felrobbanhat.

Bika – márciusi horoszkóp

Olyan hír juthat el a fülecskédbe, amely miatt hajlamossá válhatsz a kétségbeesésre. Azonban kiderülhet, hogy mégsem eszik olyan forrón a kását. Ez a helyzet jobb lesz, mint amiben eddig voltál. A kapcsolataidnak talán sohasem vetted még olyan nagy hasznát, mint ebben a hónapban. A szerelem édes angyalkája is a válladra telepedhet. Ha szülő vagy, akkor a csemetéddel most nagyon jól megérthetitek egymást. Pénzügyek terén is minden okod meglehet a jókedvre és az örömre.

Szerelmespár babzsákon, gitárral

Együtt (Fotó: Unsplash)

Ikrek – márciusi horoszkóp

Olyan változás következhet be az életedben, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. Ennek hatására úgy érezheted, Isten a tenyerén hordoz. Ha most szeretnél nagyobb változást végrehajtani, akkor itt a ragyogó alkalom, a sors támogatását is élvezheted. Nagyon fontos, hogy ne pletykálkodj, ne csinálj olyasmit, amivel önmagadat hozhatod nehéz helyzetbe. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, ha tanulmányokat folytatsz, váratlan, idegesítő helyzet jöhet létre.

Rák – márciusi horoszkóp

Megtapasztalhatod, hogy nem kell senkinek rosszat kívánni, mert működik a karma törvénye. Aki korábban esetleg rosszat akart neked, vagy elvette tőled azt, ami a tiéd volt, azt a sors most elszámoltathatja, és ami vele történik, az téged elégedettséggel tölthet el, hiszen átélheted, hogy van igazság a földön. Kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, tanulmányi siker elégedetté tehet. Egészségedre, testi épségedre jobban ügyelj, műtét jól sikerülhet, betegségből felgyógyulhatsz.

Lány

Hallgass a megérzéseidre! (Fotó: Pixabay)

Oroszlán – márciusi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben olyan feszült helyzet jöhet létre, hogy talán még a válás gondolata is felmerülhet. Több lehet a környezetedben az olyan személy, akik miatt a vérnyomásod hirtelen az egekbe szökhet. Belebonyolódhatsz egy olyan helyzetbe, amelyet talán titokban kellene tartani. Különösen igaz ez, ha pénzről van szó. Ha egészségi problémád van, akkor a gyógyulás útjára léphetsz. Ha műtétre kerülne sor, ne aggódj, mert jó időben lehetsz jó kezekben.

Szűz – márciusi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben boldog pillanatokat élhettek át. Ha még nem kötötted össze a kedveseddel az életedet, akkor ennek most jött el az ideje. A környezetedben élőkkel is jól kijöhetsz. Sőt, valakinek a segítségével sikeressé válhatsz. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, ha tanulmányokat folytatsz, ne a szerencsében bízz, hanem tanulj. Olyan váratlan esemény is bekövetkezhet, amely miatt más színben láthatod az életed, de még a jövődet is.

Mérleg – márciusi horoszkóp

A szerelmi kapcsolatokban olyan váratlan helyzet adódhat, amely miatt a viszonyod a szakítás szélére kerülhet. Akivel most hoz össze a sors, azzal leginkább a testiség kapcsolhat össze, ezért a viszony, amilyen gyorsan létrejön, éppen olyan gyorsan meg is szakadhat. A munkában remek eredményt érhetsz el. Talán még olyan személlyel is közös nevezőn lehetsz, akivel korábban kiáshattad a csatabárdot. Ha szülő vagy, gyermekeddel most nehezebben érthetsz szót.

Skorpió – márciusi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben a társad nyakába annyi feladat szakadhat, olyan gondjai lehetnek, amikor szüksége lehet a te támogatásodra. Amikor muszáj átvállalnod néhány dolgot, mert különben nem fogja bírni az iramot, és akár egészségi problémája is kialakulhat. A szerelem édes angyalkája a válladra telepedhet. A régi kapcsolatokban olyan változás következhet be, amely miatt örömödben a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. Ingatlanügylet miatt idegessé válhatsz.

Tőzike virág

Tőzike (Fotó: Pixabay)

Nyilas – márciusi horoszkóp

Kommunikációs problémák alakulhatnak ki, ezért lényeges, hogy világosan és egyértelműen fejezd ki magad. Így elkerülheted a nehézséget, a kudarcot. Roppant balesetveszélyes ez a hónap, légy óvatosabb. Egészségi probléma kialakulására van nagyobb esély. Ha ez már megtörtént, akkor olyan mondat hangozhat el ez ügyben, amely miatt egyik döbbenetből a másikba eshetsz. Kedvez az idő ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügyek bonyolításának. Felbukkanhat a múlt, amelyen nem tudsz változtatni.

Bak – márciusi horoszkóp

Figyelmednek a fókuszában most jó lenne, ha a pénz állna, mert ha nem figyelsz, akkor olyasmire adhatsz ki, ami nem éri meg az árát. Az lenne a legjobb, ha most csak arra költenél, ami szükséges. Így elkerülheted a veszteséget. Viszont nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet. Ha kommunikációról van szó, akkor most verhetetlen vagy, mindent elérhetsz, amit tervbe vettél. A szerelmi életed hullámzó lehet. Megeshet, hogy a kedvesed most elfoglalt, kevesebb figyelmet tud rád szentelni.

Vízöntő – márciusi horoszkóp

Olyan események történhetnek, amelyek hatására jól érezheted magad a bőrödben. Talán ehhez a pénz is hozzájárulhat, amelyből most több lehet, mint korábban. Megeshet, hogy a munka, az egyéb elfoglaltságok miatt kevesebb figyelmet tudsz a szeretteidre fordítani. Ingatlanügylet is a fókuszba kerülhet, és az is lehet, hogy ebben neked tetsző megállapodásra kerülhet sor. Pénzügyeid olyan szerencsésen alakulhatnak, hogy környezetedben többen azt hihetik, te vagy Krőzus reinkarnációja.

Pénzgyűjtő malac

Szerencsemalac (Fotó: Unsplash)

Halak – márciusi horoszkóp

Nagy esély van arra, hogy belebonyolódj egy olyan dologba, amit titokban kell tartani. Ha titkos szerelmi kapcsolatban vagy, és nem szeretnéd, hogy ez kiderüljön, akkor nagyon körültekintőnek kell lenned, mert váratlanul jöhet létre egy olyan helyzet, amely leleplezheti a titkodat. Váratlan találkozás dobhat fel, vételt/eladást is most kellene bonyolítani, mert nagyon jól járhatsz. A munkában, megélhetésben a dolgok nagyon is a kedved szerint alakulhatnak. Ha változtatni akarsz, most lépj a tettek mezejére!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top