nlc.hu
Horoszkóp

Velük lesz a legjobb a szex a Halak számára

Ők okozzák a legnagyobb gyönyört a Halaknak

A legromantikusabb, a legérzékenyebb csillagjegy. Mindig mások igényeit helyezi maga elé, de vajon kik adják meg neki azt, amire ő vágyik igazán?

A Halak (február 19. – március 20.) csillagjegyűek álmodozó, vágyakozó tekintete sokakban érzéki vágyakat kelthet. Ő pedig nem utasítja vissza a közeledést ha egyedülálló, hiszen mindenkiben a jót látja meg és csupán a szerelmet keresi.
Nem nehéz szerelembe esnie, ugyanis magába az érzésbe is szerelmes. Ha pedig valaki kellőképp gyengéd, és vevő az ő spontán, fantáziadús szerelmére, az ágyban is mennyekbe mehet vele.

szerelmesek ágyban

Fotó: Unsplash

A szenvedélyes Skorpió

Izgalmas, túlfűtött, vad szexre számíthat a Halak vele. A kapcsolat kezdetén ki sem szállnak majd az ágyból. De a Halak lassú érzékisége, és a dédelgetés iránti igénye egy idő után untatja a Skorpiót. Ha pedig nem tud megnyílni a Halak felé úgy, ahogy az elvárja, ez a kapcsolat a testiségen kívül nem tartogat más kettejüknek.

A gyengéd Rák

A két álmodozó csodás kapcsolatba kezd, nincsenek titkok, tabuk, csak gyengéd szerelmeskedés. A Halak persze időnként egyedüllétre vágyik, ami zavarhatja a Rákot, aki az első pillanattól rátelepszik az érzelmeivel. Köztük nem működik a csak szex és más semmi, a Rák megsértődik, a Halak pedig nagyobb szabadságot akar.

A vadóc Szűz

A Szűz szereti feszegetni a határokat, szívesen kísérletezik a szexben, amire a Halak is kapható. De ha csak a testiség működik kettejük között, akkor a Szűz egy idő után elkezd kitáncolni a kapcsolatból. A Halak túlságosan a föld fölött jár az ő anyagi világához képest, nehezen tűri a nemtörődömségét, megbízhatatlanságát, és tovább lép.

(via HerWay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top