nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2022. március 5–6. – Egy hajóban eveztek

Március első hétvégéje a Nap-Jupiter és a Vénusz-Mars együttállás szerint nagyszerű esélyt szimbolizál arra, hogy végre megértsétek, hogy egy hajóban eveztek. Ezt megünnepelhetnétek pl. azzal, hogy kiszámoljátok, hány napja vagytok együtt.

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Fel leszel dobódva egész hétvégén. Vigyázz, mert ha ezerrel pörögsz, akkor vasárnap estére kimerülsz! Vagyis ne tömd tele ezt a két napot mindenféle programmal! Legyen időtök egy kis lustálkodásra is! A kedvesed mindennél jobban szeretne hozzád bújni…

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Érdemes lenne előre szólnod a párodnak, hogy idegesít, ha folyton azzal nyaggat, hogy mi lesz, illetve mi legyen. Ez szombaton még elviselhető a bolygók szerint, de vasárnapra betelhet a pohár. Jobb, ha a jelent élvezitek és értékelitek.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kifejezetten kedvezően hat rád a vasárnapi Vénusz-Mars együttállás. Úgy érzed, hogy megvan az összhang közöttetek. A kapcsolatotokba vetett hited ereje átsegít titeket minden vitán. Nemcsak ezen a hétvégén, hanem a közeli és távoli jövőben is.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

A kedvesed már unja, hogy mindig bejönnek a megérzéseid. Szombaton a Nap-Jupiter együttállás eszméletlenül felerősíti az intuíciódat. Szerencsére előnyös értelemben. Ezzel párhuzamosan nő a hited és bizalmad, ami neki is jót tesz…

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Az égi folyamatok szerint a szerelmed váratlan ötlettel áll elő, ami frusztrálhat téged. Valószínűleg neked totál más terveid voltak, illetve lettek volna. Ha nem akarsz vitát, akkor időben mondd ki, hogy te mit szeretnél! Utána megtaláljátok a közös nevezőt.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Meglephetnéd a párodat március első hétvégéjén. Számold ki, hogy hány napja, hete, hónapja, éve vagytok együtt. Ha valamelyik egy szép kerek szám, akkor rajzolj egy díszes lapot vagy vegyél pár lufit, és ünnepeljétek meg a kapcsolatotokat!

Pár a hajóorrban

Egy hajóban eveztek (Fotó: Unsplash)

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Rendkívül termékeny időszakot élsz meg. Ha még nem, vagy már nem aktuális a gyermekvállalás, akkor vedd ezt komolyan, és tegyétek meg a szükséges óvintézkedéseket! Szerencsére szellemi értelemben is termékeny vagy…

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ez a hétvége tipikusan arról fog szólni, amiről egy hétvégének szólnia kell: a családról, a gyerekekről, a fészekrakásról, az otthon melegéről. Ennek tudatában látogassátok meg a családotokat, vagy hívjátok át őket enni, inni, játszani, társasozni!

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hiába van már március, a tél még tartja magát. Emiatt kirándulás helyett mehettek síelni, korcsolyázni. Utána jól fog esni egy forró leves vagy forralt bor. Ezt otthon együtt készíthetitek el. Használjatok melegítő fűszereket: pl. gyömbért, fahéjat!

Heti horoszkóp

Átmelegít egy forró gyömbértea (Fotó: Pixabay)

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kifejezetten idegesíthet téged ezen a hétvégén, ha valaki sokat beszél. Igazad van: „Sok beszédnek sok az alja”. Ha a párod beszél sokat, akkor összetűzés alakulhat ki köztetek. Ezt meg tudod előzni, ha időben közbelépsz, és szájon csókolod…

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vasárnap a Vénusz-Mars együttállás a Vízöntőben inspirál téged. Vénusz, a női, Mars, a férfi princípium végre egyesülnek benned. Ettől teljesnek érezheted magad. Ám a kedvesed megijedhet, hogy kizárod őt. Nyugtasd meg, és sokat ölelgesd!

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szombati Nap-Jupiter együttállás a bolygók ajándéka neked születésnapod alkalmából. Akkor is, ha nem pont erre a napra esik. Tarthatnád ezen a hétvégén a szülinapi bulidat. Vagy legalább a pároddal bontsatok pezsgőt, és koccintsatok!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top