nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2022. március 12-15. – Jusson idő mindenre!

A hosszú hétvége nagyszerű, mert lesz időtök a családra, önmagatokra, egymásra, pihenésre, kirándulásra, sportra, koncertre, és még számtalan dologra, amit szeretnétek. Csupán arra ügyeljetek a szerelmi horoszkóp szerint, hogy ne akarjatok több heti programot belezsúfolni négy napba!

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Az első két nap legyen a családotoké! Mindkettőtök szülei nagyon várnak titeket. Lehet, hogy valamiben segítenetek kellene nekik. Szedjétek ki belőlük, ha nem mondják! A másik két nap a játékosságról és az aktivitásról szól. Érdekes rájönni, hogy külön-külön mire asszociáltok ennek a két szónak a hallatán. Írjátok le egy papírra!

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Tuti, hogy utazhatnékod van. Biztos, hogy a párod szívesen veled tart. De csak akkor, ha bevontad a tervezésbe, és nem állítod kész tények elé. Ismerned kéne már annyira, hogy tudd, ő is szeretne részese lenni a döntésnek. Egyébként megsértődik, mert úgy érzi, nem tartod egyenrangú félnek. Ezt mindenképpen előzd meg!

Napi horoszkóp

Szeretlek (fotó: Pixabay)

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hosszú hétvége elején a fáradtság eluralkodik rajtad. Okosabb lenne, ha nem erőltetnél semmit. Nem kell senkinek megfelelned. A kedvesed megértő, mert látja rajtad a kimerültséget. Vasárnap este „hamvaidból támadsz fel”: visszatér az erőd, a lelkesedésed és a humorod. A kedvesed imádja a poénjaidat…

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton és vasárnap hála és szeretet önti el a szívedet. A szerelmed a világ legszerencsésebb embere, mert te szereted őt. Ám tudnod kell, hogy milyen módon mutasd ki neki. Nehogy megijedjen, és azt higgye, hogy rossz fát tettél a tűzre. Hétfőn és kedden aktív programra vágysz. Menjetek kirándulni, sportolni!

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ellentmondásos négy nap elé nézel: az első két nap nem sok kedved lesz nyüzsögni, inkább begubóznál, a második két nap pont ellenkezőleg = ezerrel pörögnél. Szerencse, hogy a párod nem lepődik meg semmin, ezen sem. Ő úgy szeret, ahogy vagy. Képes követni a hangulatváltozásaidat, mert elfogad, és szeret „szőröstül-bőröstül”.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Megeshet, hogy a barátaitok vagy a rokonaitok az utolsó pillanatban találnak ki valami közös programot. Mielőtt csípőből nemet mondanátok, dugjátok össze a fejeteket! Lehet, hogy nem is rossz ötlet, amit javasolnak. Megtehetitek, hogy nem a teljes programhoz csatlakoztok, csak egy részéhez. Hogy hangzik ez?

Nő fekszik az ágyban, ébresztőóra

Jusson idő mindenre! (fotó: Pixabay)

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vizes programot kellene választanotok a hosszú hétvége első felére. Vizes jegyekben járó bolygók szerint kioldódik belőled minden feszültség. Hétfőn és kedden a gyerekek és/vagy a gyerek részed játékosságát kell „kiszolgálnod”. Ha az idő engedi, akkor a szabadban, ha nem, akkor zárt helyen is lehet játszani, sportolni.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Madarat lehet veled fogatni a négy napos ünnep elején: mindent a legjobb megvilágításban látsz. A párod nem ismer rád. De biztosan örül, hogy ismét mosolyogni lát. Ennek örömére olyasmire is rá tud venni, amire eddig konzekvensen nemet mondtál. Hidd el, boldoggá teszed, ha végre rábólintasz!

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem leszel túl fényes kedvedben a hosszú hétvége elején. Pedig annyira vártad ezt. Most mégsem tudsz lelkesedni. A szerelmed kedvéért próbálsz jó képet vágni mindenhez, de ő átlát rajtad. Szólj neki, hogy nem vele van bajod! Nehogy magára vegye! Vasárnap estétől ki leszel cserélve, és újból tudsz lelkesedni.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Na, most kiderül, hogy mennyire mersz bízni a kedvesedben: szombaton és vasárnap szeretne ő dönteni a közös programokat illetően. Kérdés, hogy megengeded-e neki. De miért is ne tennéd? Ha ilyen értelemben is megbízol benne, ki fog ugrani a bőréből örömében. Hétfőtől lehet ismét a tied a kezdeményezés. Így megvan az egyensúly.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Amilyen nagy elánnal vetitek bele magatokat a hosszú hétvégébe, és amilyen sok tervetek volt, olyan nagy összetűzéseket mutatnak a bolygók hétfőn és kedden. Tegyetek meg mindent, hogy senki és semmi ne állhasson közétek! Kár lenne elrontani az ünnep végét holmi zsörtölődéssel vagy duzzogással.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Tökéletes harmóniát fogsz megélni a hosszú hétvége kezdetén. Persze, hogy ilyenkor „esik légy a levesbe”: valaki gyerekes viselkedése felbosszanthat. Amint észreveszed, hogy milyen dedós az egész, könnyebb lesz a dolgod. A folytatás elég mozgalmasnak ígérkezik: több helyre elígérkeztetek. Kérdés, hogy eljuttok-e mindenhova.

Ez is érdekelhet vidám barátnők Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top