nlc.hu
Horoszkóp

Találékony csillagjegyek

Ebből a 4 csillagjegyből válik a legjobb problémamegoldó a párkapcsolatban

Addig, amíg egyesek pánikolnak egy problémás helyzetben, addig másokat doppingol a stressz, és brillíroznak. Ezek a csillagjegyek a legjobb problémamegoldók a párkapcsolatban.

Vannak csillagjegyek, akik krízishelyzetben is képesek nyugodtak maradni, átlátni a helyzetet, stratégiát alkotni, és cselekedni. Ők a problémamegoldás mesterei.

Puzzle darabok összerakása

Minden helyzetben feltalálják magukat
(Fotó: Getty Images)

Mérleg

Bár időnként határozatlannak tűnhetnek, mindenki, aki Mérleggel kezd kapcsolatba, tudnia kell, hogy intellektuális lények. Ők azok, akik bármekkora is a probléma, minden lehetséges szemszögből átlátják a helyzetet, elemzik azt, mielőtt gyakorlati tanácsokat adnának.

Bak

A Bakok szeretik a kalandokat, bátran elébe mennek a helyzeteknek, így rengeteg élettapasztalattal rendelkeznek. Ezért ők kifejezetten alkalmasak arra, hogy szokatlan, mégis nagyon jól működő megoldásokat kínálják egy-egy problémára. A Bakok azok, akik túllátnak a megszokott kereteken, ami kifejezetten hasznos készség egy kapcsolatban, hiszen így gyakorlatilag bármilyen problémát leküzdhettek.

Rák

A közhiedelemmel ellentétben a Rák képes nyugodtan, higgadtan meghallgatni a problémát, majd olyan megoldást javasolni, ami valóban hasznos lehet. Ha vészhelyzet van, a Rák részéről még csak nyoma sincs a drámának vagy az érzelmi kitörésnek, ilyenkor összeszedett, és szívesen segít olyan helyzetben is, ahol más nem látja a kiutat.

Nyilas

Akármilyen kilátástalannak tűnik is a helyzet, a pozitív Nyilasban bízhatsz! Pillanatok alatt rájön a probléma gyökerére, és lépésről lépésre elkészíti a tervet a megoldáshoz. Nem számít, mekkora feladatról van szó, a Nyilas helytáll, és a helyzet feloldására koncentrál.

via

Tudj meg még többet a csillagjegyekről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top