nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2022. április 30-május 1. – Anyák napi hétvége

Ez a hétvége az édesanyák ünnepléséről szól. Mindkettőtöknek fontos a saját anyukája. Így mindketten szeretnétek felköszönteni. Ez egyeztetést, szervezést, együttműködést igényel tőletek. Nagyszerű égi események (Merkúr Ikrekbe lépése, Bika újhold, Vénusz-Jupiter együttállás) segítenek nektek.

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hullámzó lesz a hangulatod ezen a hétvégén. Hol türelmetlenség uralkodik el rajtad, hol lecsillapodsz. Mindkettő normális, ha közben nem ingerled a párodat. Ő szeretne veled együtt menni mindenhova. Kövess el mindent, hogy ez összejöjjön!

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szombat esti újhold és a Bika Hold miatt fantasztikusan jó hangulatban leszel egész hétvégén. Senki és semmi sem tud kibillenteni az egyensúlyodból. A kedvesed sem. Ne feledjétek, hogy vasárnap munkaszüneti nap lesz és zárva lesznek a boltok!

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Az Ikrekbe lépő Merkúr élénkséget és szellemi frissességet hoz neked. Legyél könnyed és vidám, akkor is, ha a szerelmed most nem tud ilyen lenni. Az anyák napja mellett jusson időtök egymásra és mindenféle élvezetekre: kulináris, kulturális és erotikus.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

A sok nagyszerű égi esemény közül neked a Vénusz-Jupiter együttállás hoz szerencsét. Hiszen Vénusz a Kis, Jupiter a Nagy szerencse bolygója. Fortunával beszélhetnél, egyezkedhetnél. Persze csak akkor, ha hiszel benne. És vajon a párod?

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

A bolygók szerint a párodnak konkrét tervei vannak erre a hétvégére. Szeretné, ha mindre rábólintanál. Próbálj meg a kedvében járni! De nyugodtan ragaszkodj ahhoz, hogy a te édesanyádat is fel kell köszönteni anyák napja alkalmából!

Anya és lánya egy padon ülnek

Anya-lánya (fotó: Pixabay)

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Eszméletlen népszerű leszel ezen a hétvégén. Nem csak a szerelmed akar veled lenni, hanem mások is. Szinte elkerülhetetlen a féltékenység. A te józanságod és figyelmességed ez egyetlen esély arra, hogy ebből ne legyen heves vita…

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Utazhatnékod lesz most. Ha teheted, csomagolj! Ha nem, akkor kezdj el tervezgetni! A kedvesedet is vond be! Együtt jó mulatság lesz helyszínt és programokat keresgélni, összeállítani. De ne feledd el édesanyádnak megköszönni, hogy van!

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha vannak gyerekeitek, akkor mutassatok példát tiszteletből és hálából! A gyerekek mindent utánzás útján tanulnak. Nem csak a közlekedést, a cipőfűző bekötést, hanem az édesanyák megünneplését is. Ha nincs gyereketek, akkor ti vagytok ezek a gyerekek…

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Merkúr azt mutatja, hogy a szerelmed most rengeteget fog beszélni. Követhetetlenül cikázik, és mindent egyszerre akar. Olyan, mint egy gömbvillám. Ha jót akarsz, engedd őt, és ne forrázd le olyan kérdésekkel, hogy pl. „Valójában mit csinálsz?”!

Asztali virág csendélet szívvel és szalmakalappal

Szépség és szeretet (fotó: Pixabay)

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szombat esti újhold és a Bika Hold megszépíti az egész hétvégédet. Szeretnél szépítkezni, és a környezetedet is megszépítenéd. Ha nincs konkrét ötleted, kérdezd meg a párodat! Ő bőven ad neked ötletet. Az édesanyádat is megkérdezheted…

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Az édesanyád neked fontos, a másik édesanyja neki. Mindkettőtöknek igaza van. Nehogy ebből rivalizálást vagy „párbajt” csináljatok! Ha nincs időtök, kedvetek együtt menni hozzájuk, akkor menjetek külön, és utána találkoztok. Ez is egy megoldás.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szombat esti Vénusz-Jupiter együttállás a Halakban egyértelműen szerencsét szimbolizál. Ugyanis Vénusz a Kis, Jupiter a Nagy szerencse bolygója. Próbára tehetitek a szerencséteket valamilyen szerencsejátékon, ha játéknak fogjátok fel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top