nlc.hu
Horoszkóp

Illetlen csillagjegyek

4 csillagjegy, akik szörnyen rossz vendégek

Van, aki ismeri a vendégeskedés alapvető szabályait, amíg mások mindenre fittyet hánynak. Egy biztos: a most következő csillagjegyek nem nyerhetnék el a legjobb vendég kupát!

Tény, nem minden vendég könnyíti meg a házigazda dolgát, de ezek a csillagjegyek eleve nehezített pályára helyezik az őket fogadókat.

Két nő ül a földön

Nem ők a legjobb vendégek
(Fotó: Getty Images)

Oroszlán

Kevés dolog lehet bosszantóbb egy váratlanul betoppanó vendégnél. De számíthatsz rá, hogy az Oroszlánok mindig meglepnek a váratlan érkezésével. Az indítékuk rendszerint az, hogy feldobják a hangulatodat, de könnyen eltalálhatják a legalkalmatlanabb pillanatot, és az érkezésükkel megzavarhatják az időbeosztásodat. Sőt, saját maguk bűvkörében élve azt sem feltétlen érzik, mikor illik távozni, így neked kell emlékeztetned őket arra, hogy milyen egyéb elfoglaltságaid vannak rajtuk kívül.

Ikrek

Ha egy Ikrek hosszabb időre szándékozik nálad maradni, akár szívességet kérve tőled, ne számíts arra, hogy cserébe apró figyelmességet fogsz tőle kapni. Ő ezt teljesen sallangosnak és feleslegesnek gondolja, így kihagyja a te életedből is. Ne legyenek illúzióid, de cserébe szórakoztató társaságod lesz, ez biztos.

Nyilas

Egy jó vendég felajánlja, hogy segít a házigazdának az ételkészítésben, különösen, ha nagy társasággal érkezett. Amikor azonban a Nyilas meglátogatja barátait vagy rokonait, valóban kikapcsolódásra vágyik, így nem számíthatsz rá, hogy étellel megrakott edényeket visz be, vagy akár segít az italok felszolgálásában.

Rák

Habár a Rák alapjáraton nem tartozik a legszörnyűbb vendégek közé, van azonban néhány olyan megmozdulása, ami miatt mégis ezen a listán a helye. Mivel rendszerető, jobb, ha a fogadása előtt kitakarítasz, mert ő az, aki rá fog mutatni minden poros felületre. A kritikusságát nehéz néha tolerálni.

via

Tudj meg még többet a csillagjegyekről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top