nlc.hu
Horoszkóp

4 csillagjegy, akik nem tudnak nemet mondani

Csillagjegyek, akik nem bírnak nemet mondani

Nem véletlen, hogy sokan kihasználják a kedvességüket.

Ezek a csillagjegyek nem tudnak nemet mondani. Pedig néha igencsak szükségük lenne rá, hiszen előfordul, hogy még a saját jólétüknél is előbbre helyezik mások kívánságait. Ez a 4 csillagjegy különösen hajlamos erre:

Csillagjegyek, akik nem bírnak nemet mondani

Fotó: Getty Images/Johner Images

1. Rák

A Rák a zodiákus legkedvesebb, legodaadóbb csillagjegye, törődő és nagyon figyelmes típus. Viszont éppen ezt a jóhiszeműségét használják ki sokan, és nem feltétlenül viszonozzák a kedvességét, amikor neki lenne szüksége a segítségre. Mindenképpen érdemes figyelned rá, hogy csak azoknak add oda magadat, a szívedet, a törődésedet, akik tényleg megérdemlik.

2. Szűz

A Szűz nagyra értékeli a barátságokat, ezért kifejezetten nehezére esik, hogy a barátainak nemet mondjon. Attól fél ugyanis, ha egyszer is visszautasítaná a kérésüket, csalódnának benne a többiek. Ezért hajlandó olyan filmet is megnézni, ami valójában csöppet sem érdekli, vagy olyan véleményeket is elfogadni, amelyekkel nem ért egyet. Hidd el, a barátaid nem fognak kevésbé kedvelni, ha nem mindig osztod a véleményüket.

3. Mérleg

A Mérleg számára nagyon fontos, hogy mások jó véleménnyel legyenek róla, ezért mindent megtesz, hogy elnyerje a többiek tetszését, elismerését. Nem akar a középpontban tündökölni, inkább hátralép, és a ragyogást, a reflektorfényt megadja másoknak. Mindenre és mindenkinek igent mond, kérjenek tőle valójában bármit. Ilyenkor megtörténhet, hogy saját érzését, a személyiségét annyira háttérbe szorítja, hogy már a világ felé mutatott külcsín sem tűnik valódinak. Ne add fel és ne veszítsd el önmagad mások kedvéért! Hidd el, semmi és senki nem érhet ennyit.

4. Halak

A Halak az együttérzés, a kedvesség mintaképe, csodálatos barát, aki határtalan energiájával mindenki napját bearanyozza. Te vagy az, aki szülinapi tortát süt a munkatársainak, és kávét hoz mindenkinek a megbeszélésre. Sajnos nem mindenki olyan melegszívű, mint te, és lehet, éppen emiatt nem is becsülnek meg annyira, mint ahogy megérdemelnéd. Ne rendeld magadat a többiek alá, sokkal értékesebb és fontosabb ember vagy.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top