nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2022. június 18-19. – A víz kimossa a feszültséget

A kánikula aktuálissá teszi a strandolást és mindenféle nyári csobbanást. Mindenképpen menjetek víz közelébe! Az égi folyamatok is ezt javasolják. A víz kimossa, kioldja mindkettőtökből az egész héten felgyülemlett feszültséget, amit így nem egymáson fogtok levezetni.

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

A víz mindkettőtökből kihozza a kacagó, játékos, bolondos gyereket. Szóval egy vizes közös program a legnagyszerűbb ötlet a hétvégére. Csobbanjatok egyet! És elfejthetitek azt a sok problémát és nehézséget, ami kezd rossz hatással lenni a kapcsolatotokra…

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Sajnos lesznek az égen fejfájást jelző fényszögek. Folyamatosan azon agyalsz, hogyan tovább. A kedvesed azt hiheti, hogy kiszerettél belőle. Pedig csak arról van szó, hogy meg akarsz felelni a saját és az ő elvárásainak. Oszd meg vele a gondolataidat!

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kirobbanóan jó formában leszel ezen a hétvégén. Annyi energiád lesz, ami egy egész városnak elegendő lenne. Adj ebből a párodnak is! És ne engedd, hogy panaszkodjon! Emeld fel magadhoz! Öleld és csókold! Majd vidd el egy romantikus helyre!

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

A pénz nem lehet akadálya annak, hogy jól érezzétek magatokat ezen a ragyogó hétvégén. Neked muszáj víz mellé menned, mert ott tudsz tökéletesen ellazulni, és feltöltődni. Keress olyan strandot és/vagy vízpartot, ahol ingyen fürödhettek!

Szerelmespár vízesés előtt

Pillanat (fotó: Unsplash)

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szerelmed tele van gondokkal. Ezek csendben emésztik belülről. Lehet, hogy nem akar téged terhelni. Pedig jobb lenne, ha kimondaná. Bátorítsd! Hiszen kivel beszélné meg, ha nem veled? Ezt jelenti: „Jóban, rosszban…” Súgd a fülébe!

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

A vasárnap sokkal jobb lesz, mint a szombat. Szóval ne keseredj el, ha szombaton feszültség és/vagy nézeteltérés üti fel a fejét nálatok! Persze ez nem jelenti azt, hogy muszáj összevesznetek szombaton. Sőt. Ügyelnetek kell a törékeny békére…

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

A gyerekek nem szoktak aggódni a pénz miatt. Legyél ilyen gondtalan gyerek! Nem fognak megoldódni a problémák, ha idegeskedsz. A párod is ezt a nézetet képviseli. Hallgass rá! És keressetek olyan ingyenes programot, ami „gyerekes”!

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Itt a nyár. Kitört a vakáció. Miért ülnétek otthon? Válasszatok vizes programot! A víz mindkettőtökből kihozza a felszabadult, gondtalan, kacagó gyereket. Ismeritek a másik bolondos részét? Itt az ideje, hogy rácsodálkozzatok erre is…

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szerencsés az, aki már nyaral. Ha ti közéjük tartoztok, akkor örüljetek! Ha nem, akkor csináljatok otthon nyaralót! Terítsetek le plédet! Nehéz főtt ételek helyett egyetek könnyű szendvicseket! És igyatok jeges teát szívószállal napernyő alatt!

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Minden hétvége értékes esély arra, hogy közös élményeket szerezzetek, ami közelebb hoz titeket egymáshoz, és erősíti a szövetségeteket. A nyár tartogatja a legtöbb olyan programot, ami vidám és könnyed: vízibiciklizés, fagyizás, strandolás, stb.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szombatot meg kéne úsznotok vita nélkül. A bolygók feszültséget és paprikás hangulatot mutatnak. De ti legyetek éberek, és cselezzétek ki a nehéz konstellációkat! Vasárnap minden könnyebb lesz. Az egyetértés és a harmónia is…

Szerelmespár sátortető alatt

Kell egy kis romantika… (fotó: Unsplash)

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Egyértelműen a vasárnap lesz a te napod. Akkor is, ha ekkor egyik rokonod beszól neked. A párod szeretne megvédeni. Engedd! De csak akkor, ha ebből nem lesz nagy családi csetepaté! Jobb, ha egymásra koncentráltok és összetartotok…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top