nlc.hu
Horoszkóp

Rúnák üzenete a Kosoknak

Ezt üzenik a rúnák nyárra a Kos csillagjegyűeknek

Izgalmakat, új fejezetet, és még valami mást is is üzennek a rúnák a Kosoknak.

A rúnák írásjeleit a II. század elejétől a középkor végéig használtak Észak-Európában. Igazán titokzatosnak tartották, mert csak kevesen tudták megfejteni a különleges alakzatok jelentését. A Kos csillagjegy rúnája, mely az előttük álló hetek eseményeibe enged betekintést, az Ingwaz rúna, ami a skandináv mitológia szerint az elengedés, a befejezés, az új kezdet rúnája. A hozzá tartozó szerencseszám a 22, színe pedig a sárga.

Rúnák üzenete nyárra

(Fotó: Getty Images/Olena Ruban)

A rúna üzenete a Kos csillagjegynek

Az Ingwaz rúna visszafogottságra inti a Kos csillagjegyet, azt üzeni, most mindennél kifizetődőbb a megfontoltság, még akkor is, ha ez egy Kos számára kínzással ér fel. Semmi értelme a mérgelődésnek, a dühöngésnek és a lobbanékonyságnak, mert az égiek most mindent szépen elrendeznek. Annak is jó vége lesz, ami első ránézésre bosszantónak tűnik.

Jó hír a Kos csillagjegynek az is, hogy végre megkapja azt a figyelmet a környezetében élőktől, amiről az utóbbi időben csak álmodozott. Rúnája szerint a Kos végre szélnek eresztheti a múlt csalódásait, mert végre beérik a befektetett munka gyümölcse és a korábban szerzett lelki sebek is begyógyulnak. A kedvező változások a legtöbb Kos életébe július 15-e után toppannak be!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top