nlc.hu
Horoszkóp

Borzasztóan fafejű csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek azok, akik leginkább kötik az ebet a karóhoz

A csillagjegyek egészen eltérő habitussal, tulajdonságokkal rendelkeznek. Néhányan könnyen kötnek kapcsolatokat, alkalmazkodóak, barátságosak, mások borzasztóan ragaszkodnak az elveikhez, és nem könnyű velük kijönni.

Vízöntő

A Vízöntőről nagyon nehéz kifürkészni, vajon mit gondol, és mit érez valójában. Mélyen elrejti az érzéseit, és mindig a legjobb oldalát próbálja kidomborítani. Mivel ő a legokosabb csillagjegy, ezért gyorsan felismeri azokat, akik anélkül ítélkeznek fölötte, hogy jobban megismerték volna. Kétségtelen, ez esetben már nem a szebbik arcát mutatja, bántóan nyers és durva tud lenni. Innen nincs visszaút, lehetetlen meggyőzni, hogy nem úgy gondoltad, ahogy. Ha egyszer is megbántottad a hiúságában, nem ad újabb lehetőséget a barátságra.

Fafejű csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Westend61

Bika

A Bikát soha ne ítéld meg elsőre. Egészen más, mint amit magáról mutat. Valójában nem is hinnéd, mennyi harci szellem rejtőzik benne. Kifelé hűvös és nyugodt, belül viszont forronghat. Nem mindig könnyű kijönni vele. Az is igaz rá, alapvetően nagyon kedves és szeretetre méltó csillagjegy, de ha fölpiszkálod, akkorát robban, hogy magad sem hiszel a szemednek. Mereven ragaszkodik az elveihez, sokszor egyáltalán nem könnyű jobb belátásra bírni. Sőt, ha megpróbálod, csak még inkább köti az ebet a karóhoz.

Bak

Amikor a Bak egyedül akar lenni, akkor egyedül akar lenni. Nincs vita, nincs kompromisszum. El kell fogadnod, ez van, jobb most őt békén hagyni. Felbosszantani meg pláne nem érdemes. Igazi egyéniség, megbízható és kiszámítható, de a szokásainak él, az elveihez pedig kőkeményen ragaszkodik. Már-már antiszociálisnak mondható, pedig inkább csak zárkózottabb az átlagosnál. Horoszkópja szerint védi magát a sérülésektől, ezért szinte pajzsot visel maga körül, nem könnyű a lelkéhez hozzáférkőzni. Ha sikerül, nyert ügyed van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top