nlc.hu
Horoszkóp

Horoszkóp hétvégére

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2022. július 23-24. – Fogjátok be a jó szeleket!

Bontsatok vitorlát, fogjátok be a jó szeleket, és induljatok kalandtúrára! Ez a hétvége számtalan élményt tartogat nektek, ha szeretnétek emlékezetessé tenni ezt a nagyszerű júliusi hétvégét…

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Senki nem képes téged otthon tartani. A kedvesed sem. Muszáj kimozdulnod, és élményeket gyűjtened. Mindegy, hogy strandra mész, vagy biciklizni, vagy kertmoziba vagy tollasozni. Akkor is menj, ha a kedvesed nem akar veled tartani!

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ragyogó lesz ezen a hétvégén az ég és a kedved is. A szerelmed imádja a tekintetedet, amikor ennyire csillog a szemed. Ilyenkor bármire ráveheted. Például olyan őrült ötletre is, mint egy váratlan vitorlázás vagy bortúra…

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ez a te hétvégéd lesz. Különösen akkor, ha kulturális programot is beiktattok. Mikor voltatok utoljára kertmoziban, kiállításon vagy szabadtéri színházban? Emellett elengedhetetlen, hogy egymással is törődjetek! Beszélgessetek, ölelkezzetek sokat!

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

A bolygók szerint most szívesen elkerülnéd a zajos tömeget. Időben szólj a párodnak! És dobj be olyan ötleteket, amit otthon kettesben, akár ruha nélkül kell/lehet csinálni! Lehet ez pl. egy olajos masszázs, vagy nudista napozás, vagy meztelen zuhanyozás a kertben.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Egy szuper fényszög garantálja, hogy kirobbanóan jó formában legyél. Annyi energiád lesz, ami egy kisebb városnak is elegendő lenne. Menjetek pl. sportolni. Csak vigyázzatok a kánikulában a folyadékpótlásra és az UV elleni védelemre!

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szíved szerint a lakásban hűsölnél egész hétvégén. Megteheted. De kár lenne bezárnod magad. Ráadásul a kedvesed szeretne szabadtéri élményeket gyűjteni: vízibiciklizés, vitorlázás, strandolás, stb. Ne vedd el a kedvét! Inkább tarts vele!

Vitorláshajó a tengeren

Fogjátok be a szelet a vitorlátokba! (fotó: Unsplash)

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kalandra fel! Bármi jöhet, amit csak nyáron lehet csinálni: strandolás, csónakázás, vitorlázás, kertmozi, szabadtéri színház, fesztivál, stb. Alakítsd úgy, hogy a szerelmed ne kényszernek érezze! Közösen döntsetek! Így lesz kedve veled tartani…

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nincs felső határa a pénzköltésnek nyáron. Horror összegeket költhetsz el, ha nem figyelsz oda. Engedd, hogy a párod segítsen a kiadások ésszerűsítésében! Ha kimozdultok, vihettek magatokkal pl. szendvicseket és termoszban jeges teát.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szerelmed sziporkázik: millió ötlete van hétvégére. Neked csak választanod kell. De csak olyasmire bólints rá, amihez tényleg van kedved. Az sem baj, ha őt elengeded. Nem vagytok összenőve. Biztos, hogy hálás lesz, ha élvezheti a bizalmadat.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Tele lehetsz aggodalommal ezen a hétvégén. Az egészséged aggaszthat. Ez a tartós hőség nem játék. Igazad van, de ne ess túlzásba! Segíthetsz a párodnak, szólhatsz neki, hogy igyon elég folyadékot, kerülje a tűző napot, és óvja a bőrét és a fejét.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

A nyár kihozza belőled a bolondos, felhőtlen, felelőtlen gyereket. Észnél kell lenned strandolás, vízibiciklizés, kirándulás közben. A kedvesed nem véletlenül keni be magát naptejjel, és nem ok nélkül hord kalapot. Kövesd a példáját!

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Otthon is strandolhattok. A kertben, a teraszon, az erkélyen vagy a ház előtti parkban felállíthattok egy kerti zuhanyt, vagy spriccelhetitek egymást vízipisztollyal. Mindkettő vicces, és garantáltan nevetésre sarkall. Pont ez a cél…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top