nlc.hu
Horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket nagyon nehéz megfejteni

Ezek a csillagjegyek rendkívül titokzatosak

Az is igaz, ha elnyered a bizalmukat, előbb-utóbb ők is megnyílnak előtted.

Halak

A Skorpió után a Halak lehetne a második legtitokzatosabb típus. Viszont az a helyzet, hogy ő gyakran saját magát sem érti. A való világban nem mindig könnyű kiigazodnia, s talán ezért is álmodozik egy tökéletes világról, ahol minden szép és jó. Sokat csalódik, mert ő ugyanakkor hajlamos lehet könnyen bizalmat szavazni a többieknek. Áldozatkészségét sokan kihasználhatják. A kisugárzása viszont nagyon misztikus és különleges, s ez teszi őt ellenállhatatlanná. 

Titokzatos csilagjegyek

Fotó: Getty Images/Crispin la valiente

Szűz

A Szűz látszólag nyitott típus, de csak egy bizonyos fokig. Inkább zárkózott és bizalmatlan csillagjegy, valójában hosszú időre lehet szükség, mire meg meri mutatni valódi önmagát. Amikor biztosnak érzi a másik szeretetét, akkor nyílik meg igazán. De csak nagyon kevesen ismerik őt mélyen, mert kevés embernek szavaz bizalmat. Ezért is olyan sejtelmes és titokzatos, mert nem igazán lehet előre tudni a reakcióit.

Vízöntő

A Vízöntő nagyon barátságos, ezért sokan gondolják róla, hogy milyen nyitott és szórakoztató típus. S ez bizonyos szinten tökéletesen igaz is rá. De amikor mély érzések kerülnek szóba, azonnal riadót fúj, s visszamenekül a biztonságos magányba. Nagyon nehéz igazán közel kerülni a szívéhez. Még a párja előtt is titokzatosnak, misztikusnak tűnik. S bizony nagyon hosszú idő kell hozzá, hogy megnyissa a szívét. Ha egyáltalán megteszi…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top