nlc.hu
Horoszkóp

Így érheted hazugságon a föld jegyűeket

Így érheted hazugságon a föld jegyűeket

Könnyen lebuknak!

Tudod jól, hogy az őszinteség nagyon fontos erény, de iszonyú nehéz folyamatosan, minden helyzetben száz százalékig az igazat mondani.

Bika

Amint kimondod a hazugságot, az már igazzá vált számodra. Csakis olyan alternatív valósággal vagy képes előállni, amit magadnak már teljesen bemeséltél. Hitelesen alakítod a történetedet, és nagy beleéléssel vagy képes másoknak előadni. Föld jegyű vagy, és próbálsz szilárdan állni a hazugságod közepette is. Azért nem vagy annyira biztos magadban… ha megkérdőjelezik az igazadat, belezavarodsz, és elárulod magad. Próbálj inkább őszinte maradni.

Földjegyűek és a hazugság

(Fotó: Getty Images/Nick Dolding)

Szűz

Mivel a tökéletesség rabja vagy, ha lódításra kerül sor, te mindent alaposan kigondolsz. Minden szögből, minden apró részletében stimmelnie kell a hazugságodnak. Csak akkor állsz elő a kamuval, ha minden szempontból biztosnak ítéled, hogy nem buksz le vele. De hogyan is bukna meg a terved? A logikád olyan éles, a történeted olyan hihető és kidolgozott, hogy igazából könnyebb elhinni, mint a mögötte rejlő valóságot.

Bak

Amikor te kezded lökni a rizsát, az a szavakon is túlmutat. Először is megbizonyosodsz, hogy van valami kézzelfogható bizonyítéka, amivel alá tudod támasztani a mesédet. Vagy pont fordítva: egy bizonyítéknak tűnő dologra építed azt. Kiválóan tudod csűrni a történetet, még ha a bizonyíték nem is függ össze vele, addig ügyeskedsz, amíg teljesen nyilvánvalóvá válik – hogy neked van igazad. Ami persze hazugság.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top