nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy igazi kaméleon

Ezek a csillagjegyek igazi kaméleonok

Ugyan a változásokra eltérően reagálnak, de az állóvizet az életükben nagyon rosszul tolerálják.

Ikrek

Az Ikrek mindig nyitott marad, és nem kötelezi el magát egyetlen gondolat mellett sem annyira, hogy legalább gondolatban ne játszana el az ellenkezőjével is. Változó levegő jegyként lételeme a szellemi alkalmazkodókészség, ami kiváló beszélgetőtárssá teszi őt. Kétarcú személyisége jó szolgálatot tesz neki a társas kapcsolatokban, változó minősége okán pedig szivacsként szívja magába az információt. Ő az, aki mindig mindenről tud – egy kicsit.

Szűz

A Szűz változékonysága a gyakorlati tevékenységekben nyilvánul meg a leginkább – nem is csoda, hiszen a föld jegyek közé tartozik. Bámulatosan talpraesett, remekül rendszerez és szervez, könnyedén készít alaposan kidolgozott terveket, amelyeket aztán következetesen végig is visz. Bármilyen helyzetet képes a legapróbb darabjaira bontani, elemezni, majd a lehető legpraktikusabb tervvel áll elő. Bár szereti a kiszámíthatóságot, nem riad meg, ha B-tervet kell készítenie.

Kaméleon csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Nyilas

A Nyilas olyan, mint egy kalóz a nyílt tengeren. Vagy mint valaki, aki idegenként lóg be poénból egy esküvőre bulizni, vacsorázni, szórakozni. De ő viselkedhet akár erdei remeteként is, amikor úgy hozza a kedve. Változó tűz jegyként lételeme az önkifejezés, a felfedezés, ezért nem nagyon tud sokáig egy helyben ülni, ő szinte folyamatosan úton van. Hajszolja az élményeket, miközben önmagát is igyekszik megismerni.

Magadra ismersz? Te is igazi kaméleon vagy?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top